Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    15. Prosinac 2020. 07:03

Ericaa osjeća se pozitiva i nada iz tvojeg posta

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

15. Prosinac 2020. 07:06

MISS

Maslacakxx i ja, grcevi, probadanja, pritisak, ko da mi je sve dolje zakrceno..u principu stalno me nesto bolucka, bas muzu sinoc govorim kako nisam znala da trudnoca boli 🤦 nadan se da je to sve ok, jedva cekam ponedjeljak i uzv, pocela sam ih sanjat
    Sretno sutra, bit ce to sve super ❤️

❤️❤️ bit ce sve dobrooo, mozete vi to zenee 😊

VM
    15. Prosinac 2020. 07:12

Jutro curke! Moja beta od sinoc 6.1 a TSH 4.2. Cula sam se s doktorom i pitala ga jel mogu kakve dodatne pretrage jos napraviti rekao je da ne jer na pretrage salju one koji dodu do oplodnje pa pobace. Tako da meni ostaje pokusavat ovako sve dok ne uspije ili ne bankrotiramo. Molimvas pisite me na popis kraj 1.mj. za FET 3 smrzlica (1 odlican,2 losa,) ako sve bude ok. Drage moje koje cekate bete, idete natransfer ili punkciju ili pak rjesavate probleme SRETNO! 😘 Pratim vas 😇

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Ruska1986
    15. Prosinac 2020. 07:57

VM

Jutro curke! Moja beta od sinoc 6.1 a TSH 4.2. Cula sam se s doktorom i pitala ga jel mogu kakve dodatne pretrage jos napraviti rekao je da ne jer na pretrage salju one koji dodu do oplodnje pa pobace. Tako da meni ostaje pokusavat ovako sve dok ne uspije ili ne bankrotiramo. Molimvas pisite me na popis kraj 1.mj. za FET 3 smrzlica (1 odlican,2 losa,) ako sve bude ok. Drage moje koje cekate bete, idete natransfer ili punkciju ili pak rjesavate probleme SRETNO! 😘 Pratim vas 😇

A joj 😞😞😞 drz se i uzivaj ovih mjesec i nest i onda u nove pobjede 🤗🤗🤗 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    15. Prosinac 2020. 08:01

Dobro jutro, cure! Sretno svima danas, i kojoj god fazi bile 😘😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🌸TiKiDi🌸
    15. Prosinac 2020. 08:03

VM zao mi je sto je tako ispalo. Cuvaj se sada pa u 1.mj po svoje bebice 🤗
    Nazalost, tek kod pobacaja se kod nas salje na dodatne pretrage s cim se ja ne slazem. Pogotovo ako se radi o zeni s vise neuspjelih mpo postupaka. Ono sto mozes napraviti trenutno je srediti taj tsh i onda ga obavezno kontrolirati neposredno prije FET-a. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Matkiša 😎
    15. Prosinac 2020. 08:05

VM 😔 a miša mu, koji ukakan dan...
    Ja sam u takvoj banani, ajd fizički mi je jednako grozno ali psihički me ovaj mjesec unio... Jel moje tijelo toliko bezveze da ništa ne može izgurati bez problema, pa šta će biti tek kad budem trudna 😔
    Uglavnom neću vas više bedirati tu, nadam se da su ostali ok 💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    15. Prosinac 2020. 08:18

Jutro cure,
    Evo, samo da službeno prijavim da je test negativan i da krvarim na veliko, ono baš prava menga, tako da zovem danas dr i prestajem s terapijom.
    Hvala svima na podršci, divne ste ❤️
    AuroraB hvala ti i žao mi je što te ukočilo, ako ti šta pomaže info, meni je dr rekao da se protiv bolova smije brufen i lupocet.
    Vezano za moje stanice u prošlom postupku, rečeno mi je da je gotovo sigurno bila greška u procjeni punkcije, štoperice, terapije, a to što su me uvjerili da mi stanice ne valjaju, to ovdje nisu mogli vjerovati.
    Ovi embriji izgledali su odlično,
    nisu se primili, ostali su propali radi lošijih spermija kao i u prvom postupku.
    To je više manje to, kao dijagnoza nam piše muški faktor i zapravo se svodi na to da čekamo taj jedan dobar embrij koji će možda naići možda ne.
    Javit ću vam što je dr rekao.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ANKSIMORON
    15. Prosinac 2020. 08:31

Lucyinthesky

Jutro cure,
    Evo, samo da službeno prijavim da je test negativan i da krvarim na veliko, ono baš prava menga, tako da zovem danas dr i prestajem s terapijom.
    Hvala svima na podršci, divne ste ❤️
    AuroraB hvala ti i žao mi je što te ukočilo, ako ti šta pomaže info, meni je dr rekao da se protiv bolova smije brufen i lupocet.
    Vezano za moje stanice u prošlom postupku, rečeno mi je da je gotovo sigurno bila greška u procjeni punkcije, štoperice, terapije, a to što su me uvjerili da mi stanice ne valjaju, to ovdje nisu mogli vjerovati.
    Ovi embriji izgledali su odlično,
    nisu se primili, ostali su propali radi lošijih spermija kao i u prvom postupku.
    To je više manje to, kao dijagnoza nam piše muški faktor i zapravo se svodi na to da čekamo taj jedan dobar embrij koji će možda naići možda ne.
    Javit ću vam što je dr rekao.

Bas mi je zao 😪😪😪😪 nista dalje u nove pobjede, odmori sad za blagdane... ali stvarno mi je zao...

Javi sto ti je doktor rekao...

VM zao mi je i zbog tvog neg rezultata, pogotovo jer vidim da se i ti dugo trudis... ajde barem imas smrzlice, moraju biti dobitni..

Bas nekako sugavo dan poceo 😆😆😆

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

darliv
    15. Prosinac 2020. 08:32

Lucyinthesky jako, jako, jako mi je zao 😔 saljem ti zagrljaj ❤️
    Mattan nemoj tako razmisljati, kolicine lijekova koje primamo je ogromna, i normalno da organizam mora dati neki odgovor na to, nisi ti kriva.. Ako se osjecas lose i uplašeno javi im se opet u bolnicu, mislim ako se tamo osjecas sigurnije zbog nadzora.. ❤️
    Dada mene najvise plasi da ne bi nekome od dragih osoba prenijela covid, i zato izbjegavam bliske susrete, iako moji su meni u blizini pa ih mogu na dalje vidjeti bez kontakta.. Sto se tice same mrvice misljenja sam da njoj ne mozes nauditi, ona se ili smjesti ili ne, a znamo da je tvoja priljubljena uz svoju mamu 😍😉
    Leoni ovo bi mogao biti dobar znak 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.