Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    10. Prosinac 2020. 08:45

TiKi92

Jutro!
    Ja sam isto gledala filmic o aspiraciji i tocno sam cula taj neki zvuk dok sam bila u polusnu 😂
    Evo moj jutrasnji testichttps://ibb.co/qY1k1sk
    Za sutra cu uzeti neki jace osjetljivosti, kao sto je bio onaj prvi. Ovaj je pise za prvi dan izostanka, od 25mIU, bojala sam se da mi nece pokazati 😱
    VM vadimo betu zajedno u pon. Nadam se da ce nam biti lijepi brojevi 🤞🙏

Vau, test je 😍😍😍😍 I beta ce bit super, sigurno 🥳❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    10. Prosinac 2020. 08:47

Leoni 🌸

Dobro jutro devojke. Zvali su me iz klinike, od 13js 9 js su isli preko IVF jer je nalaz mog m dobar, a 4 js su isli na ICSI.
    Ove 9 se nisu razvile, ali imamo 4 veoma lepe iz ICSI postupka. Jel to nije malo?

Zanimljivo... znači radi se i kombinacija IVF/ICSI, sad mi su jasniji neki podaci iz naših statističkih izvještaja :)
    Ne mogu vjerovati da se ove iz IVF-a  nisu nastavile razvijati. Nije malo, ovisi samo kakve će biti kvalitete! 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MISS
    10. Prosinac 2020. 08:50

Jutro cure! Tiki test je super, beta ce biti 🔝
    Leoni imas super rezultate👏
    Sretno svima danas

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 08:55

Dobro jutro cure ❤️
    Evo da vam javim... A od 23, oplodile su se 18 😊
    Ali nije mi bila jasna jedna stvar a iz sna su me bili digli pa sam zbunjena (čak sam udarila laktom od ormarić i kožu s njega zgulila 🙄😂) ... Uglavnom kao postotak uspješnosti ima je 100%-što god im to značilo. 15 su zamrznuli odmah danas i 3 kom su ostavili da se dalje razvijaju. Kada sam pitala što ako se te 3 ne razviju do kraja i odluče odustati... Kaže onda ništa od transfera u ovom krugu. .. Tako da se sad molim Bogu da se te 3 održe do ponedjeljka. Nije mi jasno zašto to tako rade i odmah idući dan zamrznu, a samo 3 daju šansu da idu dalje... I ne kužim tu uspješnost u postocima, ako koja zna o čemu je riječ neka mi slobodno kaže 🙈🙈🥪😁uglavnom njima je 5-i dan vraćanje...pogotovo ako se radi o prvom pokušaju. Što vi mislite o svemu tome? 
    Leoni šta su ti rekli kada ti vraćaju?
    Tiki divna crtica ❤️čestitam 🥰

endometrioza

🌸TiKiDi🌸
    10. Prosinac 2020. 08:58

Leoni nama isto uvijek naprave ICSI. Nikad to nisam trazila, ali s obzirom da dobijemo mali broj stanica vjerojatno idu na sigurno. Kod IVF-a ubace spermije u medij sa stanicom i koji je brzi, oplodi istu. Samo, ne mora znaciti da najbrzi ima dobru morfologiju. Ovako oni odaberu morfoloski najbolji kod ICSI-a. Drzi se ti svoja 4 malca, bitno da su oni kvalitetni i da se izbore za dalje. Vidi moja dva terminatora 🦾❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ANKSIMORON
    10. Prosinac 2020. 08:59

TiKi92

Jutro!
    Ja sam isto gledala filmic o aspiraciji i tocno sam cula taj neki zvuk dok sam bila u polusnu 😂
    Evo moj jutrasnji testichttps://ibb.co/qY1k1sk
    Za sutra cu uzeti neki jace osjetljivosti, kao sto je bio onaj prvi. Ovaj je pise za prvi dan izostanka, od 25mIU, bojala sam se da mi nece pokazati 😱
    VM vadimo betu zajedno u pon. Nadam se da ce nam biti lijepi brojevi 🤞🙏

Odlicno 🥳🥳🥳🥳

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 09:00

Uglavnom sanjala sam da sam našla bebu... Da ju je njezina mama pred vratima ostavila. Ja ju presvukla, popiškila se na mene... Nahranila i htjela uzeti sebi... 😂😂 Kad evo sutradan mama se vraća kaže išla je na kavu i malo u provod i  nije htjela da joj mala smeta. Namlatila sam ju kao vola u kupusu. Ubila boga u njoj... Došla policija i ja se probudila 😁🙈🤭🤭🤭🤭 

endometrioza

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 09:03

Tiki izgleda odlično 😊😊
    Dada Leoni super rezultati, bit će sigurno do bitno nešto od toga 💗💗💗mene nitko bogme nije ni pitao niti znam šta će i kako, niti koliko bi ni kako.. Samo sam vidjela na nalazu od spg da je pripremljen za ICSI pa očito onda to, a za vraćanje ili zamrzavanje nisu ni spomenuli 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 09:09

Leoni 🌸

Ja sam na svoju inicijativu rekla da oni odrade ICIS i da cu platiti, tad idem na sigurno. I dobro sto sam tako odradila. Bilo je kao, ako bude dobar spermiogram rade IVF, ali svakako da pokusaju i sa ICSI…
    Sta bi mogo biti razlog da se ove nisu razvile, a ove jesu? 🙄

Imaju oni moj potpis da ih smrznu, ali takva im je politika klinike da valjda to odmah rade drugi dan  ako im je uspješnost 100%, eto stvarno se ne kužim, valjda znaju što rade 😁 a ove moje 3 bebe koje se bore do ponedjeljka, ajme pa živa ću se pojesti do tada ... Uglavnom ako  ne zove to je dobar znak, u subotu javljaju samo za termin u ponedjeljak . Bože pomozi 🙏❤️🙏❤️

endometrioza

Ruska1986
    10. Prosinac 2020. 09:19

🌺Dada31🌺

Dobro jutro cure ❤️
    Evo da vam javim… A od 23, oplodile su se 18 😊
    Ali nije mi bila jasna jedna stvar a iz sna su me bili digli pa sam zbunjena (čak sam udarila laktom od ormarić i kožu s njega zgulila 🙄😂) … Uglavnom kao postotak uspješnosti ima je 100%-što god im to značilo. 15 su zamrznuli odmah danas i 3 kom su ostavili da se dalje razvijaju. Kada sam pitala što ako se te 3 ne razviju do kraja i odluče odustati… Kaže onda ništa od transfera u ovom krugu. .. Tako da se sad molim Bogu da se te 3 održe do ponedjeljka. Nije mi jasno zašto to tako rade i odmah idući dan zamrznu, a samo 3 daju šansu da idu dalje… I ne kužim tu uspješnost u postocima, ako koja zna o čemu je riječ neka mi slobodno kaže 🙈🙈🥪😁uglavnom njima je 5-i dan vraćanje…pogotovo ako se radi o prvom pokušaju. Što vi mislite o svemu tome?
    Leoni šta su ti rekli kada ti vraćaju?
    Tiki divna crtica ❤️čestitam 🥰

Ja uopce ne kuzim kako oni to rade 🤷🏻‍♀️ nije mi jasno zasto ne bi pricekali pa vidjeli kako se stvari odvijaju pa da mozes odmah imat transfer, a ne(ne daj Boze) da se nest dogodi sa ove tri pa moras cekat slij ciklus. Mogli su ih pustit bar do treceg dana pa onda napravit transfer, a ostatak zamrznut. Jel se kod vas placa zamrzavanje? 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.