Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    10. Prosinac 2020. 12:50

Bozma rekli su ti da treba test za FET? Od mene onda ništa ovaj mjesec.. sutra imam pregled ali i da kaže da idemo pa nemam ga kad napraviti. 
    A i ruku na srce nisam ni gut cikle tjedan dana popila.. koje su šanse da mi se samo od estrofema zadebljao endometrij.. 
    Kad je tebi pregled/FET?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    10. Prosinac 2020. 12:52

Mattan i Dada TOOOO, to su super vijesti!!  Držim palčeve da stignu do blastica <3
    MTB očito je tako trebalo biti, da dobiješ nalaz na vrijeme i ne mučiš se doma ko Piky. 
    Stigao i moj nalaz na koronu, negativan! 
    Anksimorn čekam te da se javiš :)

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

la_Reina_del_Sur
    10. Prosinac 2020. 12:59

Tikiii vrh je test! Bas se lipo vidi 🥰🥰🥰🥰🥰

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 13:02

Leoni 🌸

Nama niko nije pomenuo test. 🤷🏻‍♀️ Samo ako se lose osecamo da im se javimo. Koja razlika u drzavama…

Ni kod nas ne traže test u Njemačkoj. Čak  mjere ni temperaturu. Ima jako puno razlika u svemu.
    Čitajući sad malo o svemu,imaju im smisla ta moralna načela koja su postavili. 😊

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 13:14

Leoni 🌸

Vidim pisete u opisima o nekim blagim hiperstimulacijama.
    Jel to vidi dr ili vi po simptomima?

Nemoj uopće razmišljati o hiperu. Ja sam si danima glavu razbijala 🙈🙈 znat ćeš ako se desi, nedaj Bože. Dobra je stvar što imamo 🐧 i što i ako ne odrade ET, svakako moći FET. Hiper nažalost može nastupiti u ranoj fazi 2-3 dana od punkcije a može i do 10 dana od transfera tako da to ne možeš znati. Ali da je postojala ikakva sumnja mislim da bi ti već vidjeli i pazili... Kao što su vidjeli kod Mattan. Znaš kako kažu da je bolje spriječiti nego liječiti. Znam curu koja je imala jaki hiper  par dana nakon transfera i zbog vode u plućima završila u bolnici, ali hvala Bogu sa malom je sve ok bilo... Evo još malo pa puni 2 god 😊
    Biti će sve ok, onako kako mora biti 🙏❤️

endometrioza

Takica
    10. Prosinac 2020. 13:15

Leoni 🌸

Vidim pisete u opisima o nekim blagim hiperstimulacijama.
    Jel to vidi dr ili vi po simptomima?

Ja sam u drugom postupku imala hiperstimulaciju gradus II. Imala gušenje i bolove u grudima, nisam mokrila i imala izuzetno bolan ,napet i naduvan stomak. Vadila krv ,radila UZV preko stomaka viđena slobodna tečnost i dobila preporuke. 
    Zato sada sam imala kako mogu da zaključim po vašim potpisima i postovima manju stimulaciju nego neke od vas Decapeptyl 0.05 i Menopur 150. I štopericu Ovitrelle. 
    Profesor rekao treba da poradimo na kvalitetu j.ć. 
    Inace sam u prethodna 2 postupka imala i Cetrotide. Ovaj poslednji ne. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

ANKSIMORON
    10. Prosinac 2020. 13:19

AuroraB

Mattan i Dada TOOOO, to su super vijesti!!Držim palčeve da stignu do blastica &lt;3
    MTB očito je tako trebalo biti, da dobiješ nalaz na vrijeme i ne mučiš se doma ko Piky.
    Stigao i moj nalaz na koronu, negativan!Anksimorn čekam te da se javiš :)

Super za negativan test 🥳🥳🥳🥳 
    Meni ipak u nedjelju aspiracija, doktor rekao da bi radije pricekao do nedjelje... tako da danas jos inekcije, sutra stoperica i nedjelja aspiracija... 
    Kad si ti sutra? Te strah? Drzim fige da bude sve super... i da ne boli ☺☺

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 13:19

AuroraB jupiiii 🎉🎉
    Ja nisam protiv testiranja, istina je da nam kompliciraju život ali gore bi bilo da ih netko zarazi pa da opet otkažu sve postupke 🤷‍♀️
    Leoni znaš onu Pusti brigu na veselje?  Sigurno ćeš primijetiti ako bude, ali sigurno bi ti napomenuli (kao meni) da si rizična.
    Može to doktor vidjeti iz nalaza krvi, ali ti svakako prati obujam trbuha i težinu da budeš mirna 💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

10. Prosinac 2020. 13:24

manemoj, ja sam jutros bila na pregledu, 6dc, endometrij je 5mm, u utorak opet pregled, ako endometrij bude 10mm fet u petak. Već sam se naručila za testiranje sljedeći tjedan, vratit će mi ga kao da sam u prirodnom, kako je dvodnevni, 2 dana nakon što bi mi inače bila ovulacija, na rođendan . Ima li bolje stvari nego rođendan provest po bolničkim stolovima i krevetima .Ali i tog testiranja mi je više, za 1 embrij kojeg sam imala se 3 puta testiram Iako je definitivno najgori test pred aspiraciju, nije mi ni sad svejedno, ćokam ove estrofeme kao bombončiće 12 dana
    Možda tebi neće tražit, a možda samo pogleda endometrij i naruči te za fet u ponedjeljak, pa stigneš napravit test, znaju oni da mi najviše od svega volimo čekat u redu za test na koronu. Druge žene u google kalendaru imaju upisane termine za frizera, kozmetičara i sl. a ja termine za testiranje na covid .
    MTB, nije ni čudno za temperaturu nakon smrzavanja u redu sinoć. Ako budeš ujutro imala, nadam se da uz sve nećeš još imat problema na ulazu. Ovo kad sam nedavno išla na hitnu, doktorica mi rekla da popijem lekadol i voltaren da je snizim da mogu proć mjerenje, a još u autu do tamo smo upalili klimu i držala sam glavu da mi puše, iako je već i od ove kombinacije ljekova pala ispod 37.

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 13:30

Curke sada mjere većinom temp na zapešću, pa si možete zalediti bocu vode ili kriooblog držati da to malo snizite.. Naravno samo ako ste potvrđeno negativne ali iz xy razloga imate temp. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.