Manemoj, pa stvrno fenomenalna vijest! 🥳🥳🥳 mogu mislit kako je tebi bilo kad si cula 😊 Maslacak, necemo vise guglat, jel tako???? ☝🏻☝🏻☝🏻 bice sve ok, vidit ces 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dada, Leoni, Mattanja sam imala dosta tegoba nakon aspiracije, doslovno sam skoro sva tjedna samo lezala i do wc-a, jako bolno mokrenje, napuhan stomak, ali nije rastao, i dosta jaka bol lijevog prsnog koša i ispod rebara na toj strani..ali nakon toga je krenulo na bolje, pila sam jako puno tekucine, i bas mirovala, jer sam osjetila da si pogorsavam cim sam malo aktivnija. Koliko sam shvatila nijedna od vas ne mora na posao trenutno, pa pokusajte odmarati bar ove prve dane.. Iako dosta cura prođe bez ikakvih tegoba, ja vjerujem da sam bila u blagom hiperu..ali lijecniku se nisam javljala jer sam 250 km od mpo lijecnice, pa sam pokusala izbjeci putovanje, ali da se pogoršavalo sigurno bih otisla..samo mirovanje cure 😘
Hvala ti draga darliv na ovako opsežnom odgovoru❤️Mirujem koliko mogu stvarno, danas sam morala odraditi još i sad sam free na dalje, tekućinu ću povećati.. Općenito nisam osoba koja puno pije i to mi je loše.... . Mene jedino muči što bih u ponedjeljak trebala imati transfer pa baš hiper i nije dobra opcija u tom slučaju 😁😁😁
Dali ga uopće rade pod blagim, nisam čula za to osim da odgađaju 🙄
endometrioza
Cure, za što se dobivaju Dupostone i Andol nakon aspiracije? Andol je samo protiv bolova ili još nečemu služi?
MTB kako je bilo?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dada31 Mislim da ga ne rade, nego ga onda odgode. Kako je meni ovo sve s mjehurom krenulo dan prije transfera i natekao usput trbuh i počelo boliti i ostalo. Mene je odmah išao pregledat da vidi da li ima slobodne tekućine, radi hipera i u tom slučaju bi bili odgodili transfer.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB, mene mozes pisati za novi pregled 08.01
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure, za što se dobivaju Dupostone i Andol nakon aspiracije? Andol je samo protiv bolova ili još nečemu služi?
MTB kako je bilo?
Duphaston ti je isto progesteron, a andol je čini mi se radi cirkulacije.
Kako se sad osjećaš?
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Lucyinthesky, a dobila sam i utriće isto. Znače oboje su progesteroni.. ok👍 Dobro sam, boli me puno manje nego prošli puta.. jedino imam dojam da mi trbuh mrvicu počinje naoticati, ali to je normalno poslije aspiracije.
A tvoj mjehur, jel se primirio? 🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucyinthesky, a dobila sam i utriće isto. Znače oboje su progesteroni.. ok👍 Dobro sam, boli me puno manje nego prošli puta.. jedino imam dojam da mi trbuh mrvicu počinje naoticati, ali to je normalno poslije aspiracije.
Da, tako sam i ja dobila. Andol ti je za bolju prokrvljenost(mislim maternice). 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mislim da tamo svi dobijemo istu terapiju ako sam dobro skužila. Danas je prvi dan koji provodim bez da me boli, ta bol u bubrezima je bila koma, nisam nikad prije to iskusila. Produžili su mi antibiotik još za dva dana i nadam se da je to to.
Ma normalno ti je to, meni je isto bio dosta velik ajmo reći. Samo ti odmaraj i držimo fige za dobre vijesti sutra. Jel ti tvoj dr bio na aspiraciji?
🧍♂️42-od astheno-normo
buy fake and real passport id cards drivers license www.migrationdocuments.com
Buy IELTS, IDP TOEFL, GMAT, ESOL, DEGREE, DIPLOMAT
Buy Registered Passports,Drivers license,IELTS & TOEFL, ESOL Certificates Without Attending The Exam
BUY PASSPORTS,DRIVERS LICENSES,ID CARDS,BIRTH CERTIFICATES,VISAS,SSN,MARRIAGE CERTIFICATES,DIVORCE PAPERS,US GREEN CARD
BUY PASSPORTS,DRIVERS LICENSES,ID CARDS,BIRTH CERTIFICATES,VISAS,SSN,MARRIAGE CERTIFICATES,DIVORCE PAPERS,US GREEN CARD
Buy IELTS, IDP TOEFL, GMAT, ESOL, DEGREE, DIPLOMAS
We deal and specialize in helping you to get registered TOEFL, IELTS, IDP, ESOL, GMAT CELTA/DELTA, DEGREE, DIPLOMAS & other English Language Certificates. We produce TOEFL & IELTS, ESOL, and CELTA/DELTA, DEGREE, DIPLOMAS English Language for you with ease.
Contact Email .......immigrantsdocs@yahoo.com
http://www.migrationdocuments.com
website ... http://www.migrationdocuments.com
https://www.migrationdocuments.com/Passport
https://www.migrationdocuments.com/residentpermitcards
https://www.migrationdocuments.com/Documents
https://www.migrationdocuments.com/DriverLicense
Whatsapp ...... +35796690063
Whatsapp ...... +35796690063
BUY FAKE REAL PASSPORT DRIVING LICENSE ID CARD VISA SSN
Sortiraj odgovore
Najstariji