Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    14. Prosinac 2020. 20:17

MTB

Sunny_, samo nemoj očajavati, ideš korak po korak i vidjet ćeš što će biti. Možda i treba ići urologu, ne znam, ali nisam to još čula. Ti si mlada, tako da je to dobro. Pročitaj prve dvije stranice topica, tamo ti piše dosta terminologije i savjeta za početak, i priključi nam se. Uspješnost nam je dosta visoka, uz naše navijanje doći ćete i vi do bebe.

manemoj, doktor će vidjeti po stanju tvojih jajnika i maternice na UZV ima li smisla vraćati ili ne. Tako da mislim da se ti ne trebaš brinuti o tome.

Mozda ima neku upalu, pa je nalaz grozan. Pa te zato salje urolaogu.  

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Sunny_🐣
    14. Prosinac 2020. 20:22

MTB hvala još jednom ❤ uzet ću si par dana i sve pročitati i ući malo dublje u to što nas sve čeka u narednom periodu. Nema očajavanja dok ne iscrpimo sve mogućnosti, mi tek smo na početku  
    a vi ste žene lavice  malo sam preletila preko vaših opisa i stvarno vas ima da se dugo borite ❤ želim vam i nama svu sreću i da ugledamo ta mala čuda 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Matkiša 😎
    14. Prosinac 2020. 20:30

Leoni 🌸

Mattan ne mogu da verujem da su te pustili bez obzira da tebi nije dobro 🙄🥴 pa sta je onda to ako nije hiper?

🙄 A mislim da oni gledaju ono full hiper, nemam pojma... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

manemoj
    14. Prosinac 2020. 20:37

Mattan hvala ti, i meni je tako bilo prošli put ali sam se tad nadala da je to simptom trudnoće 🙄😅 
    Nadam se da tebi ide na bolje. Znam da je muka čekati FET, mislim da će te ipak pogledati sljedeći ciklus prije nego odluče treba li čekati još jedan. Meni je ovaj FET odmah ciklus iza stimuliranog.
    MTB znam ja da će on mene pogledati prije ali znaš gdje je meni srijeda 😅😅😅 meni to za mjesec dana od sad 🙈🙈🙈
    Nadam se da si ti bolje i da nema više temperature ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tigrica
    14. Prosinac 2020. 20:39

Sunny moj je imao los spermiogram , prvo su mu rekli da se obrati urologu . Nosi je i ejakulat na bakteriolosku obradu, pa isao i na bris, imao je bakteriju pio je antibiotike, i sad je u redu. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Prosinac 2020. 20:40

Sunny_ ako se smijem ubaciti u vezi spermiograma, mom mužu je dijagnosticirana teratozoospermia, 0% morfološki ispravnih spermića. Doktor je rekao da pije Folio Man. Poslije toga u postupku me toliko bilo strah, jer u međuvremenu nije radio novi...
    Oplođeno mi je 18js bez problema, i danas kad sam pitala kakav mu je bio nalaz sa 0 je skočilo na 12 i baš sam sretna. A dovoljno je 4.. Tako da pripisujem sve Foliu. Ali prvi put mu je apstinencija bila 2 tjedna jer je imao nekih problema sa kičmom, a na dan aspiracije bila je 4 dana. Tako da i to možda igra ulogu. Ali savjetujem ti da si kupi to pa dok čekate možda se stanje poboljša... Štetiti mu neće sigurno, a možda će pomoći 🙏❤️

endometrioza

Sunny_🐣
    14. Prosinac 2020. 20:48

MTB, Maslačak, Tigrica, Dada hvalaaaa vam od srcaa ❤ unijele ste mi prvi put malo pozitive u ova zadnja tri dana  probat ćemo sa Folio Man 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Prosinac 2020. 20:51

Eto, Sunny_, ovdje imaš puno pametnih žena, nema što nećeš saznati ovdje.  
    Divno je biti dio ovog čopora.

💔💔💔

Nadalica
    14. Prosinac 2020. 21:24

Koliko samo lijepih vijesti danas ♥️ cestitam cure, nemam bas vremena da pisem svakoj ponaosob, bebe su jako jako nemirne zadnjih dana, jedva stignem na wc otici, zubici ili nesto pojma nemam 🤔
    Sunny da i mi smo prvo isli urologu, cisto da se iskljuce neke upale ili prisustvo bakterija ili bilo sto drugo sto bi bilo razlog takvom spermiogramu. Mm ima male mosnje i to je utjecalo na spermiogram kod nas, daljnim pretragama je pronadjeno da on ustvari ima i jedan kromosom viska tj.klinefelderov sindrom. Nazalost osobe sa tim sindromom tesko da mogu popraviti spermiogram tako da nam je operacija bila jedina i zadnja opcija. Profertil, macu i sto milijuna tih dodataka smo pili i NISTA nije pomoglo.. ne mora da znaci da ce i kod vas tako da bude... Dobili smo kako je vec MTB napisala 9 spermica ♥️ od tih 9 su 4 oplodjena, 2 smo vratili i imamo blizance, a 2 su zamrznuti.. mi smo probali postupak bez operacije ali nazalost nisu nista nasli, pa smo sve moje JS zamrzli.. mislim i da sam jedina koja je to radila na forumu, ne bih ti to preporucila.. znaci ili popraviti spermiogram ili na TESE ali niposto "na srecu" u postupak.. javljaj sta je bilo kod urologa.. btw kod mene isto sve ok osim stitne..

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MISS
    14. Prosinac 2020. 21:39

Maslacak , imas li bolove,pritisak ? Ista? Prekosutra  ti je pregled 👏👏👏 can't wait🥰🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.