Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 14:09

Anitram1982, hvala! I nego šta nego ćeš ostati trudna, pa treba vremena za porađati sve te tvoje smrzliće. Nema više stajanja, akcija!! 

Ruska1986, a gdje si planirala roditi? Koliko znam, nakon nekog trenutka ideš na preglede u tu bolnicu, ne više kod svog ginekologa.

Piky, ako u par dana ne krene samo, i ja bih išla na čišćenje. A sad koja metoda, u to se ne razumijem i nadam se da nikad neću.

LucyLou, hvala na info. I ja razmišljam da odradim porod u Podobnika, čula sam baš dobrih iskustava

Nirvana2020, onda ideš vaditi u utorak? Hihi, znat ćemo isti dan!! 

Dada31, hvala! 

LioraLiora, to je lijepa veličina!! Što se vraćanja tiče, ti odlučuješ i to im kažeš čim ti jave rezultate oplodnje. Ja sam npr od početka rekla da hoću samo jednog, a ako budu smrzavali, da svaki bude na svojoj slamki. Drugi žele dva, pa se izjasne tako. Samo budi sigurna da si rekla unaprijed.

💔💔💔

01. Studeni 2020. 14:11

Dada31, kakve si testove narucila? 

01. Studeni 2020. 14:16

*.Women_name.*

LUCIJA007

Pa bas to.. Kako ce krenuti samo ako nema ni naznake toliko dugo.. Ja, sam smedjarila pa, sam se nadala da ce krenuti i krv ali nije…
    Opet naravno nismo sve iste ali po meni koja, sam to nazalost 3 puta prosla sto sad doma cekati spontani… Lezat u krevetu ili skakat, bojat se ikud otici, u trgovinu, sjest u auto jer eto sad bas moze krenuti (to je meni sad bilo u glavi ovih dana dok to nisam rijesila)…
    I da rade oni i vakum u bolnici, meni su na Merkuru radili vakumsku samo zavisi da li ce uspjeti, a to ni oni ne znaju dok ne krenu s kiretazom hoce li uspjet sve usisat vakumom ili ce nazalost jos morat strugat po bitnom nam endometriju🙄😔😔

Neznam jel bi možda kj značilo da Piky izvadi betu? Ja kad sam ju izvadila, doktorica je rekla da po beti kj je tak naglo pala zna i da se trudnoća dugo nije zapravo zadržala, nego sam ju s utrogestanima zadržavala. Kao beta nebi trebala i poslije spontanog tako brzo otic na nulu. Pa možda bi se po beti vidjelo jel pada i jel se tijelo priprema za spontani? 🤷‍♀️ Neznam. Možda nagađam gluposti

Nemam pojma stvarno, mene nisu vidis nikad slali na betu, pustili me doma i da se vratim za par dana, kad su vidjeli da nista nikud ne mrda a nema krvarenja (osim 1 put gdje mi ostao komadić posteljice kojeg su usisali vakumom) rekli kiretaza da ne vide naznake da tijelo registrira da se trudnoca ne razvija... ..
    Ali to sam ja i moje posebno tijelo😔🤢

• minilu
    01. Studeni 2020. 14:16

NadimakMTB

Nego, ona Nirvana2020 me jučer isprovocirala sa svim onim testovima, pa sam i ja danas pišnula 2. Igle za roštilj nemam. Na kuhače odbijam pišati.

Evo rezultata:https://ibb.co/x8g9KzQ

Woooow dobar niz se nastavlja, cestitam ❤️

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

Ruska1986
    01. Studeni 2020. 14:18

NadimakMTB

Anitram1982, hvala! I nego šta nego ćeš ostati trudna, pa treba vremena za porađati sve te tvoje smrzliće. Nema više stajanja, akcija!!Ruska1986, a gdje si planirala roditi? Koliko znam, nakon nekog trenutka ideš na preglede u tu bolnicu, ne više kod svog ginekologa.

Piky, ako u par dana ne krene samo, i ja bih išla na čišćenje. A sad koja metoda, u to se ne razumijem i nadam se da nikad neću.

LucyLou, hvala na info. I ja razmišljam da odradim porod u Podobnika, čula sam baš dobrih iskustava

Nirvana2020, onda ideš vaditi u utorak? Hihi, znat ćemo isti dan!!Dada31, hvala!LioraLiora, to je lijepa veličina!! Što se vraćanja tiče, ti odlučuješ i to im kažeš čim ti jave rezultate oplodnje. Ja sam npr od početka rekla da hoću samo jednog, a ako budu smrzavali, da svaki bude na svojoj slamki. Drugi žele dva, pa se izjasne tako. Samo budi sigurna da si rekla unaprijed.

Pa obzirom da je Simunic dugo radio u Petrovoj, nadam se da i dalje ima neku stelu za Petrovu pa cu tam 🙂.. A suradjuje s nekim tamo sigurno. Sad cu ga bas pitat na slij pregledu da kad bi trebala krenut u bolnicu na preglede.. Pa da vidim! Il cu mu rec:a ja sam mislila da cete me vi i porodit? 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    01. Studeni 2020. 14:29

Ruska1986

NadimakMTB

Anitram1982, hvala! I nego šta nego ćeš ostati trudna, pa treba vremena za porađati sve te tvoje smrzliće. Nema više stajanja, akcija!!Ruska1986, a gdje si planirala roditi? Koliko znam, nakon nekog trenutka ideš na preglede u tu bolnicu, ne više kod svog ginekologa.

Nirvana2020, onda ideš vaditi u utorak? Hihi, znat ćemo isti dan!!Dada31, hvala!LioraLiora, to je lijepa veličina!! Što se vraćanja tiče, ti odlučuješ i to im kažeš čim ti jave rezultate oplodnje. Ja sam npr od početka rekla da hoću samo jednog, a ako budu smrzavali, da svaki bude na svojoj slamki. Drugi žele dva, pa se izjasne tako. Samo budi sigurna da si rekla unaprijed.

Pa obzirom da je Simunic dugo radio u Petrovoj, nadam se da i dalje ima neku stelu za Petrovu pa cu tam 🙂.. A suradjuje s nekim tamo sigurno. Sad cu ga bas pitat na slij pregledu da kad bi trebala krenut u bolnicu na preglede.. Pa da vidim! Il cu mu rec:a ja sam mislila da cete me vi i porodit? 😂😂

Mislim da ti pregled u bolnici kreće u 36.tjednu 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Bozma

Bozma, ove male trakice, piše da njima Schwangerschafttest (test za trudnoću), navodno pouzdan 2 dana prije očekivane Ž, makar to sam ja samo za igru živaca uzela 😂, sutra trebaju stići 😁 ja se pripremila unaprijed, nek se nađu 😂

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Očekivane M* 😂😂😂😂

endometrioza

Ruska1986
    01. Studeni 2020. 14:31

*.Women_name.*

Ruska1986

NadimakMTB

Mislim da ti pregled u bolnici kreće u 36.tjednu

I bolje, sto kasnije... 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

01. Studeni 2020. 14:38

Dada31

Bozma

Bozma, ove male trakice, piše da njima Schwangerschafttest (test za trudnoću), navodno pouzdan 2 dana prije očekivane Ž, makar to sam ja samo za igru živaca uzela 😂, sutra trebaju stići 😁 ja se pripremila unaprijed, nek se nađu 😂

Kad nemam kad cekat da mi dodju iz kine, narucim iz njemacke. S tim da ne salju bas svi za hrvatsku. Oni neki David su ocajni, podloga nije skroz bijela pa se tesko vidi za nas munjene koje se rano testiramo. Ali zato zepter-odlicni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.