Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Prosinac 2020. 11:09

manemoj

Cureeeeeee idem u transfer 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    I to pazi sad. U srijedu 16.12. nije kasno jer je pogledao jajnike i nemam ni jedan jedini folikul što znači da uopće ne ovisimo o ciklusu.
    I pazi sad ovo, kaže da nije nikoga pustio tako dugo na estrofemu i da se endometrij super zadebljao za mene, na 9 sam. Što znači da se ranije ne bi baš dovoljno zadebljao pa bi me možda slao u drugi ciklus. Kaže ako rodim da ću biti valjda jedina žena koja će biti super zahvalna na koroni 😂😂😂.
    Baš je bio zadovoljan a onda odmah i ja.
    Dobila sam i dalje estrofem 2x2 i sad po novom utrogestane 3x1 od 200.
    Eto 😊

Jeeejj bas sam hepi za tebe 🥳🥳🥳🥳 sreeetnooo

11. Prosinac 2020. 11:14

manemoj

LUCIJA007

manemoj

I to pazi sad. U srijedu 16.12. nije kasno jer je pogledao jajnike i nemam ni jedan jedini folikul što znači da uopće ne ovisimo o ciklusu.
    I pazi sad ovo, kaže da nije nikoga pustio tako dugo na estrofemu i da se endometrij super zadebljao za mene, na 9 sam. Što znači da se ranije ne bi baš dovoljno zadebljao pa bi me možda slao u drugi ciklus. Kaže ako rodim da ću biti valjda jedina žena koja će biti super zahvalna na koroni 😂😂😂.
    Eto 😊

Ne kuzim? Pa s estrofem ni ne trebamo imati folikule da, kad ih se pije ciklus je anovulatorni i transfer se radi samo po debljini endometrija…

Tako je ali uvijek postoji mogućnost da nećeš dobro reagirati pa da se pojavi folikul, tako mi je objasnio. To je isto valjda kao što ne bi trebale procuriti na utrogestanu pa neke cure ipak procure 🤷
    Ne znam, kad sam ga pitala jel kasno posto bi par dana iza toga trebala dobiti mengu rekao je da ne brinem, da je sve pogledao i objasnio ovo

Anhaa... Ja sam uvijek imala fet s estrofem nikad folikula pa zato pitam...
    Super onda, sretno💗💗💗... 

neli88
    11. Prosinac 2020. 11:17

VM Nismo dosad komunicirale, ali htjela bi te pitati.. čitam u tvom potpisu pa me zanima koju si stimulaciju primila u ovom zadnjem postupku i što uzimaš sada dok čekaš betu? Bila bi ti zahvalna na odgovoru

🙋🏼‍♀️32🙋🏼‍♂️34
    Amh 7,3
    2 g. pokušavanja, 1 g. IVF
    5. IVF 13js, 5 oplodene, vraćene 2 blastice, nema🐧
    10dpt negativan test, 13dpt pozitivan
    14dpt beta 505, 16dpt beta 1299
    21.10.❣️

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 11:18

Draga AuroraB vjerujem da se osjećaš koma, ali pokušaj se utješiti da je 7 kako god bilo skroz dobar broj i vjerujem da će bit i dobrih stanica. Ovo da su neki folikuli ostali mi je baš žao i nadam se da će biti korektni i dati ti upute šta dalje da si olakšaš.
    Jesi li ikad prije bila u općoj?
    Ja sam nažalost bila  par puta prije mpo radi drugih operacija i jednom sam pol dana kasnije povrćala, ali doduše ne tijekom postupka.
    Želim ti brzi oporavak i tu smo za tebe ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 11:22

ANKSIMORON

Ruska1986

I svima danas saljem, pa zelim i svojim frendicama tu ❤💜 evo, slikale se nas dvije debele 🤭 Nadam se da nece nikome smetat 🙈
    https://ibb.co/kgdhx2T

Super izgledas…. uopce te tako nisam zamisljala… jer ja tocno imam sliku svih vas, naravno po mom vidjenju, u glavi 🤣🤣🤣🤣

Preslatko 🥰🥰

I ja i moram priznat da sam Ruska1986 nekako tak i zamišljala, doduše malo deblju jer je rekla da su je dr špotao u početku da puno dobiva na kilaži 😎

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 11:24

manemoj

Eto 😊

Ovo je vrhunska vijest, wooohoooo 🥳🥳🥳
    E sad će i uspjet 💪🤞

🧍‍♂️42-od astheno-normo

MISS
    11. Prosinac 2020. 11:51

Manemoj super vijesti, bas mi je drago za tebe!!!!

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

manemoj
    11. Prosinac 2020. 11:53

Lucyinthesky

manemoj

Eto 😊

Ovo je vrhunska vijest, wooohoooo 🥳🥳🥳
    E sad će i uspjet 💪🤞

E sad i mora 💪💪💪💪

Hvala svima cure 🥰🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Pami
    11. Prosinac 2020. 12:11

Hvala cure na savjetima. Probat ću se strpiti. Bila sam sad u ljekarni kupiti te vaginalete sa čajevcem koje oni sami rade i ženska mi je rekla da ne smijem ih koristiti u trudnoći. A ja stavila sinoć jednu!! Sad me tako strah da nisam nešto naštetila s tom jednom 😳🤯
    Aurora 7 je super broj!! Ima tu i za smrzliće! Samo se ti sad oporavi!
    Manemoj super da ideš, sretno 🤞🤞🍀🍀
    Ruška preslatke ste 😍🤩

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

vuky
    11. Prosinac 2020. 12:13

Cure, punoooo ste se raspisale ☺️ evo od 11 citam imam osjecaj da nista zapamtila nisam! 
    Bozma kakva je situacija? Kad bude transfer, kako se osjecas? 
    Lucyn nadam se da ce se mjehur primiriti i da je tu burnu reakciju izazvala bebica koja se smjesta 🤞🏻
    Dada super broj i drzim 🤞🏻 da bude transfer u pon ... prvi put cujem da ih toliko smrznu vec drugi dan, ajde bas me zanima sta cevti reci zasto, sigurno je neka teorija ...
    Aurora zao mi je sto si povracala- ali 7 je super broj, pogotovo ako su zrele! 
    Ruska uopce nisi bebela nego si bas slatka trudnica 💗
    MTB sretno danas, da sve dobro prode i da brzo mozes dalje 💗

Ja sam dobila mengu tjedan dana ranije- pa eto, drago mi je jer sam imala pms i jucer sam pojela hrpu junka :/ cokolade i cipsa :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.