Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    11. Prosinac 2020. 14:22

Leoni 🌸

Kod mene hiperstimulacija 🤦🏻‍♀️😟

Nedaj se znam kako ti je.
    Ja sam bila na metar od hospitalizacije ali sam uspjela izbjeći.  Dosta tečnosti i proteina jer proteini vezuju vodu . Ja sam pila surutku jer nisam htjela da lezim  u bolnici i primam albumine..jeste bljak ali uspjela.... Sreca bio je blaži oblik. Prati svoje stanje ukoliko bude osjećaja gusenja i bolova iza grudnw kosti javi se u hitnu. Ali nece biti nista od toga drzim 🤞. Da li radila nesto od laboratorijskih nalaza?
    MTB danas se sve završava i počinje novo poglavlje. 💌
    Tiki Bravo za divan test sa dve crtice  kao sto sam rekla bice to super beta. 
    Aurora odlična sedmica 7 😇
    Ruska buduća mama je mačka i po ako smijem da primetim.  

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

11. Prosinac 2020. 14:28

Cure koje idu na VV i trebale bi u 1mj na postupak,FET ..
    Zvala sam ih jutros,oni rade od 11.01 do tada su na godišnjem, 1 dan ciklusa se testira i zove i pregled je 3 dan ciklusa,i 2 tjedna prije se šalje onaj trijažni obrazac mislim da je ostalo sve isto jedino što su na godišnjem početak mjeseca..
    E i zanima me kako uklopiti to testiranje da bude prvi dan,meni varira menstruacija nikad nije točna u dan ,a živim u manjem gradu i moram se naručiti minimalno tjedan dana prije na testiranje i strah me da fulam dan ..

Matkiša 😎
    11. Prosinac 2020. 14:28

Leoni e miša mu malog, nastavi sa Isosportom, puno kuhanog mesa i rajčice...I juhe iz vrećice obavezno. Meni su još dali savjet da donji dio odjeće (tajice, trenerku što god) nosim širu te da nosim cijeli dan to, svaki dan, i da ću po tome vidjeti.. Ako se počnu vidjeti tragovi od nošenja na trbuhu znači da trbuh natiče.. Pa evo možda ti to pomogne 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• LucyLou
    11. Prosinac 2020. 14:32

Leoni 🌸

LucyLou

Leoni 🌸

Lucky dao mi je Lovenox opet zbog prokrvljenosti, da pijem 3 l min tecnosti i da odmaram.
    Dobro je da sam otisla jer je tek pocetno.
    U ponedeljak pred EM ce mi raditi pregled pa ce odluciti sta ce dalje. Jako se sada plasim….

Dobro je da si otisla, i nista ne brini, ima tu cura koje su isto imale pocetak hipera i do transfera se sve smirilo.☺️Ja sam baksuz, vidis i iz mog potpisa😉😘pokusaj se opustiti i smiriti, pij puno tekucine i jedi slanu hranu bogatu proteinima, da izmokris visak tekucine…

Boga mi, tvoj opis je pozamasan 😟 zao mi je da je tako.
    Jel mi mozes reci sta si ti jela? Ja pijem ona sportska pica, ali koju slanu hranu?

Ja sam isto pila ta sportska pica i jela juhice (domacu pilecu ili govedju juhu), snekice kao slani kikiriki, kuhana jaja koje bih posolila, krekere i sl. Znam da neki ne preporucaju slano ali meni je to jedino pasalo i pomoglo. Jesu li ti u klinici dali kakav savjet u smislu prehrane? Ovo te pitam jer meni nikada nitko nije nista spomenuo. Sama sam malo googlala, a za vrijeme druge stimulacije sam isosport pila od samog pocetka jer me bilo strah da cu ponovo krenuti u hiper. 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Pami
    11. Prosinac 2020. 14:32

Mtb čekala sam tvoje vijesti. Drago mi je da je sve gotovo, da te ne boli i da si došla doma. Sad se posveti sebi i drži se 💜
    Leoni joj žao mi je zbog hipera. Samo miruj, poslušaj savjete cura i biti će to sve u redu.
    Evo ja zvala dr.L, rekao mi je da mogu slobodno navečer staviti Plymicol samo da u tom slučaju popijem Utrgoestan. Ni on ne preporuča te na bazi čajevca, ali od te jedne ne bi trebalo ništa biti. Pa eto, ako nekome bude trebalo da ostane zapisano.

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Matkiša 😎
    11. Prosinac 2020. 14:39

Leoni smireno i sretno 🥰
    Meni se povećao obujam za 3 cm i ispod i iznad pupka, ali opet nije isto ujutro na prazan trbuh i sada kada puno jedeš i piješ. Počeli grčevi ali mogu biti i od Utrića... 
    Za sada se ne brinem ali ako nastavi isto ću morati poduzeti nešto

6tt+2 imamo 💗

BAJOMAPE
    11. Prosinac 2020. 14:48

MTB

Pozdrav svima. Ja doma, gotovo je. Ne boli me. Dobro sam. Jutro je bilo… zanimljivo. Budem kasnije pisala detalje, sad moram raditi.
    Samo ukratko, očekivala sam osjetno bolju (bolničku) uslugu nego što sam je dobila.

😘😌

AuroraB
    11. Prosinac 2020. 14:48

Mattan hehe daj Bože da povraćam od trudnoće, a ne od vina u kojem ti tugu utopila :) Ti si neka šaljivđija dakle :) Kad ćeš znati koliko se stanica pokeksalo?
    Nikitta napisala sam da me boli manje nakon aspiracije nego prvi puta,  čak i sada mogu normalno na w. Ne, znam kako se dogodilo to sa povraćanjem jer sam nisam jela ni pila. Daj Bože samo da mi ove budu dobre!
    Anksimoron, sat i pol se ostaje, možda malo duže... Nije me bolilo, čak sam i sada ok :) 
    Miss, Pami, Tuma, Ericaa, Tiki92, Vuky, LucyLou hvala na podršci! 
    Ruska baš si slatka i imaš prekrasnu kosu <3
    Leoni a jooj... hiper :( Nadam se da te ne boli jako.. Znaš da su ti odlične šanse u FET-u :)
    Manemoj wohooo baš mi je drago što ideš u FET <3
    Lucyinthesky bila sam u Petrovoj u prošlom postupku, tamo je možda mrvicu slabija bila ili nešto i nisam imala nikakvih nuspojava. Hvala <3

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    11. Prosinac 2020. 14:53

AuroraB za sad sigurno znamo da ih je 5 imalo odnose 😂😂 Čekam pon da vidim koja veza je puknula a koja ide dalje...
    A štaaa ću, ovo je ono kad se šališ da prođe nervoza 😁
    MTB 💗

6tt+2 imamo 💗

MISS
    11. Prosinac 2020. 14:56

Maslačakxx

Sad sam guglala malo betu, jer me opterećuje kako moja nike rasla bombastično. Žao mi je šta sam guglala, sad ću se samo zamarat dodatno.
    https://www.fertstert.org/article/S0015-0282(99)00512-9/fulltext
    Ovaj članak govori kako 16dpo beta iznad 500 govori u prilog uredne trudnoće, a ispod 500 ima veći rizik od lošeg ishoda. Naravno da postoje iznimke, ali statistički veća beta bolji ishod, niža beta lošiji. Ahh, booolje bi bilo da nisam čitala, svakako sam dovoljno zabrinuta, al eto.

Pa tvoja je 16dnt iznad 500 bila??

👸37👨🏼‍🦱41
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    07/21 rođen dječak 🩵
    08/25 fet blastice, 13dnt beta 994, 15dnt 2225
    10/25 uzv 7+2 srce kuca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI