Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    14. Prosinac 2020. 22:53

Dobro vecer!! Jedna "zamjerka" forumu,ne citam 2 dana i cijeli dan pokusavam nadoknaditi i ostalo mi jos 10 stranica 🤣🤣🤣🤣 curke,usporite 😂😂 
    Aurora i mattan odlican rezultat 😍😍
    Lucy nadam se da ce ipak biti dobar rezultat 🙏🙏❤
    Vucica meni beta izgleda super!! 
    Leoni i dada (endo seko) super da ste imale transfer!!! Sretno dalje i drzim vam fige!! 💋💗💗😍😍🙏
    Tiki,bajo ❤ lijepe bete i rezultati! 
    Isprike ako sam nekog zaboravila,procitqla sam danas 65 stranica 😱😁 
    Nista ne javljam jer cekam taj dogovor iduci tjedan pa cu znati kad pocinjem,racunam oko nove godine. Imam uputnice i kontracepcijske spremne!! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Prosinac 2020. 23:07

ericaa

Dobro vecer!! Jedna "zamjerka" forumu,ne citam 2 dana i cijeli dan pokusavam nadoknaditi i ostalo mi jos 10 stranica 🤣🤣🤣🤣 curke,usporite 😂😂
    Aurora i mattan odlican rezultat 😍😍Lucynadam se da ce ipak biti dobar rezultat 🙏🙏❤
    Vucicameni beta izgleda super!!
    Leoni i dada (endo seko)super da ste imale transfer!!! Sretno dalje i drzim vam fige!! 💋💗💗😍😍🙏
    Nista ne javljam jer cekam taj dogovor iduci tjedan pa cu znati kad pocinjem,racunam oko nove godine. Imam uputnice i kontracepcijske spremne!!

ericaa danas sam se u čekaonici sjetila tebe. Neznam zašto si mi prošla kroz glavu 😁. Onako sam si slagala u glavi cure koje su u dan dva razlike od mene u bockanju, aspiraciji, transferu i sve to. I onak sam se sjetila da si i ti trebala biti sada već oko vađenja bete. Ali biti ćeeee vrlo brzo ❤️... Mislila sam da si već krenula sa pilulama. Znaš li kad krećeš 

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Prosinac 2020. 23:10

Nadalica

Dada isla sam ja kod svojih u Bosnu iz Austrije i to 15 dana nakon transfera.. u Bosni se pojavilo krvarenje i to onako ne bas prijatne boje, morali smo da zovemo Austriju, pa trci dole po privatnim klinikama, isto za Bozic otisli.. Iskreno da ti kazem da je sta bilo ne bih sebi oprostila, i danas da sam u istoj situaciji definitivno ne bih isla.. ali ti znas najbolje.

Hvala ti puno na ovome podjeljenom iskustvu 🙏❤️
    Naravno da si nikada nebih oprostila da se nešto desi, a ovdje sam sigurna od liječnika koji poznaju moju situaciju. Znam da je sad rizično vrijeme. Ne samo što se korone tiče...stvarno se lomim... Ako ništa moram se baciti na nagovaranje da mi netko od njih dođe ovdje iza nove godine ❤️🙏

endometrioza

ericaa
    14. Prosinac 2020. 23:14

🌺Dada31🌺

ericaa

Aurora i mattan odlican rezultat 😍😍Lucynadam se da ce ipak biti dobar rezultat 🙏🙏❤
    Vucicameni beta izgleda super!!
    Leoni i dada (endo seko)super da ste imale transfer!!! Sretno dalje i drzim vam fige!! 💋💗💗😍😍🙏
    ericaa danas sam se u čekaonici sjetila tebe. Neznam zašto si mi prošla kroz glavu 😁. Onako sam si slagala u glavi cure koje su u dan dva razlike od mene u bockanju, aspiraciji, transferu i sve to. I onak sam se sjetila da si i ti trebala biti sada već oko vađenja bete. Ali biti ćeeee vrlo brzo ❤️… Mislila sam da si već krenula sa pilulama. Znaš li kad krećeš

Cekam menzes pa onda pocinjem 1 dc i pijem 14 dana. U meduvremenu,iduci tjedan,idem na taj dogovor i da mi se odredi terapija. Izrazito drago mi je da imas tako predivan rezultat i jako,jako lijepu bebu 🥰🥰 drzim ti fige do neba!! Ali,sticiiiii cu ja vas 🤣🤣🤣🙏 zaista,vasi rezultati su mi bas vjetar u leđa,od svih cura ovdje,ta borba,snaga,vjera,bas ono sto treba!  Vezano za putovanje,vjerujem da srce i razum misle drugacije,sve uzmi u obzir,koliko je rizik,potencijalna steta i korist... i razmisli,pricaj sa dragim... nemam pojma sto bih napravila tako da necu nista reci 🙂

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Prosinac 2020. 23:29

Cure divne ste, hvala vam puno ❤️❤️❤️❤️❤️

endometrioza

Nina985
    15. Prosinac 2020. 00:15

Seny

Da li je neka od vas imala TSH na samoj granici povisenosti? Meni je blizu granice povisenosti a doktorica kaze da za potpomognutu nebi smio biti visi od 2.5 Znate li mozda kako se pripodnim putem moze sniziti TSH (prehranom?) Terapiju tabletama cu dobiti od doktorice.

Bok,
    Meni je u zadnjem FET-u TSH bio 3.4 i dozvilili su mi FET. To jutro kad sam ga mjerila bila sam neispavana. TSH zna dosta setati tijekom dana i ovisi o stresu. Ako koristis terapiju, zna se smiriti u roku od par dana. Ako nisi na terapiji onda preporucijem 8h sna, redovnu prehranu i opustanje.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Prosinac 2020. 00:51

Cure ja imam jedno možda šašavo pitanje. A otkako sam tu neznam dali je koja s to spominjala...znači imam problem sa stolicom, nemogu kakati... I pokušam nekako i krene i kad se moram jako napregnuti stane i uplašim se jer jako stišćem trbuh.
    Dali to može na neki način utjecati na implantaciju? Znate ono kad kažu da se ništa ne mora osim umrijeti jednog dana i obavljati nuždu🙈🙈🙈 e pa meni došla muka 🤢 baš me nekako strah jer sam si bušu opteretila 😔🙄

endometrioza

Nina985
    15. Prosinac 2020. 01:03

manemoj

Jeremija

AuroraB

Evo jedan savjet za stotinjak cura koje čitaju ovaj forum, ali se nikad ne oglase… razmislite dobro da li želite anesteziju ili ne. 😃
    Btw znam da otprilike toliko cura prati forum prema jednom linku s youtube-a kojeg sam prije stavila, i koji je imao broj pogleda nakon mojeg stavljanja, cca 150 pogleda više😃

ahahhaha, svaki put kad uđem u čekaonu na humanoj promislim kako sad svi znaju tko sam ja jer čitaju, a ja njih ne znam jer se nikad ne oglase . Onaj dan kad sam se probudila i došla sebi samo sam gledala kako da ulovim doktoricu da je pitam je li mi sve aspirirala, rekla je da je punktirala sve šta je trebala, ali mene je to toliko kopkalo da nije šta ostalo da sam već sutradan zvala ginekologe da vidim tko me može primit isti tren da vidim je li ostao bar jedan. Stvarno sam mislila da će ti folikuli ovulirat, a kako mi je pozlilo taj dan u popodnevnim satima, na kraju ništa nismo ni poduzeli. Naravno da sam i googlala šta se desi sa ostalim folikulima, ali ništa nisam našla

Nije to ništa, ja točno sumnjam da moja mama ovo čita 😂 Bok mama! 😘
    Zadnji put joj nisam rekla da sam radila test a vama sam ovdje poslala sliku i napisala da je negativan i poslijepodne ju zovem i kažem evo napravila sam test, negativan je a ona meni znala sam, samo sam čekala kad ćes mi javiti 😂 malo sumnjivo 🤔

Ja cure malo zaostajem na forumu ovih dana pa citam na preskokce. Ma te nase mame imaju 6.culo.  Ja svojoj uvijek javim kad zavrse postupci i kad se skuliram nakon negativne bete i uvijek mi kaze "A tocno sam sumnjala da nesto nije u redu" ili "Sanjala sam te par noci i bila sam uznemirena".

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

MISS
    15. Prosinac 2020. 05:42

Maslacakxx i ja, grcevi, probadanja, pritisak, ko da mi je sve dolje zakrceno..u principu stalno me nesto bolucka, bas muzu sinoc govorim kako nisam znala da trudnoca boli 🤦 nadan se da je  to sve ok, jedva cekam ponedjeljak i uzv, pocela sam ih sanjat
    Sretno sutra, bit ce to sve super ❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

AuroraB
    15. Prosinac 2020. 06:57

Dada31, razumijem tvoje potrebe da ideš doma i vidiš obitelj, i vrlo vjerojatno bi sve dobro prošlo uz česta stajanja... Moj savjet bi bio samo, da ovaj puta staviš SEBE na prvo mjesto, ne obitelj, ne muža, ne prijatelje, posebno ne posao... isključivo sebe. Ja nisam inače navikla to raditi, previše razmišljam o drugima i previše im se dajem, ali sada osjećam da trebam sve pustiti i staviti sebe na prvo mjesto i radim neko vrijeme na tome. Nemoj se osjećati loše ako odabereš sebe i svoju bebicu. Ako ti to i dalje govori da ideš doma, odi... uostalom stalno nam govore da se ponašamo normalno. Samo prije nego doneseš odluku, stavi sebe na prvo mjesto. 
    Mattan baš mi je žao što te to sve snašlo, nisam uopće očekivala da bi ti se toliko moglo zakomplicirati. 
    Lucyinthesky navijam za tebe od samog početka i baš sam tužna iskreno što je tako izašlo na kraju... Ali ide situacija na bolje, dosada si uglavnom imala nezrele stanice, ovaj puta su se ipak oplodile... Nastavi sada po dodacima, imaš vremena pomno odlučiti što ćeš piti da budeš još spremnija za sljedeći pokušaj...
    Sunny mm je poslan urologu čim je zatražio doktoricu uputnicu za spermiogram... Urolog će mu fizički pregledatiti testise, uzeti eventualno bris, te će isključiti sve recimo fizičke razloge za loš spermiogram, npr. vidjeti da li ima varikokelu i slično. Nakon što urolog obavi svoje ćete više znati... A najvažnije od svega je to da, kad se uklone fizički razlozi, nalaz se može promijeniti vitamnima.
    Meni je kičma skroz zaštekala, peče me užasno, ne mogu se okrenuti po noći.Eto. Ne smijem sada na injekcije ni piti tablete. Inače imam godinama s time probleme, ali nije me skršilo ovako već skoro 2god. Sretna sam samo da me nije ulovilo dva-tri dana prije. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.