Djevojke moje trebam savjet 🙏❤️
Od idućeg tjedna muž ima godišnji i planirali smo put u HR (1200km) obiteljima. I sad jako dvojimo zbog korone, mjera i svega toga. Vidjela sam ih u 8 mj... Jedino ja oca nisam vidjela jer je bio na rehabilitaciji u bolnici i naravno za vrijeme korone nisu dozvolili posjete 😔 evo godina dana da ga nisam vidjela i jako sam ga poželjela...imao je je nesreću prije godinu i pol gdje je pao sa skele i zadobio frakturu lubanje i još dodatnih ozljeda zbog čega ne radi od tada i stalno je na terapijama. On je dobro, hvala Bogu bez posljedica ali je smršavio skoro 20kg... Baš se osjećam potišteno i pod stresom radi toga... i ako krenemo na put a i ako ostanemo, jer ćemo tu biti za Božić sami.
A opet je to dalek put i ima svoje mane, strah me da ne šteti bebi jer neću tada još znati dali je tu ili nije ..
Ako bi mi koja dala savjet bila bih do neba zahvalna 🙏❤️
endometrioza
https://ibb.co/LR5HdDQ ako vas se da bacite pogled na dimenzije mojih jajnika, malo sam gledala po netu i meni to izgleda baš uvećano 🙄 a kaže još će rasti
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/LR5HdDQ ako vas se da bacite pogled na dimenzije mojih jajnika, malo sam gledala po netu i meni to izgleda baš uvećano 🙄 a kaže još će rasti
Pokušavam se sjetiti šta je meni rekao prije prošlog transfera... 🤔 Ne znam jel bilo da trebaju biti manji od 8 ili 9 da bude ok..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Od idućeg tjedna muž ima godišnji i planirali smo put u HR (1200km) obiteljima. I sad jako dvojimo zbog korone, mjera i svega toga. Vidjela sam ih u 8 mj… Jedino ja oca nisam vidjela jer je bio na rehabilitaciji u bolnici i naravno za vrijeme korone nisu dozvolili posjete 😔 evo godina dana da ga nisam vidjela i jako sam ga poželjela…imao je je nesreću prije godinu i pol gdje je pao sa skele i zadobio frakturu lubanje i još dodatnih ozljeda zbog čega ne radi od tada i stalno je na terapijama. On je dobro, hvala Bogu bez posljedica ali je smršavio skoro 20kg… Baš se osjećam potišteno i pod stresom radi toga… i ako krenemo na put a i ako ostanemo, jer ćemo tu biti za Božić sami.
A opet je to dalek put i ima svoje mane, strah me da ne šteti bebi jer neću tada još znati dali je tu ili nije ..
A gle, zeznuta situacija.... ovo sa Covidom će biti prisutno još dugo, ali trebaš li riskirati toliki put u autu, a ni tamo nećeš mirovati.. S obzirom da kažu kako Hcg raste da je još uvijek moguće razviti hiper.. Naravno da bi i kod nas u Hrvatskoj bila zbrinuta ali onda ne bi mogla doma 😔 A opet znam da si željna svojih, teška odluka...
6tt+2 imamo 💗
Pokušavam se sjetiti šta je meni rekao prije prošlog transfera… 🤔 Ne znam jel bilo da trebaju biti manji od 8 ili 9 da bude ok..
Nađem na netu da je normalno 2,5x1,5x1,5 naravno ovisi o ženi
6tt+2 imamo 💗
Od idućeg tjedna muž ima godišnji i planirali smo put u HR (1200km) obiteljima. I sad jako dvojimo zbog korone, mjera i svega toga. Vidjela sam ih u 8 mj… Jedino ja oca nisam vidjela jer je bio na rehabilitaciji u bolnici i naravno za vrijeme korone nisu dozvolili posjete 😔 evo godina dana da ga nisam vidjela i jako sam ga poželjela…imao je je nesreću prije godinu i pol gdje je pao sa skele i zadobio frakturu lubanje i još dodatnih ozljeda zbog čega ne radi od tada i stalno je na terapijama. On je dobro, hvala Bogu bez posljedica ali je smršavio skoro 20kg… Baš se osjećam potišteno i pod stresom radi toga… i ako krenemo na put a i ako ostanemo, jer ćemo tu biti za Božić sami.
Nezahvalno mi je savjetovat pa da se ispostavi da je savjet promašen haha, al ako ćete redovito stajati da možeš prošetat malo i vozite se naravno autoputom di je vožnja relativno ugodna, mislim da nema problema za bebu. Ja bi osobno tila vidit svoje, plus ako rezultat bude super zamisli kolko ćeš sritna bit, a super ga i očekujemo. A ne daj Bože da ne bude kako želiš, opet će ti bit lakše ako si sa svojima za blagdane nego da ste sami. To je moje mišljenje. Ako nisi sigurna za put zbog bebe, posavjetuj se s dr. I ne znam kolko dugo možete ostat, isplati li se prolaziti kovid proceduru. Ali ako te svakako već opterećuje koliko nisi vidila svoje, mislim da ćeš bit još tužnija za blagdane bez njih. Najbolje da pitaš dr za mišljenje :)
Mattan hvala ti 🙏
Maslačakxx hvala 🙏 rekla je embriologinja da je ok sa stajanjima ako planiram na put,da bebi ne šteti ali da pazim sebe zbog cirkulacije... Dala bih tu inekciju protiv tromboze dan prije puta i često bi stajali. Ali baš to, radi mirovanja i hipera stvarno neznam. Još tamo hrpa muževih nećaka, trka i galama čitavo vrijeme. Ali bila bih većinu vremena kod svojih.
Stvarno nisam pametna.. 😔❤️
endometrioza
Leoni pa kud bi više rasli 🙄 joj ide mi na živce to sve skupa ali moramo, nemamo izbora.
Mene su tamo 3x na dan mjerili, a tako ću i ja doma.
Kilaža mi je skočila i obujam struka, ali ništa jako..
Što ti kažeš ako bude gore odoh ja opet, perem veš danas sutra torba spremna za svaki slučaj.
6tt+2 imamo 💗
Hvala Nikitta 🙏❤️ razum mi kaže da a srce mi kaže da idem i tu se lomim 😔😔😔
Leoni evo ti cijeli link onog isječka šta sam ti slala:
https://bahceci.com/bs/blog/kada-se-utvrduje-trudnoca-nakon-embrio-transfera/
Moguće je da je implantacija ❤️🙏
Ja nemam baš nikakav osjećaj osim punog mjehura 😂
endometrioza
Nikitta odrezalo mi je pola teksta.
Htjela sam napisati da mi razum govori da ostanem a srce da idem i tu se lomim zapravo 😔❤️
endometrioza
Dada isla sam ja kod svojih u Bosnu iz Austrije i to 15 dana nakon transfera.. u Bosni se pojavilo krvarenje i to onako ne bas prijatne boje, morali smo da zovemo Austriju, pa trci dole po privatnim klinikama, isto za Bozic otisli.. Iskreno da ti kazem da je sta bilo ne bih sebi oprostila, i danas da sam u istoj situaciji definitivno ne bih isla.. ali ti znas najbolje.
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji