Što je najbolje, žene koje su rodile tamo hvale njihovu hranu. Tako da očito mogu lijepo nahraniti ženke kad to žele.
Slala mi je prijateljica slike svakog obroka kad je bila kod njih. Nije bilo ni kroasana ni ledenih čajeva
Ma to su one ljubomorne jer ih nismo pozvale na ručak s nama 😜
Cure, tad ćemo sve biti fino trudne i nećemo raditi pa možemo skupa 😉
Ti sad ides, izvidi malo ima li kakav dobar restoran u blizini, valjda ce ih otvorit dok mi budemo radjale. A i pratimo se, moramo imat gdje prosetat u spavacicama kad ogladnimo
Znaš šta, izviditi ću ja i restorane i parkove.. ako ne bude restorana biti će dostave u parkić 😜
Samo da jedemo 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj je li mogu i ja na papicu s vama? 🤣
Nego šta 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jutro, ja dobila cimericu u sobu tj ona mene. Žena hrče cijelu noć , pa wc, pa zatvori otvori prozor pa šuška i onda kaže meni Ti baš ne spavaš? Tebi treba tablete za spavanje! Pa reko ne.. Ma nije ni čudo što imaš problema! Dakle tu rečenicu je ponovila već par puta, zbog svega.. Tipa sestra me izvaže 52 kg, ova odmah jao premršava nije ni čudo da imaš problem, sestra pita što mi je s ušima, reko psorijaza evo ti opet ove Pa ti sva bolesna! I standard ono kako su babe rađaleu kukiruzima i koja je to glupost, i jako je npr ona majka i baka i jedino tako je ostvarena, ako nemaš djece bolje da ne živiš!
Ja se stvarno pitam šta je ljudima da moraju biti tako zlobni 😔
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dobro jutro Mattan, takve ograničene i primitivne umove smatram nižom vrstom, žao mi je što žive u zarobljeništvu u glavi i to je sve što bih komentirala. Nije ona toliko zlobna, koliko je zatucana. Moraš imati snage biti iznad takvih ljudi, jer iako su oni zapravo u lijepoj našoj u većini, ti moraš biti pametnija i ne osvrati se na takve stvari, jer vjeruj mi, nikakav tvoj odgovor njoj ne može promijeniti njeno stanje svijesti i uma. Zato je općenito važno u životu biti okružen ljudima sličnog razmišljanja, imati prijatelje koji te razumiju i sa kojima imaš zajednički životni stil. Ovi ostali su nebitni
Ja sam budna od 5h, sanjala sam da su mi sve stanice propale.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB shvatila sam čim je usta otvorila, ak neka, njoj na štetu. Ja sam je ignorirala i poželjela da ode.
Evo dobila je otpusno pismo i odlazi 🎉🎉
Ajme grozan san, neće se obistiniti 🥰🥰
6tt+2 imamo 💗
Anksimoron, sretno ti danas i javi nam se čim budeš gotova
Mattan kad ti ideš doma?
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
AuroraB trebala bi sutra čekat svoog doktora da me pregleda i onda mislim da ću kući.
Leoni baš za zapitati se, tko to sve ima djecu 🙄
Ja, sam ti ko grom, ali stvarno mi ništa nije, osim tog temeg disanja i malo osjetim bol, svi nalazi ok i kažu sestre pa ovo je neki ultra blagi hiper, ali eto tu sam gdje sam....
Cure kako kod vas napreduju bebice?
Ja sam načula da će biti punkcija, danas pa ću probat nekog uhvatiti za informaciju 💗
6tt+2 imamo 💗
Idem slagati breskvice, to mi je pametnije nego da napišem što bih htjela.
Idem slagati breskvice, to mi je pametnije nego da napišem što bih htjela.
😂😂😂 Ajme breskvice su baš trening za živce
6tt+2 imamo 💗
Evo jedan savjet za stotinjak cura koje čitaju ovaj forum, ali se nikad ne oglase… razmislite dobro da li želite anesteziju ili ne. 😃
Btw znam da otprilike toliko cura prati forum prema jednom linku s youtube-a kojeg sam prije stavila, i koji je imao broj pogleda nakon mojeg stavljanja, cca 150 pogleda više😃
ahahhaha, svaki put kad uđem u čekaonu na humanoj promislim kako sad svi znaju tko sam ja jer čitaju, a ja njih ne znam jer se nikad ne oglase. Onaj dan kad sam se probudila i došla sebi samo sam gledala kako da ulovim doktoricu da je pitam je li mi sve aspirirala, rekla je da je punktirala sve šta je trebala, ali mene je to toliko kopkalo da nije šta ostalo da sam već sutradan zvala ginekologe da vidim tko me može primit isti tren da vidim je li ostao bar jedan. Stvarno sam mislila da će ti folikuli ovulirat, a kako mi je pozlilo taj dan u popodnevnim satima, na kraju ništa nismo ni poduzeli. Naravno da sam i googlala šta se desi sa ostalim folikulima, ali ništa nisam našla
Citam lagano od zadnje strane prema unatrag pa kolko uspijem.. Nisam par dana ulazila na forum..
Tebe lipa djevojko kao prvo nitko nece prepoznat.. Zato jer izgledas kao da imas 29-30 godina. Ni blizu 40 tako da si mirna sta se toga tice 😊😊😊
MISS drzi se mogu mislit kolko je to psihicki tesko mislit se sta je sad.. I tesko se pomirit da je i normalno krvariti.. . Jer toliko zelimo sa bude sve okej.. A malo krvi ne znaci nista tako da nemoj puno brinuti ❤️ obuci crne gacice i boli te briga nemoj gledat svaki put stanje 😘😘😘😘😘
Odo citat dalje 🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji