manemoj, ja sam jutros bila na pregledu, 6dc, endometrij je 5mm, u utorak opet pregled, ako endometrij bude 10mm fet u petak. Već sam se naručila za testiranje sljedeći tjedan, vratit će mi ga kao da sam u prirodnom, kako je dvodnevni, 2 dana nakon što bi mi inače bila ovulacija, na rođendan. Ima li bolje stvari nego rođendan provest po bolničkim stolovima i krevetima
.Ali i tog testiranja mi je više, za 1 embrij kojeg sam imala se 3 puta testiram
Iako je definitivno najgori test pred aspiraciju, nije mi ni sad svejedno, ćokam ove estrofeme kao bombončiće 12 dana
Možda tebi neće tražit, a možda samo pogleda endometrij i naruči te za fet u ponedjeljak, pa stigneš napravit test, znaju oni da mi najviše od svega volimo čekat u redu za test na koronu. Druge žene u google kalendaru imaju upisane termine za frizera, kozmetičara i sl. a ja termine za testiranje na covid.
MTB, nije ni čudno za temperaturu nakon smrzavanja u redu sinoć. Ako budeš ujutro imala, nadam se da uz sve nećeš još imat problema na ulazu. Ovo kad sam nedavno išla na hitnu, doktorica mi rekla da popijem lekadol i voltaren da je snizim da mogu proć mjerenje, a još u autu do tamo smo upalili klimu i držala sam glavu da mi puše, iako je već i od ove kombinacije ljekova pala ispod 37.
Ajme ja do 10 mm neću doći nikad 🙈😅
Meni je na 10dc prošlu srijedu bio 7.1
Zato smo i odgadjali kao na ovu srijedu.. tko zna šta me sutra čeka.. vidjeti ćemo..
Ali ti stvarno, 3 puta test na koronu 🙈🙈🙈
I transfer na rodjendan.. možda je to baš taj poklon 🤞🏻❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
manemoj, ja sam jutros bila na pregledu, 6dc, endometrij je 5mm, u utorak opet pregled, ako endometrij bude 10mm fet u petak. Već sam se naručila za testiranje sljedeći tjedan, vratit će mi ga kao da sam u prirodnom, kako je dvodnevni, 2 dana nakon što bi mi inače bila ovulacija, na rođendan. Ima li bolje stvari nego rođendan provest po bolničkim stolovima i krevetima
.Ali i tog testiranja mi je više, za 1 embrij kojeg sam imala se 3 puta testiram
Iako je definitivno najgori test pred aspiraciju, nije mi ni sad svejedno, ćokam ove estrofeme kao bombončiće 12 dana
Možda tebi neće tražit, a možda samo pogleda endometrij i naruči te za fet u ponedjeljak, pa stigneš napravit test, znaju oni da mi najviše od svega volimo čekat u redu za test na koronu. Druge žene u google kalendaru imaju upisane termine za frizera, kozmetičara i sl. a ja termine za testiranje na covid.
MTB, nije ni čudno za temperaturu nakon smrzavanja u redu sinoć. Ako budeš ujutro imala, nadam se da uz sve nećeš još imat problema na ulazu. Ovo kad sam nedavno išla na hitnu, doktorica mi rekla da popijem lekadol i voltaren da je snizim da mogu proć mjerenje, a još u autu do tamo smo upalili klimu i držala sam glavu da mi puše, iako je već i od ove kombinacije ljekova pala ispod 37.
Ajme ja te jucer pitam jel iscekujes mengu, a ti skoro pred transferom 😬 sorry, totalno mi je promaknulo 🙈
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ja sam 26 od pocetka korone testirana, posao mi zahteva. Imam jos sinusitis, to je strasno 😑😟
26 puta si testirana? Ajmeeee. Ja dosad dva puta, na Rebru gdje su bili njezni i iako je bilo neugodno bilo je stvarno brzo, i u Osijeku gdje mi zena izmasakrirala obje nosnice da su mi dva dana sinusi bili uzasno nadrazeni, tako da ti se divim stvarno 🙈
Ja '88., mm '78.
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
Darliv i mene je prvi put ubila u Os 🥵
Drugi i treći onako, i sad zadnji put sam zamolila, da budu nježne jer mi treba nos za još testiranja 😜
Leoni ti si rekorderka, nije ni čudo što te ne traže za postupak 😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan i Dada TOOOO, to su super vijesti!!Držim palčeve da stignu do blastica <3
MTB očito je tako trebalo biti, da dobiješ nalaz na vrijeme i ne mučiš se doma ko Piky.
Stigao i moj nalaz na koronu, negativan!Anksimorn čekam te da se javiš :)
Super za negativan test 🥳🥳🥳🥳
Meni ipak u nedjelju aspiracija, doktor rekao da bi radije pricekao do nedjelje… tako da danas jos inekcije, sutra stoperica i nedjelja aspiracija…
Kad si ti sutra? Te strah? Drzim fige da bude sve super… i da ne boli ☺☺
Na koliko su ti sad folikuli?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB nisam odgovorila na jucerasnju sugestiju, iskreno i ja mislim da cu se drzati bar jos jedan postupak Petrove, a onda cemo dalje vidjeti kako ce se sve razvijati..dobila sam termin za dogovor u veljaci, pa sad nemam pojma da li tada idem samo dogovoriti postupak npr. za svibanj, ili se mogu nadati da ce me ciklus iza tog dogovora odmah ubaciti u postupak..nadat cu se ovom drugom..
Ja '88., mm '78.
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
Cure, jesu vama u klinikama šta rekli nakon preboljele korone?Ja sam zvala VV i tamo se ne može u postupak 2mj ako si prebolio koronu.
Rekli su mi da najbolje dođem u 1mj na razgovor s dr pa da vidim s dr. Ako mi ne daju u 1mj u postupak, izlaze mi nalazi.
Jel znate kako je u drugim klinikama?
Razmišljam da se prebacim u neku drugu kliniku, ovdje mi se sve oteglo, od drugog mjeseca čekam. Tamo previše čekam na sve i sve nalaze i preglede traže da se kod njih obavi, a onda se čeka mjesec dana i više na termin. Npr. muž je 4x išao kod androloga. Prvi pregled je bio da napravi spermiogram, imao je nalaz iz druge ustanove, ali nisu priznali. Onda je na drugom pregledu ordinirao vađenje krvi pa na trećem cdi testisa i onda je konačno na četvrtom je napisao nalaz. A to je sve mogao ordinirati na prvom pregledu i onda napisati konačno mišljenje. Mi bi to sve što prije riješili i u postupak.
Kod mene je problem što na VV muž ima zamrznuto sjeme pa ne znam kako ide kad se prenosi iz ustanove u ustanovu.
Zbog toga se nisam za dalje ni raspitivala nego sam odmah išla kod njih, ali sad polako gubim strpljenje i živce.
I da, na kraju mi je dr. endokrinolog rekla da sam mogla ići onaj mjesec u postupak kad mi je otkazan zbog TSH.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
MTB drago mi je da je test na coronu negativan, sretno sutra i samo hrabro, vjerujem da je bas tesko,ali kako si rekla ea konacno zatvoris to poglavlje i krenes dalje ..drzim fige daa sve prođe ok i brz oporavak ti zelim od ❤️
Bozma o pa transfer se opasno priblizava, bas se veselim zbog tebe i drzim fige na najjace ... 🙏
Liora , jel gotov pregled,javi nam super vijesti !
Dada imas super rezultate, nisam ni ja nikad cula za tu tehniku zamrzavanja odmah,ali valjda doktori znaju i svak ima svoju teoriju..samo ti njima vjeruj i ne opterecuj se, bit ce sve super 🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Zamislite apsurda Hrvatske države i doktora, ne može mi dati uputnice sada nego tek u 1 mjesecu jer su GODIŠNJI ODMORI a dakle nije da ne rade, rade normalno ali problem je potrošiti 3 min i napisati uputnicu, kao da ću njoj nositi krv i mokraću da je testira 😾
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan i Dada TOOOO, to su super vijesti!!Držim palčeve da stignu do blastica <3
MTB očito je tako trebalo biti, da dobiješ nalaz na vrijeme i ne mučiš se doma ko Piky.
Stigao i moj nalaz na koronu, negativan!Anksimorn čekam te da se javiš :)
Super za negativan test 🥳🥳🥳🥳
Meni ipak u nedjelju aspiracija, doktor rekao da bi radije pricekao do nedjelje… tako da danas jos inekcije, sutra stoperica i nedjelja aspiracija…
Kad si ti sutra? Te strah? Drzim fige da bude sve super… i da ne boli ☺☺
Na koliko su ti sad folikuli?
Cca 14 fo 16 mm
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji