Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neli88
    10. Prosinac 2020. 10:18

Jeremija

I kad vidim sta sve dobijete kao terapiju nakon transfera, ovo moje samo utrogestan mi bas izgleda kao da sam unaprijed otpisana, da mogu vjerojatno mi ne bi ni njega dali.

I ja sam dobila samo utrogestan, i isto razmišljam kao ti

🙋🏼‍♀️32🙋🏼‍♂️34
    Amh 7,3
    2 g. pokušavanja, 1 g. IVF
    5. IVF 13js, 5 oplodene, vraćene 2 blastice, nema🐧
    10dpt negativan test, 13dpt pozitivan
    14dpt beta 505, 16dpt beta 1299
    21.10.❣️

Tuma
    10. Prosinac 2020. 10:19

Lioraliora sretno danas, nadam se da ces cuti dobre vijesti! ❤ javi nam se!
    Tiki divna je, super crtica. 😊 da, bilo bi dobro da uvijek iste testove koristis pa mozes usporedivati 😊
    Mattan eto 5 oplodenih, pa odlicno!!🥳
    Dada wow 18😱 nije mi jasno to bas da su 1.dan odmah sve smrznuli, logicno bi mi bilo da su cekali do 5.dana s toliko stanica pa onda smrznuli ali znaju oni kaj rade. Ugl ti stvarno imas materijala😅
    Leoni super je 4 stanice, iako ako si platila mogli su bar pola na ivf, pola icsi pa vidjet, ali nema veze, glavno da se nastave razvijati i da je tvoja beba medu njima😊 a vidim da ste oboje bez dijagnoza, jesi pitala sto se onda desilo s tim stanicama na ivf? Mislim ako on ima oke spermiogram, cudno mi je da nijedna nije uspjela....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Takica
    10. Prosinac 2020. 10:22

Leoni 🌸

Takica

Jutro cure
    Tiky bravo za test! Bice to lijepa beta.
    Dada svakako trazi pojašnjenje jer ro su tvoje/vaše ćelije/ embrioni. Jasno je meni da potpisujemo informisani pristanak prije postupka ali imamo pravo na sve informacije i duzni su da objasne sve postupke kako i zašto.
    Leoni 🍀🍀MTB ako sam do ro ispratila ti si imala kontakata sa COVID + osobom? Brine me temperatura kod tebe..moze biti virusno ali oprezno i zbog spontanog sada. Ako budeš lošija javi se i ranije ljekaru. Bez obzira na test. Sve osobe imaju pravo na zdravstvenu zaštitu bez obzira da li su COVID + ili nisu.

Cura koja je pisala da pije Pronison …on inace ide 1x dnevno pa mi čudno zašto su njoj dali 2x. Cini mi se da je pisali 1/2+0+1..
    Komentari koji su neumjesni kao sto je bio onaj od dr da si sa 29 godina u menopauzi je u najmanju ruku bljak..ok ima smisla upozoriti te da ne treba čekati sa postupcima i da ce ici mozda malo brze nego inace ali bez teksta sam za njega…
    Ja bila juce na kontroli kod svoje dr i ima i dalje folikula/cisti veličine do 18 mm na oba jajnika ali kaze dr da ce to otici sa sledecim ciklusom ali kontrola nakon sledećeg krvarenja.

Ja sam pisala da pijem Prednisolon 2x. 🤷🏻‍♀️ Tako mi stoji u planu, 7,5mg dnevno.
    Jel to nesto moze da skodi?

To je kortikosteroidna imunosupresivna terapija. Citala sam razne radove da sad npr u Češkoj povećava uspješnost IVF/ICSI. 
    Ja sam ga koristila u drugom postupku u BIH  5mg 1x1 do embriotransfera. Nakon toga mi je iskljucen. 
    Ako ti je kilaža malo veća moguce da je zbog toga.  I ja sam se lijepo zaokružila od njega. I stalno sam bila gladna 🙃
    Ja sam 169cm i 56kg. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Prosinac 2020. 10:23

Dada31, super da su ti ih zamrznuli odmah i super su ti rezultati.
    Sad samo i dalje imaj povjerenja i sve će biti OK.

Mattan, to su ti super vijesti. 

Takica, moj muž je imao koronu krajem 10. mjeseca, ja sam skoro sigurno imala isto (imala sam jedan dan baš visoku temperaturu, i smanjilo mi se osjetilo njuha na 2 tjedna), ali se nisam htjela testirati jer nisam vidjela razloga. Malo me bilo strah da će sad test biti i dalje pozitivan jer zna ostati pozitivan tjednima, ali...

Djevojke, rezultati su mi došli i test je negativan!

Takica, imam temperaturu svaki dan, vjerujem da je radi spontanog jer sam u samonametnutoj samoizolaciji i nemam gdje skupiti nešto. Imam i bolove u stomaku, ali blage. Sutra idem na kiretažu pa će onda valjda sve to se početi smirivati.

💔💔💔

Takica
    10. Prosinac 2020. 10:28

MTB

Takica, moj muž je imao koronu krajem 10. mjeseca, ja sam skoro sigurno imala isto (imala sam jedan dan baš visoku temperaturu, i smanjilo mi se osjetilo njuha na 2 tjedna), ali se nisam htjela testirati jer nisam vidjela razloga. Malo me bilo strah da će sad test biti i dalje pozitivan jer zna ostati pozitivan tjednima, ali…

Takica, imam temperaturu svaki dan, vjerujem da je radi spontanog jer sam u samonametnutoj samoizolaciji i nemam gdje skupiti nešto. Imam i bolove u stomaku, ali blage. Sutra idem na kiretažu pa će onda valjda sve to se početi smirivati.

Nedaj se ! 
    Bravo za negativan test na COVID!  
    Sutra nakon operativnog zahvata ce biti bolje. Nadam se da ce te dobro pokriti antibioticima širokog spektra i da ce sve biti ok. 
    Mantan  💃🐞🍀

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

manemoj
    10. Prosinac 2020. 10:36

MTB

Takica, moj muž je imao koronu krajem 10. mjeseca, ja sam skoro sigurno imala isto (imala sam jedan dan baš visoku temperaturu, i smanjilo mi se osjetilo njuha na 2 tjedna), ali se nisam htjela testirati jer nisam vidjela razloga. Malo me bilo strah da će sad test biti i dalje pozitivan jer zna ostati pozitivan tjednima, ali…

Odlično da je test negativan! Nadam se da si psihički spremna za sutra ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Samara
    10. Prosinac 2020. 10:37

Leoni, u kojoj si ti klinici? Ne kuzim zasto si posebno morala nadoplatiti ICSI. Inače 4 su super broj. Ako sad vratite 2,opet imate 2 za kasnije a to je odlicno

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Tuma
    10. Prosinac 2020. 10:44

MTB

Odlicno da su stigli negativni rez! Moguce da bi se stvarno spontani i sam desio u sljedecih par dana s obzirom na temp i bolove. Krvaris li jos? Kako si inace emocionalno i psihicki kako se sutra priblizava? Saljem virtualni zagrljaj!❤ 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Prosinac 2020. 10:47

Tuma, hvala. A ne znam kako sam. Hoću da to završim, da mogu krenuti dalje.
    Bolovi su preblagi, nisam sigurna da bi još nešto krenulo.

💔💔💔

• T_Ivy
    10. Prosinac 2020. 10:47

Dada e da to sam zaboravila i ja da napišem posle mojih komsultacija. Ja nikada nemam nista za zamrzavanje pa me se to nije bas mnogo ticalo, ali ovde u Nemačkoj je to izgleda standard, da se sve sto je preko 3 dobijena embriona (koja se ostavljaju da se razvijaju za transfer) cim se oplode zamrznu. Po nekim njihovim statistikama to daje najbolje rezultate 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.