Točno mi dođe da si kupim UZV i sama se pregledam😂😂😂😂😂😂😂 Ovo su tragedije kak samoj sebi skačem po živcima. Svaki krivi potez i bol, ja dobijem slom živaca 🙄
endometrioza
Dada ti bi uzv a ja kateter 😂 ovoliko nisam u životu piškila
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sad sam guglala malo betu, jer me opterećuje kako moja nike rasla bombastično. Žao mi je šta sam guglala, sad ću se samo zamarat dodatno.
https://www.fertstert.org/article/S0015-0282(99)00512-9/fulltext
Ovaj članak govori kako 16dpo beta iznad 500 govori u prilog uredne trudnoće, a ispod 500 ima veći rizik od lošeg ishoda. Naravno da postoje iznimke, ali statistički veća beta bolji ishod, niža beta lošiji. Ahh, booolje bi bilo da nisam čitala, svakako sam dovoljno zabrinuta, al eto.
Ja ne kuzim zasto si to radite. 🤷🏼♀️
Mislim ja sa betom koju sam imala najbolje da se onda odmah oprostim sa svojom bebom, iako je dr u ponedjeljak rekao da je sve super i tocno onako kako treba biti u ovom trenutku.
Znam da vec na sljedecem pregledu, koji je 31.12., ne mora biti tako, ali ako cu tako razmisljati onda bolje da ovo sve ni ne prolazim.
Ja cu vas pozdraviti i zazeliti svima srecu, ali odmaknut cu se od foruma jer ste se u zadnje vrijeme previse okomili na te male bete, a ja zelim i budem vjerovala da moja beba nece nikud do samog kraja 💕
Sretno!
Dada carica si 😅😅
Nikitta pratim i pisem koliko pijem, ali ne znam koliko ispiskim 🤷🏻♀️ nemam ni posudu gde bi skupljala 😅
Popila sam do sad 2800 samo vode+750 sportsko pice. To je vise nego dovoljno nadam se
Leoni Ajme svaka ti čast, ja bi do sada povratila od toliko tekućine. Inače mi loše na želudac pada da pijem, jer i dosta slabo jedem...Ja danas neznam jesam li litru popila ukupno... Ali pokušat ću se natjerati.. 🙄🙄
Dada ti bi uzv a ja kateter 😂 ovoliko nisam u životu piškila
ima da do jutra čitav karton popijem 😂😂😂 uglavnom legla sam i puno mi je lakše nego kad sam u pokretu..🥰 S tim da čitav dan nisam ni sjela, a kamoli odmorila.. Prvo posao pa ručak pa veš pa ovo ono 🙄
.
Nikitta hvala ti 🙏❤️
endometrioza
Curke treba iskoristiti ovo vrijeme i odmoriti, ja sam ostavila sve.. Muž me posluži što treba a od prašine i neopranog veša nitko nije umro 💗💗
Sretno nam bilo, bio ET ili FET sve je to super 💜
6tt+2 imamo 💗
Ja bas citam to za bete i nije mi jasno.. Cure pa vi nitko ovdje nemate nisku betu, mislim da vas najvise stresiraju bete tipa 500 kad netko ima no ne zaboravite pogledati KOJI DAN je taj netko radio betu i radi li se o dvodnevnoj, trodnevnoj ili blastici..
Za betu je najbitnije da, se podupla a cak i sve preko 70 posto je uredan nalaz..
Ja sam uvijek imala rekla bih ne visoke nego normalne bete i zavrsio svaki put lose...!
Npr 9 ili 10 dnt trodnevnih.. Pa ne mozete sad tu imati betu 500... Mislim mozda ali stvarno je rijetkost.. Pa to je rano za vaditi i za blasticu a kamoli trodnevne.. Beta, sto se duze ceka je veca i s razlogom nsm i kazu da vadimo 14dnt, a to je npr 16dnt trodnevnih.. Znate li koja bi to tad npr ogromna beta bila...
