Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    11. Prosinac 2020. 12:15

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Cureeeeeee idem u transfer 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    I to pazi sad. U srijedu 16.12. nije kasno jer je pogledao jajnike i nemam ni jedan jedini folikul što znači da uopće ne ovisimo o ciklusu.
    I pazi sad ovo, kaže da nije nikoga pustio tako dugo na estrofemu i da se endometrij super zadebljao za mene, na 9 sam. Što znači da se ranije ne bi baš dovoljno zadebljao pa bi me možda slao u drugi ciklus. Kaže ako rodim da ću biti valjda jedina žena koja će biti super zahvalna na koroni 😂😂😂.
    Baš je bio zadovoljan a onda odmah i ja.
    Dobila sam i dalje estrofem 2x2 i sad po novom utrogestane 3x1 od 200.
    Eto 😊

Ovo je vrhunska vijest, wooohoooo 🥳🥳🥳
    E sad će i uspjet 💪🤞

E sad i mora 💪💪💪💪

Hvala svima cure 🥰🥰🥰🥰

Super vijest... ajde sretno dalje  🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Matkiša 😎
    11. Prosinac 2020. 12:49

Koje dobreee vijestiii 🎉🎉🎉
    AuroraB aj šta ima veze, ionako ćeš za par tjedan opet povraćati hehe
    Ja se pitam što li rade moje bebice u labosu, jesu si na partiju našle frajera i jesu odmah pristale na keks 😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 13:08

vuky

Cure, punoooo ste se raspisale ☺️ evo od 11 citam imam osjecaj da nista zapamtila nisam!
    Bozma kakva je situacija? Kad bude transfer, kako se osjecas?
    Lucyn nadam se da ce se mjehur primiriti i da je tu burnu reakciju izazvala bebica koja se smjesta 🤞🏻
    Dada super broj i drzim 🤞🏻 da bude transfer u pon … prvi put cujem da ih toliko smrznu vec drugi dan, ajde bas me zanima sta cevti reci zasto, sigurno je neka teorija …
    Aurorazao mi je sto si povracala- ali 7 je super broj, pogotovo ako su zrele!
    Ruskauopce nisi bebela nego si bas slatka trudnica 💗
    MTB sretno danas, da sve dobro prode i da brzo mozes dalje 💗

Ja sam dobila mengu tjedan dana ranije- pa eto, drago mi je jer sam imala pms i jucer sam pojela hrpu junka :/ cokolade i cipsa :D

Hvala draga, voljela bih da je tako, ali problemi s mjehurom su počeli dan prije transfera, tak da 🤦‍♀️😁
    I bolje sam puno danas fizički, a i dr me jučer utješio psihički, pa kak bude.
    Uglavnom, nikakva implantacijska ni ništa kod mene.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    11. Prosinac 2020. 13:14

Mattan

Koje dobreee vijestiii 🎉🎉🎉
    AuroraB aj šta ima veze, ionako ćeš za par tjedan opet povraćati hehe
    Ja se pitam što li rade moje bebice u labosu, jesu si na partiju našle frajera i jesu odmah pristale na keks 😂😂😂

Hahahahahahahah

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

11. Prosinac 2020. 13:20

Nikitta

AuroraBajme grozno iskustvo, pa nisi li prvo napisala da je aspiracija prošla bolje nego prošli put i da imate 7 js? Povraćanje usred aspiracije, Isuse! Žao mi je. Želim brz oporavak. 😘
    Pamiprovjeri možeš li u trudnoći koristiti Acidosalus vaginalete, mene one uvijek spase!
    Manemoj wohooooo!
    Cure, bila sam opet u Vinogradskoj, dermatolog kontrola i napisala mi je da trebam pregled internista angiologa. Dali su mi termin 20.01.2021., jer na hitnoj nemaju angiologa, u Areni je s Covid pacijentima. 🤷🏼‍♀️ Sad kopam na Sv. Duhu raniji termin. Pomolila sam se opet za sve vas u kapelici. ♥️♥️

💗💗💗🌺🌺🌺
    Hvala🤗💕🙏🙏

• *.Women_name.*
    11. Prosinac 2020. 13:33

Nikitta

AuroraBajme grozno iskustvo, pa nisi li prvo napisala da je aspiracija prošla bolje nego prošli put i da imate 7 js? Povraćanje usred aspiracije, Isuse! Žao mi je. Želim brz oporavak. 😘
    Pamiprovjeri možeš li u trudnoći koristiti Acidosalus vaginalete, mene one uvijek spase!
    Manemoj wohooooo!
    Cure, bila sam opet u Vinogradskoj, dermatolog kontrola i napisala mi je da trebam pregled internista angiologa. Dali su mi termin 20.01.2021., jer na hitnoj nemaju angiologa, u Areni je s Covid pacijentima. 🤷🏼‍♀️ Sad kopam na Sv. Duhu raniji termin. Pomolila sam se opet za sve vas u kapelici. ♥️♥️

❤️❤️❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• LucyLou
    11. Prosinac 2020. 14:06

Tiki92, ➕je divan, neka samo tako ostane! 🎊🎉😃Sada cekamo veeeeliku betu😊🤞🏻
    AuroraB, ajme zao mi je, ne mogu vjerovati da si pod opcom povracala! Alk drzimo fige za ovih 7, da se sto vise oplodi i razvije u lijepe bebice. 
    Ruska, niste uopce debele, bas ste preslatke! 🥰 i bas takvu sam te i zamisljala 😊
    Manemoj, juuuuupiiii, ides po svoju bebicu! Bas mi je drago, i zelim ti od srca da pod bor dobijes najvecu betu! 😊🤞🏻
    Lucyinthesky, drago mi je da si danas bolje, bit ce sve dobro 😘
    Nikitta, ❤️🙏🏻
    Leoni, zao mi je, ja sam imala pocetak hipera u prvoj stimulaciji i cak mi je i FET bio odgodjen. Odmaraj sto vise, jedi slano i pij puno tekucine (isosport i sl.)...
    MTB, kako si? Je ki sve proslo ok (koliko moze biti ok...)? 
    Nadalica, treca beba je krasna, uzivaj u njoj i jos vise u vremenu s majkom 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 14:13

Pozdrav svima. Ja doma, gotovo je. Ne boli me. Dobro sam. Jutro je bilo... zanimljivo. Budem kasnije pisala detalje, sad moram raditi.
    Samo ukratko, očekivala sam osjetno bolju (bolničku) uslugu nego što sam je dobila.

💔💔💔

• LucyLou
    11. Prosinac 2020. 14:15

Leoni 🌸

Lucky dao mi je Lovenox opet zbog prokrvljenosti, da pijem 3 l min tecnosti i da odmaram.
    Dobro je da sam otisla jer je tek pocetno.
    U ponedeljak pred EM ce mi raditi pregled pa ce odluciti sta ce dalje. Jako se sada plasim….

Dobro je da si otisla, i nista ne brini, ima tu cura koje su isto imale pocetak hipera i do transfera se sve smirilo. ☺️Ja sam baksuz, vidis i iz mog potpisa 😉😘 pokusaj se opustiti i smiriti, pij puno tekucine i jedi slanu hranu bogatu proteinima, da izmokris visak tekucine...

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖

• LucyLou
    11. Prosinac 2020. 14:18

MTB

Pozdrav svima. Ja doma, gotovo je. Ne boli me. Dobro sam. Jutro je bilo… zanimljivo. Budem kasnije pisala detalje, sad moram raditi.
    Samo ukratko, očekivala sam osjetno bolju (bolničku) uslugu nego što sam je dobila.

Drago mi je da si dobro, MTB i da nemas bolova. A to za uslugu, hmmm, zanimljivo, do sada sam cula samo dobro o njima i sad me bas zanima kakvo si iskustvo imala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.