Anksimoron hvalaa😀😀 moramo nac neke tehnike opuštanja jer da, stresa će uvijek bit ovakvog il onakvog🙄
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Dada i Leoni, to su vam sve dobri znaci, skoro sve smo takve simptome prijavile prije poz bete. I na američkim forumima isto svi spominju menstrual cramping prije big fat positive haha (ne pitajte kako znam🙈)
Tako je ,dada i leoni, ja te simptome prakticki od transfera do dan danas imam ..👌👌
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Maslačakxx, MISS hvala vam 😁😁
Ali ja svoje simptome nebih uopće opisala kao ni slične menstrualnim...više neki grčevi i to i kad ležim i kad sjedim i sve a najviše kada se pokušavam dići... Tu i tamo presječe jajnik ali više onako kao kad imam plodne dane. Ustvari meni se točno i poklapa ovulacija danas u odnosu na zadnju mengu ali zbog stimulacije ko zna šta se unutra desilo. A glava mi puca...znači baš baš me boli glava jako.
endometrioza
Leoni 💗 Dada
Ajd vas dvije trudne pišite sve simptome, pa kad mi ostale dođemo na red da možete reći e to je meni bilo 😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ali ja svoje simptome nebih uopće opisala kao ni slične menstrualnim…više neki grčevi i to i kad ležim i kad sjedim i sve a najviše kada se pokušavam dići… Tu i tamo presječe jajnik ali više onako kao kad imam plodne dane. Ustvari meni se točno i poklapa ovulacija danas u odnosu na zadnju mengu ali zbog stimulacije ko zna šta se unutra desilo. A glava mi puca…znači baš baš me boli glava jako.
Tako je i meni bilo, danas mi glava puuuuuuuca i uzasno sam zivcana, promjene raspolozenja u minutama.. uzasnoooo se osjećam. U ned popodne me uzasno bolilo, pravi mestruacijski bolovi i plus sta mi od tad kao ta stara (smeda/blago blago roskasta )krv malo malo malo curka pomisana s utrogestanom, jutros 3 mini traga na gacicama, inace samo prilikom brisanja ili stavljanja utrica
Sve me nerviraaaa i mislim da nista ni ovaj put, cim vidim tu krv kakva god bila odma mi se zacrni 🙄🙄
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Ali ja svoje simptome nebih uopće opisala kao ni slične menstrualnim…više neki grčevi i to i kad ležim i kad sjedim i sve a najviše kada se pokušavam dići… Tu i tamo presječe jajnik ali više onako kao kad imam plodne dane. Ustvari meni se točno i poklapa ovulacija danas u odnosu na zadnju mengu ali zbog stimulacije ko zna šta se unutra desilo. A glava mi puca…znači baš baš me boli glava jako.
Tako je i meni bilo, danas mi glava puuuuuuuca i uzasno sam zivcana, promjene raspolozenja u minutama.. uzasnoooo se osjećam. U ned popodne me uzasno bolilo, pravi mestruacijski bolovi i plus sta mi od tad kao ta stara (smeda/blago blago roskasta )krv malo malo malo curka pomisana s utrogestanom, jutros 3 mini traga na gacicama, inace samo prilikom brisanja ili stavljanja utrica
Sve me nerviraaaa i mislim da nista ni ovaj put, cim vidim tu krv kakva god bila odma mi se zacrni 🙄🙄
Vidim ti vadiš betu dan prije mene, jel planiraš test prije? Ja ću u nedjelju pišnuti trakicu.
A što se simptoma tiče kod mene su neki vanzemaljski 😂 više neznam koji me organ boli. Znam samo za taj pritisak kod dizanja i glavobolju... Stalno neki drugi. Bome sve više i mene nestrpljivost počela prati 😂😂
endometrioza
Leoni I wish! - ali nekako sam postala skeptična ili su to samo ovi pusti hormoni s kojima smo nafilovane 🤣
Hvala ti svakako na ohrabrenju, ja za tebe imam bas dobar osjecaj - da se zalipilo i ne pusta 👏👏🥰🥰
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
3 AIH = ❌❌❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Vidim ti vadiš betu dan prije mene, jel planiraš test prije? Ja ću u nedjelju pišnuti trakicu.
A što se simptoma tiče kod mene su neki vanzemaljski 😂 više neznam koji me organ boli. Znam samo za taj pritisak kod dizanja i glavobolju… Stalno neki drugi. Bome sve više i mene nestrpljivost počela prati 😂😂
Nisam jos odlučila, rekla sam kao cekam betu, ali imam 2 testa doma jos odavno, nisam sigurna jel mi pametno, ali mogla bi u ned to ce bit 11dnt blastica 🤔🤔
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
3 AIH = ❌❌❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Majkemi kad gledam sad svoje odgovore zvucim bipolarno.. stvarno mi nije dobro danas 🤣🤣🤣🤣🤣
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
3 AIH = ❌❌❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Mozete vi i prije test. Meni je bio pozitivan 8dnt trodnevnog embrija. 🤞😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