Curee 😭😭 MM na nalazu pise da spermiju nisu nadeni 😭😭
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Mila-Milica, čestitam!!!
Pami, ima onaj narodni lijek - staviš jedan češnjak unutra - navodno radi, iako se ja nikad nisam usudila. Zaveži ga končićem da ga možeš kasnije izvući.
I s jednom vaginaletom si ne možeš naštetiti, bitno da više ne ponavljaš.
Ruska1986, izgledaš kao teen majka. Predivne ste.
AuroraB, čestitam na tvojih 7 ratnika. Žao mi radi lošeg iskustva.
Što se Andola100 tiče, mislim da se on uzima i preventivno radi trombofilije - navodno blago razrjeđuje krv. Rekla mi je jedna doktorica da se svima prije davao heparin, a onda su vidjeli da ne pomaže nužno, nego da je bolje Andol100.
manemoj, super vijesti!!!
Leoni, tek je počelo, tako da teško da će ti se razmahati. U najgorem slučaju, ići ćeš na FET, a to je vrlo često zapravo dobra vijest. Predrasuda ti je ovo: svježe je svježe. Veća je šansa da će se uhvatiti iz FETa nego iz postupka. A ovo što znaš jednu osobu kojoj nije upalilo baš i nije neka smjernica. Oko 30% postupaka upali, naravno da ih ima neuspješnih i iz ETa i iz FETa.
Ana123456, nitko ne zna kad mu je točno prvi dan ciklusa. Okvirno se zakaži kad bi trebao biti prvi dan i to je to. Provjeri još s doktorima.
Samara, nisam ti ja Google kalendar. Detalje na sunce, kako je danas prošlo?
💔💔💔
Maslačakxx, na taj rad o beti koju si pročitala postoje 3 radova koja govore nešto drugo. Ne postoji usuglašeno stajalište oko toga kolika beta mora biti. Ne zamaraj se time, UZVovi će ti sve reći.
Teja1408, kad krive ljude čitaš. Evo, ja sam svoju bebu izgubila i uopće ne vjerujem da je to zbog tzv male bete. Puno sam proučavala bete, čitala statistike i ama baš svi se slažu da nemaju pojma zašto neki imaju velike, a neki male, i da veličina bete ne govori ništa - samo rast. Imaš prosjeke na prvoj stranici, prosjek 14dno je 48, pa nije vrag da sve žene koje imaju dvoznamenkastu betu (što znači i duplo veću od prosjeka) izgube bebu??? Pa onda bi postotak spontanih bio 85%, a ne "samo" 15%. Na Rodi imaju i istraživanje - imaju žene koje su imale prvu betu 15, i rodile zdravu bebu (naravno, rijetko kad imaju ovako malu betu). I postoje žene koje su imale "uzornu" betu i izgubile bebu.
Samo opušteno. Mi želimo naći pravilo u onome gdje pravila nema kako bi našle smisao u svemu ovome. Kao kad se za one koji su umrli od korone kaže da su imali visok tlak, ili niski tlak, ili plave oči, ili dugi nos... samo da bi našli pravilo i osjećali se sigurnima. Tvojoj preslatkoj bebici srce kuca, sve se zbiva kako se treba zbivati. Da, postoji šansa da završi loše. Baš kao da i postoji šansa da te sutra pregazi auto. Gledaj to ovako - bila je samo oko 30% šansa da dođeš do toga da srce kuca. A ti si tu došla. Sad je čitavih 85% šansa da dođeš do 12tt. A nakon toga je famoznih 99% šansa da dođeš do poroda.
Dakle -> najteži put si već prešla. Sad samo s puno vjere dalje da će se tvoja bebica dalje izboriti za sebe. A ti ćeš joj pomoći tako da brineš za vas obje, maziš vas i paziš.
💔💔💔
Curee 😭😭 MM na nalazu pise da spermiju nisu nadeni 😭😭
Ne očajavaj, bitno je i gdje ste radili nalaz... Postoji niz suplemenata te promjena načina života kojim si može pomoći...
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji