Meto i Nadalina ❤️ da li je neka od vas možda iz Zagreba? Ako je da li imate za preporučiti urologa u ZGu? Meto gdje ste radili mTese? U HR ili? Vidim da je Nadalina u Austriji radila. Želim ti od sveg srca da što prije mazite trbuščić sa vašim bebačem
Sve ostale cure i vama želim puno snage i sreće na vašem putu ❤️ još su mi svi ovi pojmovi novi pa ne komentiram vaše postove. Čim uđem malo dublje u sve ovo, želim vam biti virtualna podrška kao što ste vi meni upravo.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Meto nisam ti odgovorila na pitanje. na spermiogramu pišu samo minusi i dijagnoza azoospermia (spermiji nisu pronađeni) i preporuka da se javimo urologu.
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Meto dobro sam, nakon sto sam ludila jer mi je od 10 stanica u Petrovoj, ocito dosta oplodenih ( jer 2 dana nakon aspiracije mi je embriologica rekla sa odemo na transfer 5.dan) ostala 2 embrija losije kvalitete koji nisu 5. dan dosli do stadija blastociste i dobila sam tak sture info- no pomirila sam se sa situacijom! Pogotovo jer svi oko mene smatraju to ok i normalnim, pa ja ispadnem luda zenska pod hormonima! Cekam m u 1.mj i tad cu traziti i razgovor sa embriologicom i dr cu pitati sto se dogodilo!
Kako si ti? Sta ima kod tebe!?
Tiki92 nadam se, meni je ta kavica bas gust ... ali Boze moj, ako treba i nju pustiti, hocu... Ako ne uspije ni ovaj FET 4-5mj prije stimulacije cu ju maknuti i piti cajeve :)
Pozz curke, od sub ujutro citam zaostatke i konacno sam uspjela💪
Cestitam pozz testicima i lijepim betama❤️
Ruska muz je presladak i vas dvije ste divne😍
Lucyinthesky zao mi je mila❤️ Tokom citanja sam se jako nadala da ce biti pozz ishod.. saljem ti najcvrsci zagrljaj🤗
Dada tvoja beba je prekrasna😍
Aurora, Leoni sretno u cekanju i navijamo za debele crtice ovih dana🤞🤞🍀❤️
Mattan samo odmaraj, zao mi je sto si u toj situaciji, kako se danas osjecas?🍀
Mtb zao mi je zbog svega i drago da je konacno gotovo🍀 Sto se tice krvarenja i vakuumske, mene je dr super pocistio tako da nisam ni krvcukala nakon nista, dobila tocno nakon 28d. Rekao mi je da racunam kao prvi dan menge kiretazu, ili zadnji ako ne bude krvarenja. Bilo je ovo drugo. Jesi preventivno dobila antibiotik? ❤️
Sunny mi smo takodjer azzoo. Urolog je obavezan u nasem slucaju, uzvom ce vidjeti detaljnije dali ima ista u testisima, npr varikokele koje smetaju ( rijesive su operacijom) i dr stvari tipa bakterije i sl. Dijagnoza se ne postavlja na temelju jednog sgama, ponoviti svakako.
Pitaj sveki da li je kao mali prebolio zausnjake.. od toga takodjer dolazi do neplodnosti. Pise li vam na sgamu da li je ista nadjeno i nakon centrifugiranja? Mi smo radili mTese i bilo je uspjesno i sad vrtimo postupke i transfere dok ne potrefimo pravi spermij💪🤞
Pitaj sta te god zanima😊
Cure koje nisam nabrojalasretno svima u kojoj god fazi jeste❤️
Pozdrav i tebi 🤗🤗 Moj muz je prebolio zausnjake kao mali i cim sam to spomenula doktoru, kaze da je to razlog zbog losih spermiograma plus stres... Muz je isto isao urologu i radio briseve. Nadjena mu je ureaplazma pa je to sve jos dodatno pogorsalo jer ko zna otkad ju je vukao, a niti on niti ja nismo imali nikakve simptome. Na kraju su ipak uspjeli izvuc nekoliko kolilo toliko ok spermica(vrlo, vrlo malo) i eto, ja u 22 tt 😊 Tako da, Sunny, sve je rjesivo... i ovdje treba bit iznimno uporan!! 💪🏻💪🏻💪🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Marinela da, tako i ja razmisljam ... zasad ju pijem...
A za psihu, to i moj mozak radi ( ocito se pokusam zastititi od negativnom rezultata i isto budem ful pozitivna prvi tjedan a drugi pocnem tako ) Ja se nadam da ce te beta sutra pozitivno iznenaditi 💗
Metodobro sam, nakon sto sam ludila jer mi je od 10 stanica u Petrovoj, ocito dosta oplodenih ( jer 2 dana nakon aspiracije mi je embriologica rekla sa odemo na transfer 5.dan) ostala 2 embrija losije kvalitete koji nisu 5. dan dosli do stadija blastociste i dobila sam tak sture info- no pomirila sam se sa situacijom! Pogotovo jer svi oko mene smatraju to ok i normalnim, pa ja ispadnem luda zenska pod hormonima! Cekam m u 1.mj i tad cu traziti i razgovor sa embriologicom i dr cu pitati sto se dogodilo!
Kako si ti? Sta ima kod tebe!?
Tiki92nadam se, meni je ta kavica bas gust … ali Boze moj, ako treba i nju pustiti, hocu… Ako ne uspije ni ovaj FET 4-5mj prije stimulacije cu ju maknuti i piti cajeve :)
Ma mislim da ti umjerena kolicina sigurno ne moze nastetit! Ja sam bas kavopija i to crna, turska u velikoj salici(bez mlijeka i bez secera) pa cak i do 3 puta dnevno. Tako sam pila za vrijeme postupka plus 1 salica nessa na poslu, bez mlijeka i secera. I sad u trudnoci popijem takvu tursku, ali mi sad pase samo ujutro i to jednu salicu. Moj organizam je navikao na kavu i stvarno ne mislim da moze stetit. I beba suoer napreduje i sve suoer izgleda... 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Meto nisam ti odgovorila na pitanje. na spermiogramu pišu samo minusi i dijagnoza azoospermia (spermiji nisu pronađeni) i preporuka da se javimo urologu.
Zato sta postoji mogucnost da ima i neku bakteriju, a to se moze vidjeti jedino na brisevima. I ne znam da li ti je muz ikad radio briseve, ali neka se pripremi 🙈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska1986 hvala 🍀 čestitam na urednoj trudnoći
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Zato sta postoji mogucnost da ima i neku bakteriju, a to se moze vidjeti jedino na brisevima. I ne znam da li ti je muz ikad radio briseve, ali neka se pripremi 🙈
nije nikad radio neću mu to govorit
🙈
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Meto hvala na pitanju, danas mi je lošije nego jučer, počela su boliti rebra sa strane, visoko kod grudi... Doktor je rekao da bi trebalo biti bolje kad stigne M.. Držim se uputa i to je to. Kad mi prođe i ovaj glupi osjećaj beda bit će lakše...
Leoni i Dada Curke ima li još kakvih simptoma?
Leoni kako je tebi, jel imaš još osjećaj hipera?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji