la Reina moj je vec treci dan bio u stadiju kompaktacije pa se mozda ranije primio 😍. Od boostera pricekaj bar tjedan dana, onda mozes slobodno raditi test, recimo oko 10dnt. 😉
Kača nema negative, vidi mene, dvije oplođene od tri, jedna se uhvatila, druga blastica ceka zamrznuta. Nema tu pravila, nekad je manje vise 🤞
Ljutopile zao mi je zbog ishoda, drzi se i ne odustaj!
Što sve spada pod booster? Dali je Ovitrelle u toj skupini? To sam zadnje primila kao štopericu prije 8 dana... Poslije toga više ništa 😊
endometrioza
Ljutopile a jebemu, da, ta biokemijska te baš rani. Nisi vadila za dva dana, ili da ne pitam? Grlim 🧡
Dada31, Leoni, La Reina del Sur imate sve trudničke simptome, ali baš ozbać. Sretno 💋
Ja sam danas bila opet kod zubara, nastavak rada na jednom zubu što smo započeli prošlu srijedu. Završili taj jedan zub, krenuli s drugim, neke komplikacije s mesom, morali rezati, krv posvuda, jedva sanirali, bila 2 sata na death seat, pa dođem opet sutra. Tako sam ponosna kako izdržim sve, jer nije lako ni ugodno, tijelo mi se trese prvih 20 min na stolcu. Dok sve anestezije primim. Unatoč 2 Normabela od 2 mg. Još idem sutra, sad pijem tablete protiv bolova, da mogu spavati. Junački su me iskasapiili, pokušavaju spasiti zub koji je jako potonuo u zubno meso. Ako ga spase, da mogu na njega stavit krunicu, a ne ga vaditi. Držite fige. 🤓 Apropois onih naših ludih susjeda. Maločas opet susjed dolazi doma, glasno priča na mob cijelim stubištem i dođe gore i stane ispred našeg stana i laprda 10 minuta, jednostavno ne želi ući u svoj stan dok ne završi razgovor (a priča na tel 24:7). Ja pizdim, zub mi kljuca, hoću mir, i pitam muža do kad mislimo ovako. Mužek se ustao, otišao do vrata, otvorio i rekao mu lijepo da se sve čuje kao da kod nas u boravku sjedi, ovaj taman završio razgovor, i ispričava se. Vidjet ćemo do kad. #crazyneighbours 🤣🙈
Svaka čast kako izdržavaš kod zubara tako hrabro. Ja bih imala nesvjestice svakih par minuta dok približi onu brusilicu 😂
Što se susjeda tiče, nevjerojatno kako neki ljudi nemaju takta. I neka im je rekao. Trebali ste i ranije ali vjerujem da ste htjeli vidjeti dokle to sve seže. Nadam se da ćeš od sada imati mira i da će sve polako prolaziti...i zub i palac, i da ćeš napokon dočekati operaciju čim se ovo ludilo sredi ❤️
endometrioza
Ljutopile, bas sam mislila na tebe i ti se javis. Zamisli sad da si radila test, bio bi pozitivan i dodatno bi se izludila. A mogu pretpostavit kako ti je bilo kad ugledala betu, nakon svega. Jesi radila ista po pitanju uputnica? Ja ovog svog tjeram da u petak to obavi jer svakako mora sa mnom na transfer potpisat odmrzavanje, ionako gubi radni dan. Gdje se tocno kod nas radi kariotip?
Ljutopile, bas sam mislila na tebe i ti se javis. Zamisli sad da si radila test, bio bi pozitivan i dodatno bi se izludila. A mogu pretpostavit kako ti je bilo kad ugledala betu, nakon svega. Jesi radila ista po pitanju uputnica? Ja ovog svog tjeram da u petak to obavi jer svakako mora sa mnom na transfer potpisat odmrzavanje, ionako gubi radni dan. Gdje se tocno kod nas radi kariotip?
I hvala na zeljama, nije da se ne nadam, ali....sve znas
Nisam nista oko uputnica, iza nove g cu. Sad mi je to sve nekako strka. Baš mi treba malo mira i fali mi muž, na onaj seksi način🤣🤣. I tako mi je on rekao da mogu u postupak bez kariograma. A ovo ostalo bude sve za dan, dva gotovo. Ali koliko sam shvatila treba se naručiti za kariogram, iskreno nisam se bas nesto ni raspitivala ali mislim da nije neka komplikacija. I sad sa ovom biokemijskom jos vise uvjerena da nam kromosomi nesto ne stimaju🤨🤨🤨🤨.
Ljutopile žao mi je ...
Sto se tice kariograma nije neka komplikacija kako kazeš samo se ceka . Klaiceva ti je brza - manje se ceka ,na rebru se dosta ceka , i imas. Sv Duh, ako se dobro sjecam oni i ti uzimaju uzorak pa ga salju dalje. Kariogram i kariotip nije jedno te isto.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Nikitta Mi smo kariogram radili u Klaicevoj, nalaz je bio gotov u rok od mjesec dana, ne duze. Kad sam zvala zna Sv. Duh su mi rekli da uzimaju uzorak ali ga salju dalje na obradu tako sam shvatila . Ima neka razlika između kariograma i kariotipa koja je razlika zaboravila sam .
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Ljutopile žao mi je što ti se to dogodilo... Nema druge nego da napravite dodatne pretrage. Očito možeš ostati trudna, sad je bitno dalje istražiti🙌
Ja sam noćas sanjala seks sa crnkinjom, i to iz serije koju sam gledala. Jedan 👏👏 za hormonalnu terapiju😃.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Da li je neka od vas imala TSH na samoj granici povisenosti? Meni je blizu granice povisenosti a doktorica kaze da za potpomognutu nebi smio biti visi od 2.5 Znate li mozda kako se pripodnim putem moze sniziti TSH (prehranom?) Terapiju tabletama cu dobiti od doktorice.
Bok,
Meni je u zadnjem FET-u TSH bio 3.4 i dozvilili su mi FET. To jutro kad sam ga mjerila bila sam neispavana. TSH zna dosta setati tijekom dana i ovisi o stresu. Ako koristis terapiju, zna se smiriti u roku od par dana. Ako nisi na terapiji onda preporucijem 8h sna, redovnu prehranu i opustanje.
Nina985 a znas mozda kija terapija bi bila ok? Ja jos cekam terapiju od doktorice ali me zanima sta se i u kojoj kolicini koristi.
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Cure, hvala na podršci. Danas mi je kao malo bolje 😁. Bolan je ovaj naš put. Nikitta sretno sa zubom. 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji