Jutro cure!!
Tiki crtica je super!! Bit će to lijepa beta 😋
Leoni 4 je super rezultat! Nama uvijek rade ICSI jer mm ima smanjenu pokretljivost, ali za konačni rezultat to stvarno ništa ne znači. Držim fige za ove 4 🤞🤞
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Dobro jutro cure ❤️
Evo da vam javim… A od 23, oplodile su se 18 😊
Ali nije mi bila jasna jedna stvar a iz sna su me bili digli pa sam zbunjena (čak sam udarila laktom od ormarić i kožu s njega zgulila 🙄😂) … Uglavnom kao postotak uspješnosti ima je 100%-što god im to značilo. 15 su zamrznuli odmah danas i 3 kom su ostavili da se dalje razvijaju. Kada sam pitala što ako se te 3 ne razviju do kraja i odluče odustati… Kaže onda ništa od transfera u ovom krugu. .. Tako da se sad molim Bogu da se te 3 održe do ponedjeljka. Nije mi jasno zašto to tako rade i odmah idući dan zamrznu, a samo 3 daju šansu da idu dalje… I ne kužim tu uspješnost u postocima, ako koja zna o čemu je riječ neka mi slobodno kaže 🙈🙈🥪😁uglavnom njima je 5-i dan vraćanje…pogotovo ako se radi o prvom pokušaju. Što vi mislite o svemu tome?
Leoni šta su ti rekli kada ti vraćaju?
Tiki divna crtica ❤️čestitam 🥰
Ja uopce ne kuzim kako oni to rade 🤷🏻♀️ nije mi jasno zasto ne bi pricekali pa vidjeli kako se stvari odvijaju pa da mozes odmah imat transfer, a ne(ne daj Boze) da se nest dogodi sa ove tri pa moras cekat slij ciklus. Mogli su ih pustit bar do treceg dana pa onda napravit transfer, a ostatak zamrznut. Jel se kod vas placa zamrzavanje?
Pa iskreno nije ni meni jasno... Ajde da sam ih imala sve ukupno 5 pa da su ih već smrzli.. No baš to mogli su čekati bar 3. dan 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Mislim da ću im pisati mail da mi to objasne malo detaljnije 🙄🙄
endometrioza
Dobro jutro cure ❤️
Ali nije mi bila jasna jedna stvar a iz sna su me bili digli pa sam zbunjena (čak sam udarila laktom od ormarić i kožu s njega zgulila 🙄😂) … Uglavnom kao postotak uspješnosti ima je 100%-što god im to značilo. 15 su zamrznuli odmah danas i 3 kom su ostavili da se dalje razvijaju. Kada sam pitala što ako se te 3 ne razviju do kraja i odluče odustati… Kaže onda ništa od transfera u ovom krugu. .. Tako da se sad molim Bogu da se te 3 održe do ponedjeljka. Nije mi jasno zašto to tako rade i odmah idući dan zamrznu, a samo 3 daju šansu da idu dalje… I ne kužim tu uspješnost u postocima, ako koja zna o čemu je riječ neka mi slobodno kaže 🙈🙈🥪😁uglavnom njima je 5-i dan vraćanje…pogotovo ako se radi o prvom pokušaju. Što vi mislite o svemu tome?
Ja uopce ne kuzim kako oni to rade 🤷🏻♀️ nije mi jasno zasto ne bi pricekali pa vidjeli kako se stvari odvijaju pa da mozes odmah imat transfer, a ne(ne daj Boze) da se nest dogodi sa ove tri pa moras cekat slij ciklus. Mogli su ih pustit bar do treceg dana pa onda napravit transfer, a ostatak zamrznut. Jel se kod vas placa zamrzavanje?
E da i pitala si za zamrzavanje... Plaća se od 500 do 800e ovisno o broju... Očito će kod mene biti 800 😂😂😂
Leoni još osjećam blage grčeve ali ni pola kao jučer. Zna me samo na momente presjeći... Tako da mogu reći da mi je malo bolje 😊 fizički.... A psihički sam još napetija 😂
endometrioza
Jutro!
Ja sam isto gledala filmic o aspiraciji i tocno sam cula taj neki zvuk dok sam bila u polusnu 😂
Evo moj jutrasnji testichttps://ibb.co/qY1k1sk
Za sutra cu uzeti neki jace osjetljivosti, kao sto je bio onaj prvi. Ovaj je pise za prvi dan izostanka, od 25mIU, bojala sam se da mi nece pokazati 😱
VM vadimo betu zajedno u pon. Nadam se da ce nam biti lijepi brojevi 🤞🙏
Pa ovo je odlična crta!! 👏🏼👏🏼👏🏼
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Zvali su, 1 pseudocista i 5 prekrasnih oplođenih.. Spominjala je neke fine zigote te da očekuju 2 do 3 uspješne blasto ako sam dobro skužila... Pustit će ih sve do 5.dana jer je prvi put i žele vidjeti kako se razvijaju. Za sada izgledaju odlično, spermići su predobri i vjeruje da će se sve dobro podijeliti.
Pitala sam je za doktorove komentare pa se smijala kaže ma to doktor tako malo dramatično, kakva crna menopauzi 😅
Uglavnom bit će FET ako bude sve ok....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
LioraLiora sretno danas na UZV! Držim fige da je sve ok ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure ❤️
E da i pitala si za zamrzavanje… Plaća se od 500 do 800e ovisno o broju… Očito će kod mene biti 800 😂😂😂
Leoni još osjećam blage grčeve ali ni pola kao jučer. Zna me samo na momente presjeći… Tako da mogu reći da mi je malo bolje 😊 fizički…. A psihički sam još napetija 😂
Ma i razmisljam... Znaci, zamrznuli su tih 15! I sta to znaci, vracat ces ih po jednu ili dvije a ko zna kakve su kvalitete? Jer ovdje ih pustaju do najcesce 5og dana(nekad i do treceg)bas zato da bi se izborile one najkvalitetnije. Nisam se tu susrela sa takvim nacinom pa me bas zanima.. ali pustimo to, sada drzimo fige za ove 3 i da ides u pon! 😊😊😊😊 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro cure
Tiky bravo za test! Bice to lijepa beta.
Dada svakako trazi pojašnjenje jer ro su tvoje/vaše ćelije/ embrioni. Jasno je meni da potpisujemo informisani pristanak prije postupka ali imamo pravo na sve informacije i duzni su da objasne sve postupke kako i zašto.
Leoni 🍀🍀
MTB ako sam do ro ispratila ti si imala kontakata sa COVID + osobom? Brine me temperatura kod tebe..moze biti virusno ali oprezno i zbog spontanog sada. Ako budeš lošija javi se i ranije ljekaru. Bez obzira na test. Sve osobe imaju pravo na zdravstvenu zaštitu bez obzira da li su COVID + ili nisu.
Cura koja je pisala da pije Pronison ...on inace ide 1x dnevno pa mi čudno zašto su njoj dali 2x. Cini mi se da je pisali 1/2+0+1..
Komentari koji su neumjesni kao sto je bio onaj od dr da si sa 29 godina u menopauzi je u najmanju ruku bljak..ok ima smisla upozoriti te da ne treba čekati sa postupcima i da ce ici mozda malo brze nego inace ali bez teksta sam za njega...
Ja bila juce na kontroli kod svoje dr i ima i dalje folikula/cisti veličine do 18 mm na oba jajnika ali kaze dr da ce to otici sa sledecim ciklusom ali kontrola nakon sledećeg krvarenja.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Zvali su, 1 pseudocista i 5 prekrasnih oplođenih.. Spominjala je neke fine zigote te da očekuju 2 do 3 uspješne blasto ako sam dobro skužila… Pustit će ih sve do 5.dana jer je prvi put i žele vidjeti kako se razvijaju. Za sada izgledaju odlično, spermići su predobri i vjeruje da će se sve dobro podijeliti.
Pitala sam je za doktorove komentare pa se smijala kaže ma to doktor tako malo dramatično, kakva crna menopauzi 😅
Uglavnom bit će FET ako bude sve ok….
Super! Bas dobro i da ti je razjasnila doktorove nebuloze 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
LioraLiora sretno danas na UZV! Držim fige da je sve ok ❤️
Da! I ja zelim sve najbolje LioraLiori 😊😊🙏🏻🙏🏻 da nam se javi sa super, super vijestima 😊😊😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji