Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Prosinac 2020. 16:16

Mattan

Dada taman pomislila na tebe…
    Mene jučer nisu jajnici žigali a danas evo počelo opet, svakih pol sata sam na wc-u pa mislim da je piškenje ok 🤷‍♀️ jedino trbuh, više je napiren nego ovih dana…Ali opet prepisujem Utrićima, možda griješim nemam pojma

Meni je o ovako veći neko što treba biti jer sam se zbuckala 😂😂 ali pali na stranu, ne vidim razliku da je drugačiji nego inače. Ali vidiš ni Leoni nije  velik pa se dobila hiper. Mene baš onako boli na pritisak kad kad imam M. I to je to... Uglavnom poslala sam sad mail doktoru, makar ne očekujem odg danas jer inače ujutro odgovaraju ali dobro... Bolje i tada nego ništa..
    Nisu me zvali danas što znači da se bebe još uvijek druže 🥰🥰🥰🥰🥰 čekam ujutro poziv da vidim kad je termin za ET. 

endometrioza

Matkiša 😎
    11. Prosinac 2020. 16:25

Pojma nemam, toliko su mi utuvili u glavu da sam super rizična da sad razmišljam o tome... Rekli su da dođem ako bude drastično povećanje kilaže, općenito simptoma...
    Uglavnom pričekat ću sutra, ako ne bude bolje otići ću... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Prosinac 2020. 16:31

Mattan

Pojma nemam, toliko su mi utuvili u glavu da sam super rizična da sad razmišljam o tome… Rekli su da dođem ako bude drastično povećanje kilaže, općenito simptoma…
    Uglavnom pričekat ću sutra, ako ne bude bolje otići ću…

Točno mi ovo nerviranja ide na živce više. Cijelo vrijeme u nekom grču, cijelo vrijeme nešto čekam. Prvo ona temperatura kada sam krenula sa bockanjem, i strah da nije korona... Pa strah za folikule, pa strah da se održe... Kad odrade transfer, ako odrade onda strah do testa... Konstantno neka sekirancija...
    Ali eto bar jedna dobra stvar u tome je što sam od danas službeno na godišnjem pa sve do 11.1 😁😁😁😁

endometrioza

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 16:34

Leoni žao mi je radi hipera, slušaj savjete cura i dr i bit ćeš uskoro sigurno kao nova.
    MTB najgore je nadam se prošlo, drago mi je i usput da te bar ne boli. Sada pomalo dalje u kovanje planova 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Leoni 🌸

Meni je jakoooo malo naduven, skoro neprimetno. E da za embrioncice 😁 meni danas nista nisu rekli, znaci da je sve ok? Oni obavestavaju ako nesto nije ok?
    Devojke, ne plasite se 🌞 bice sve u redu 💪🏻

Uglavnom zovu za svaku promjenu. I. Bar su meni tako rekli da me neće zvati ukoliko je sve ok. Jedino da se ne prepadnem jer će me u subotu ujutro zvati radi termina... Valjda imaju tu odgovornost javiti je nešto drugačije.... Tebi i dalje sve normalno stoji termin za er? Bez obzira na hiper?
    Mora biti ok 🙏❤️ zapravo biti će kako mora, za sve postoji razlog 😊

endometrioza

Matkiša 😎

🌺Dada31🌺

Mattan

Pojma nemam, toliko su mi utuvili u glavu da sam super rizična da sad razmišljam o tome… Rekli su da dođem ako bude drastično povećanje kilaže, općenito simptoma…

Točno mi ovo nerviranja ide na živce više. Cijelo vrijeme u nekom grču, cijelo vrijeme nešto čekam. Prvo ona temperatura kada sam krenula sa bockanjem, i strah da nije korona… Pa strah za folikule, pa strah da se održe… Kad odrade transfer, ako odrade onda strah do testa… Konstantno neka sekirancija…
    Ali eto bar jedna dobra stvar u tome je što sam od danas službeno na godišnjem pa sve do 11.1 😁😁😁😁

Da znaš i meni, mislim nije me toliko strah jer mislim da neću sad do ujutro umrijeti i ako imam hiper, ali kao manijak se mjerim i naljevam tim Isosportom koji mi uopće nije fin, prdnit me strah da se tako izrazim 😂 I stalno si doma prepušteni sebi, i da nema ovog foruma pola toga ne bi znala.. A vidim da smo nas tri zaokupile forum svojim bockanjima, stanicama i hiper ima, sry ostale cure 😑 

6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 16:36

Hvala vam, cure, na komplimetima(iako se ja osjecam kao 🐘🤭)! 😘😘  Zao mi je, Aurora, zbog povracanja ali 7 komada je super broj!  Navijamo za dalje... Leoni, Mattan i Dada, drzte se, cure! Nisam ni znala da hiper moze bas takav bit. Meni su isto rekli da bi mogao bit(zbog broja stanica) ali nisam imala problema na kraju.... MTB, dobro da je sve proslo 😘 Ali danas imamo i dobrih vijesti ovdje, super 😊😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

darliv
    11. Prosinac 2020. 16:44

Dada, Leoni, Mattan ja sam imala dosta tegoba nakon aspiracije, doslovno sam skoro sva tjedna samo lezala i do wc-a, jako bolno mokrenje, napuhan stomak, ali nije rastao, i dosta jaka bol lijevog prsnog koša i ispod rebara na toj strani..ali nakon toga je krenulo na bolje, pila sam jako puno tekucine, i bas mirovala, jer sam osjetila da si pogorsavam cim sam malo aktivnija. Koliko sam shvatila nijedna od vas ne mora na posao trenutno, pa pokusajte odmarati bar ove prve dane.. Iako dosta cura prođe bez ikakvih tegoba, ja vjerujem da sam bila u blagom hiperu..ali lijecniku se nisam javljala jer sam 250 km od mpo lijecnice, pa sam pokusala izbjeci putovanje, ali da se pogoršavalo sigurno bih otisla..samo mirovanje cure 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Prosinac 2020. 16:47

Mattan

🌺Dada31🌺

Mattan

Točno mi ovo nerviranja ide na živce više. Cijelo vrijeme u nekom grču, cijelo vrijeme nešto čekam. Prvo ona temperatura kada sam krenula sa bockanjem, i strah da nije korona… Pa strah za folikule, pa strah da se održe… Kad odrade transfer, ako odrade onda strah do testa… Konstantno neka sekirancija…

Da znaš i meni, mislim nije me toliko strah jer mislim da neću sad do ujutro umrijeti i ako imam hiper, ali kao manijak se mjerim i naljevam tim Isosportom koji mi uopće nije fin, prdnit me strah da se tako izrazim 😂 I stalno si doma prepušteni sebi, i da nema ovog foruma pola toga ne bi znala.. A vidim da smo nas tri zaokupile forum svojim bockanjima, stanicama i hiper ima, sry ostale cure 😑

Meni ništa doktor nije spominjao nikakva sportska pića, a bojim se uzimati bilo šta na svoju ruku ako on ne odobri. Do sada se ispostavilo da čovjek stvarno zna što radi, tako da čekam odg na mail... Malo sam se danas i na poslu opteretila jer sam stalno hodala po stepenicama gore dole .. Tako da ću vidjeti situaciju dok malo dođem k sebi... 😁😁

endometrioza

Matkiša 😎
    11. Prosinac 2020. 16:48

Leoni eto vidiš, što bi onda ja trebala očekivati, omg 😂😂
    Darliv o bože, mogu misliti kako ti je bilo... Ma mirujem, doslovno ono higijena, papanje i wc..
    Pušem i na hladno nakon što su me isplašili.... 
    Iako kažem nije strašno :) 

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.