Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Prosinac 2020. 10:59

Danas nastavljamo sa dobrim vijestima
    MTB odlicno za test, i dosta brzo je dosao.
    Leoni, mozda te iznenadi koji od ovih 9 na kojima su radili IVF, mozda im malo duze treba
    Tiki ne otvara mi test, a bas sam se veselila slicicama.
    Ipak cu se morat opet testirat na covid prije transfera pa sam se vec narucila 😢 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Prosinac 2020. 11:02

Mah, bilo mi je svejedno za test. Da je pozitivan, uštedila bih pare i to bi mi bio znak da očito trebam čekati da samo krene.
    S obzirom da je negativan, idem potrošiti puno para za jedan kroasan, i sutra ću završiti ovu priču.
    Sad je to već stvarno lose lose situacija.
    Očito mi danas opet nije dobar dan.

💔💔💔

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 11:12

MTB žao mi je što ti nije ispalo kako si zamišljala ali na kraju dana bit je da završi što prije i da kreneš dalje... Jer i psiha se treba oporaviti ne samo tijelo.
    Ja se samo nadam da će do pon. biti sve ok s mojim budućim bebicama... Ali utješile su me dobre vijesti 💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Prosinac 2020. 11:13

Leoni 🌸

MTB

Mah, bilo mi je svejedno za test. Da je pozitivan, uštedila bih pare i to bi mi bio znak da očito trebam čekati da samo krene.
    S obzirom da je negativan, idem potrošiti puno para za jedan kroasan, i sutra ću završiti ovu priču.
    Sad je to već stvarno lose lose situacija.
    Očito mi danas opet nije dobar dan.

Oprosti, ja sam stekla utisak da ti je bitan test. 😟
    Jel po tebi bolje da ides sutra ili da cekas prirodno?

Ma idem sutra. A bilo bi bolje da je otišlo prirodno, ali to može trajati i do 3 mjeseca, a nemam vremena toliko čekati.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Prosinac 2020. 11:15

Ništa, neću danas kvariti raspoloženje svima vama, sutra ću biti bolje. Statistika nam je kao grupi i dalje fantastična, jako lijepo nam se deblja popis trudnica. Baš sa slučajno naletila da je točkicaa bila na UZV nekidan i za sad je sve u redu. Lijep primjer da se između postupaka može i prirodno zatrudnjeti.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 11:28

TirelessIvy

Dada e da to sam zaboravila i ja da napišem posle mojih komsultacija. Ja nikada nemam nista za zamrzavanje pa me se to nije bas mnogo ticalo, ali ovde u Nemačkoj je to izgleda standard, da se sve sto je preko 3 dobijena embriona (koja se ostavljaju da se razvijaju za transfer) cim se oplode zamrznu. Po nekim njihovim statistikama to daje najbolje rezultate

TirelessIvy 
    Hvala ti na pojašnjenju 😊❤️
    Očito je onda tako dobro kako kažu. Biologica kad me zvala je zvučala oduševljeno, a ja u čudu i mislim si ŠTA je tu za oduševiti se. Pa kolika je šansa za samo 3 kom da izguraju još 4 dana 🙄🙄 nadam se da znaju što rade jer su do sada bili stvarno stručni i savršeni. Naravno da sam sretna zbog svojih 18 ❤️ ali također navijam za ove 3 bebe koje čekaju svoju mamicu da u ponedjeljak dođem po jednu, a ostale 2 ako izdrže idu pajkit bracama i sekama 🥰🥰🥰🥰

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 11:42

TirelessIvy, Nikitta evo upravo mi je stigao mail od doktora. On je oduševiljen jer su svih 18 dosegle 100% u prvom stadiju te da bi volio da ove 3 ostanu takve do 5.dana 😊🙏... i sada još ovako kaže... Da je po Njemačkom zakonu, ukoliko se oplodi više od 3 js, takvo pravilo je da sve odu idući dan u fazu zamrzavanja dok su još u pronuklearnom stadiju... jer je zabranjeno zamrzavati više od 3 blastice, zbog moralnih načela. U slučaju da za vikend ostane samo jedna na kontroli, zovu me odmah da se učini raniji transfer 😊 

endometrioza

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 11:47

Nikitta 💗💗
    Dada super da su ti pojasnili, u svakom slučaju vjerujem da će biti odlično sve, samim tim što ih ima puno i u dobrom su stanju 💗 Pa kad rodiš ovo dijete čeka te još hihi

6tt+2 imamo 💗

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Prosinac 2020. 11:48

Mattan

Zvali su, 1 pseudocista i 5 prekrasnih oplođenih.. Spominjala je neke fine zigote te da očekuju 2 do 3 uspješne blasto ako sam dobro skužila… Pustit će ih sve do 5.dana jer je prvi put i žele vidjeti kako se razvijaju. Za sada izgledaju odlično, spermići su predobri i vjeruje da će se sve dobro podijeliti.
    Pitala sam je za doktorove komentare pa se smijala kaže ma to doktor tako malo dramatično, kakva crna menopauzi 😅
    Uglavnom bit će FET ako bude sve ok….

Ajme odlične vijesti 🥰🥰❤️

Znači li to da ti neće raditi ET već su 100% odlučili za FET? Jesi li saznala zašto? Ajme držim palčeve tvojim bebama kao i svojima i od Leoni, da izguraju do ponedjeljka ❤️🙏

endometrioza

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 11:50

🌺Dada31🌺

Mattan

Zvali su, 1 pseudocista i 5 prekrasnih oplođenih.. Spominjala je neke fine zigote te da očekuju 2 do 3 uspješne blasto ako sam dobro skužila… Pustit će ih sve do 5.dana jer je prvi put i žele vidjeti kako se razvijaju. Za sada izgledaju odlično, spermići su predobri i vjeruje da će se sve dobro podijeliti.
    Pitala sam je za doktorove komentare pa se smijala kaže ma to doktor tako malo dramatično, kakva crna menopauzi 😅
    Uglavnom bit će FET ako bude sve ok….

Ajme odlične vijesti 🥰🥰❤️

Znači li to da ti neće raditi ET već su 100% odlučili za FET? Jesi li saznala zašto? Ajme držim palčeve tvojim bebama kao i svojima i od Leoni, da izguraju do ponedjeljka ❤️🙏

Hej da, definitivno će biti FET, neće sad transfer zbog visoke šanse za hiperstimulaciju, (po nalazima, po građi tijela, veličini jajnika...) i još nešto nisam zapamtila...jer ako zatrudnim kažu da bi moglo biti kobno, mislim na razvoj hipera..  Ja sam ih poslušala, ipak oni znaju bolje od mene 😊

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.