MTB drago mi je da je sve proslo ok i da te ne boli, kako su cure rekle sadq mozes zapoceti novo poglavlje, sa sretnijim zavrsetkom ❤️
Leoni zao mi je zbog hipera...
Malotele ako citas ,saljem ti 🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sad sam guglala malo betu, jer me opterećuje kako moja nike rasla bombastično. Žao mi je šta sam guglala, sad ću se samo zamarat dodatno.
https://www.fertstert.org/article/S0015-0282(99)00512-9/fulltext
Ovaj članak govori kako 16dpo beta iznad 500 govori u prilog uredne trudnoće, a ispod 500 ima veći rizik od lošeg ishoda. Naravno da postoje iznimke, ali statistički veća beta bolji ishod, niža beta lošiji. Ahh, booolje bi bilo da nisam čitala, svakako sam dovoljno zabrinuta, al eto.
Pa tvoja je 16dnt iznad 500 bila??
Ali ne nakon transfera nego nakon oplodnje, znači aspiracije. Moja je prva 12 dnt, šta znači 15dno, onda druga 17dno. Prema tablici u radu, ipak imam oko 70 posto šanse, tako da je to ok aj, al znala sam da beta ima prediktivnu vrijednost, sićam se i da sam davno o tome čitala, bia je drugi rad, al znam da je ima. Šta je dobro jer možemo znat na čemu smo, iako malo brine ako ne raste luđački ko svima. Ne samo da nije previsoka, nego se meni i dupla na donjoj granici, al Bože moj, šta sad mogu, čekam pa kako bude 🙈
Zbunila si me sad, kakav je meni onda postotak? I moja je beta 13dnt odnosno to ispada 16 dan od aspiracije bila 254. Ali je zato 3 dana iza bila 954...po tome i moja je beta kao mala... Uh, najbolje ništa to ne googlat, saml mozes poludit od svega toga ..jos malo pa je pregled i meni i tebi i sve cemo znat...u Božje ruke 🙏 svakako sad vise nista ne mozemo napraviti....kako smo rekli vec 100 puta , pravilo je da pravila nema ..
👸34🤴38
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
Cure koje idu na VV i trebale bi u 1mj na postupak,FET ..
Zvala sam ih jutros,oni rade od 11.01 do tada su na godišnjem, 1 dan ciklusa se testira i zove i pregled je 3 dan ciklusa,i 2 tjedna prije se šalje onaj trijažni obrazac mislim da je ostalo sve isto jedino što su na godišnjem početak mjeseca..
E i zanima me kako uklopiti to testiranje da bude prvi dan,meni varira menstruacija nikad nije točna u dan ,a živim u manjem gradu i moram se naručiti minimalno tjedan dana prije na testiranje i strah me da fulam dan ..
Pokušavam biti u toku, i pratit, ali stalno kaskam. Cure drzite se , ne nalazim bas neke rijeci utjehe i ohrabrenja ,samo mogu reci drzite se.
Cestitam na 💓
Znas li mozda jel rade iduci tjedan, da ne zovem bezveze? Hvala.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Maslačak da,kuzim ,kuzim..i ja sam takva...stvarno sam pozitivna po pitanju ove trudnoce,ali isto tako koliko god letim s jednom nogom, s drugom isto stojim jos cvrsto na zemlji..ipak dok ne cujem srce i potvrdu da embrij raste kako treba nisam mirna .ali bit ce to sve ok, i meni i tebi...p.s. imamo primjer Women Name s "manjim betama" po tom clanku, pa eno je u 12.tj tako da stvarno nema pravila! Drzi se , jos malo pa ce UZV 🥰🙏
👸34🤴38
Nisu mi pominjali za jelo nista. Rekli su puno vode i sportska pica, da mirujem i dali Lovenox. Zato pitam zbog hrane za savete 😊
Boli onako, umereno, na trenutke ne mogu hodati sa pravom kicmom, nego se savijem ko neka baba jer me boli u predelu zeluca. Merila sam se juce ujutru 62,4 a jutros sam bila 62,3. Vaga je tacna.
Ja se jako plasim FET jer mojoj rodjaki nije uspeo, i jako cu biti i tuzna i razocarana ako dodje dotle… Znam da ne mora da znaci da meni nece uspeti, ali opet… Sveze je ipak sveze… 🤷🏻♀️
Kuzim. Mozda da se posavjetujes i s med.osobljem u klinici, za svaki slucaj? Ja sam podijelila svoje iskustvo i ono sto je meni pomoglo, ali ne znaci da je to ispravno - doktori su ipak doktori. Mada, juhice i kuhano meso ne mogu odmoci. I da, mene je tek pocelo jako boliti dva dana od aspiracije, pa se nadam da je ovo tvoje sada najgore i da si od sutra vec kao nova. Sto se tice FET-a, nema pravila, istrazivanja kazu da cak uspjesniji od svjezeg transfera. Ja sam uvjerena da je sve do pravog embrija i pravog trenutka😊😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Maslačakxx nemoj se opterećivati toliko, beta ti je bas lijepa i uskoro si na uzv sto ce te dodatno umiriti..ti si trudna i razmisljaj pozitivno 💓
Manemoj wooohooo, na kraju je sve dobro ispalo 😍
Tiki92 tvoji testovi su vrh 💪🏻🥰
AuroraB zajedno navijamo za velikih sedam, to je lijep broj i vjeruj da je među njima sigurno jedan dobitan ❤️
MTB drago mi je zbog tebe da je gotovo 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
I skoro zaboravih, Ruska pa preslatke ste vas dvije 🥰🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure koje idu na VV i trebale bi u 1mj na postupak,FET ..
Zvala sam ih jutros,oni rade od 11.01 do tada su na godišnjem, 1 dan ciklusa se testira i zove i pregled je 3 dan ciklusa,i 2 tjedna prije se šalje onaj trijažni obrazac mislim da je ostalo sve isto jedino što su na godišnjem početak mjeseca..
E i zanima me kako uklopiti to testiranje da bude prvi dan,meni varira menstruacija nikad nije točna u dan ,a živim u manjem gradu i moram se naručiti minimalno tjedan dana prije na testiranje i strah me da fulam dan ..
Pokušavam biti u toku, i pratit, ali stalno kaskam. Cure drzite se , ne nalazim bas neke rijeci utjehe i ohrabrenja ,samo mogu reci drzite se.
Cestitam na 💓
Znas li mozda jel rade iduci tjedan, da ne zovem bezveze? Hvala.
Pitala sam samo za 1 mjesec tako da neznam za idući tjedan,ali nedavno je neka cura pisala da idu oko Božića na godišnji pa pretpostavljam da bi mogli još idući tjedan raditi..
manemoj divna vijest ❤️
Aurora tvojih sedmorica veličanstvenih će se izboriti i postati prave bebe 🥰🥰
Leoni baš mi je žao❤️...ali nadam se da ćeš do ponedjeljka biti kao nova. Nego reci mi koje si točno simptome imala osim toga da te bole jajnici... Jer evo i mene još uvijek bole, ali danas sam bila na poslu i normalno odradila. Zapravo boli me samo kad se nakašljem i kad naglo sjednem pa kao neki pritisak... Neznam dali je to normalno radi točiko jajnih ili se i ja trebam zapitati 🙄🙄🙄
Ostalim curama također šaljem ❤️
Ruska divne ste vas dvije 🥰🥰🥰🥰
endometrioza
Dada taman pomislila na tebe...
Mene jučer nisu jajnici žigali a danas evo počelo opet, svakih pol sata sam na wc-u pa mislim da je piškenje ok 🤷♀️ jedino trbuh, više je napiren nego ovih dana...Ali opet prepisujem Utrićima, možda griješim nemam pojma
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji