Dada ja popila Panadol i spasila se, puno mi je bolje…
MTB testiranje mi je na vrh glave, sto puta sam išla svaki put me nos peče, a svi se nabili jedni na druge. Da ne govorim da im ljudi koji su u izolaciji dođu u bolnicu 😑
Najbolja mi je bila jedna luda baba koja čak i ima koronu i sva je ljuta što su je poslali na test. I skida ona masku, i urla na sve nas da nije pošteno da se ona testira, da je mogla samo odležati doma. Dok šuti, maska je na njoj. Kad priča, ima potrebu skinuti masku i urlati.
Došlo mi je da je lupim letvom nasred njuške.
A ja nisam nasilna osoba po prirodi.
Hahahaha ajme 😂😂🙈🙈
Mi dok smo stajali u redu ja komentiram muzu jel skužio da jedino ja od svih ljudi u redu kašljem.. kaže on ti ćeš na kraju jedina ispasti negativna.. 🙈
Mislim da će ti već ujutro nalaz biti na mailu.. i meni je dramila kad sam pitala kad će biti nalaz kao svi bi brzo, ja reko ma sve ok nego prolazim kroz MPO pa da se ne šopam hormonima ako sam pozitivna. Odmah je upisala hitno i podvukla i rano ujutro mi nalaz već bio na mailu.
Ti se sad utopli i čuvaj da se od ovoga nesto ne bi razvilo.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
AuroraB, točno to, ne vjeruju da će mi išta pomoć. Mislim, popijem ja andol i sama, na svoju ruku zbog mutacija na PAI i ACE, budem na visokim dozama hormona, sigurno to sve utječe na cirkulaciju, a njega su mi prije dok sam išla privatno pisali uz decortin, boostere, nekad i Fragmin, a sad ništa
Leoni, ne znam šta bi ti rekla, bila sam zadovoljna, ali sam se nekako baš razočarala. Dosta je i do mene, puno je to postupaka u malo vremena, zasitila sam se.
Ahahhahaha ma daj... baš si me nasmijala sada, nisam tako mislila😂
Anksimoron umorna sam već i uopće ne razmišljam dobro, naravno da ćeš tek sutra znati za štopericu. Ja sam dobila Brevacid 10000, malo peče kod davanja... Jedva čekam da se javiš sutra!
MTB znam da ove debele injekcije služe za navlačenje lijeka, nego sam dobila dodatno još jednu veliku špricu od 2ml, pa sam mislila da možda ipak trebam obje tekućine iskorisiti. Ali srećom Bozma je reagirala pravovremeno🙂
Kod mene je danas prošlo dobro, imam dosta folikula, ali su neujednačeni; neki premali neki preveliki. Imam ih 10kom od 16-19mm pa se doktor ipak odlučio za štopericu večeras i punkciju u petak. Superiška je bilo to što mi je pokazao 3D folikule, jako mi se to zdopalo🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure, trebam hitno informaciju…Brevacid 10000 ide u jednu tekućinu ili obje tekućine mješam? Rekla mi je da složim sa jednom vodom, a dala posebno injekciju od 2ml, pa mi sad nije jasno što će mi ta velika šprica ako ide u jednu vodu sve?
Ja sam bila stavila sve vode koje su u pakiranjima i toga je bilo dosta, sve u jednu injekciju na kraju. I imala sam onaj neki crveni vrući krug od toga, kasnije mi je rekao da je to blaga alergijska reakcija.
Bozma nema temperaturu,samo jako boli.
Ja sam imala tako od Cetrotida već pred kraj, nabubrio mi je i pocrvenio trbuh na tom dijelu.. to u prošlom postupku.
Ja sam sad složila sa jednom vodom i sve je ok prošlo.. nemam trenutno reakciju, osim što malo pecka/ bolucka tokom davanja...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB, to mi djeluju baš dobri rezultati, držmo fige za petak!
💔💔💔
Dada eto vidiš… Zanimljivo….
Meni od Decortina toliko budu hladne noge da je to koma 🥶 Ubije mi cirkulaciju…
Ajme jesu vama rekli kad će zvati, meni nisuuu… Neću moći spavati od uzbuđenja 🤞
Jedino ne znam šta ću sa nalazima, ističe mi sad 6 mj a moja gin na godišnjem.. Privatno sam gledala izašlo bi me par tisuća za sve to njihovo omg….
Jedino da namolim tu koja ih mijenja da me ubaci ovaj tjedan dok ne dobijem MENGARU ako uopće mogu uzeti bris pod Utrićima 🤷♀️
Rekli su mi da budem uz telefon između 08:00-12:00 da će mi javiti stanje koliko ih se oplodilo i kada je transfer.
Ali mene toliko boli da jedva na wc idem. Kao da me nožem netko pika dolje. Gledala sam video kako rade aspiraciju i bome nije ni čudno zašto boli 😁
Zašto si to napisala 🙈🙈🙈🙈 moja znatiželja luda, nije joj bilo pomoći, išla i ja gledati.. evo ponovo me sve boli kad sam vidila onu iglu.. ufff 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dada eto vidiš… Zanimljivo….
Meni od Decortina toliko budu hladne noge da je to koma 🥶 Ubije mi cirkulaciju…
Ajme jesu vama rekli kad će zvati, meni nisuuu… Neću moći spavati od uzbuđenja 🤞
Jedino ne znam šta ću sa nalazima, ističe mi sad 6 mj a moja gin na godišnjem.. Privatno sam gledala izašlo bi me par tisuća za sve to njihovo omg….
Jedino da namolim tu koja ih mijenja da me ubaci ovaj tjedan dok ne dobijem MENGARU ako uopće mogu uzeti bris pod Utrićima 🤷♀️
Rekli su mi da budem uz telefon između 08:00-12:00 da će mi javiti stanje koliko ih se oplodilo i kada je transfer.
Ali mene toliko boli da jedva na wc idem. Kao da me nožem netko pika dolje. Gledala sam video kako rade aspiraciju i bome nije ni čudno zašto boli 😁
Zašto si to napisala 🙈🙈🙈🙈 moja znatiželja luda, nije joj bilo pomoći, išla i ja gledati.. evo ponovo me sve boli kad sam vidila onu iglu.. ufff 🙈
Pa jesi vidjela, čovječe kako je ogromna... I dok si pomislim da je tako 23 puta, dobro da nisam šuplja kao cjedilo 😂😂 evo sad mi je lakše puno. Išla sam sa mužem tražiti ljekarnu da si kupim Paracetamol jer sam bila uvjerena da imam doma.. Kad na kraju šipak, imam Pantoprazol 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ malo smo se vozali dok smo tražili i baš mi je bilo super 😂😂😂
endometrioza
Nikitta ajde dobro, bar se nesto pomice u smjeru rjesavanja tog palca,a mi cemo za svakakve subspecijaliste medicine saznat zahvaljujuci tvojoj situaciji! Super za zubara, nakon tolikog straha i potrage, da si zadovoljna! Možda ti se nekim čudom i ublaži fobija
Lucyinthesky: nadam se da ce antibiotik prodjelovat i da ce bol proc sutra. Ma nemoj se bojati lijekova toliko, mislim, mi se s obzirom koliko se mucimo,kad dodemo do tih embrijica napokon, bojimo se skoro i prljav zrak udahnut.ali nekakvi normalni odobreni lijekovi za bol ili mali normabel ne mogu nista skoditi! Vise skodi da tebe boli pa si nikakva i u nekakvom grcu!
Joj cure kad vidim koliko detalja vama doktori kazu..npr debljina endometrija. ok to bas i nije detalj haha. ali evo meni njega nikad nisu spominjali, jednom je samo jedna dr rekla drugoj „malo je tanak endometrij“ i jednom,prije zadnjeg transfera su mi napisali na papir koji dobijemo u postupku na 6 dc, endometrij 5. Kasnije, na zadnjoj folikulometriji mi nisu cak ni napisali, samo rekli, navecer je stoperica, i info vezane za to.Doduše,ja i ne pitam, poznajuci sebe,da saznam ista sta nije super ,samo bi preispitivala izludila se i izlizala tipkovnicu guglajuci. Dok ne vidim na njima nezadovoljstvo/zabrinutost, mislim da necu niti pitati nista osim osnovnog sta kazu i sami..
Darliv meni je menga dosla s 3 dana zakasnjenja i osjecala sam se ko na novom pocetku, pred novom prilikom
Jeremija i ja dobijem samo utriće i eto estrofem..ali moza ja imam tanak endometrij a da ni ne znam jer mi nisu rekli
Manemoj i Dada, gledale ste filmic o aspiraciji!!ajmeee pa ne bi da mi platis!!al ok..kuzim znatizelju..
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Bok curke! 14.12. vadim betu al od jucer imam onaj glupi feeling bolnih jajnika ko pred mengu 😬😬. Da ne primam hcg injekcije sad bih vec mogla napraviti test ali eto iscekivanje do samog kraja. Pojest cu se.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Bok curke! 14.12. vadim betu al od jucer imam onaj glupi feeling bolnih jajnika ko pred mengu 😬😬. Da ne primam hcg injekcije sad bih vec mogla napraviti test ali eto iscekivanje do samog kraja. Pojest cu se.
Od srca ti zelim da si mrvica samo pravi mjesta u pupi 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Leoni ma definitivno je obavezno i dobro informirati se! najbolje neka zlatna sredina hehe.. i ja se naravno raspitam,procitam,u sta se to upustam,ali kad vidim koliko neki znaju..vidim da se nisam dobro informiralaali i bolje,kakva sam samo bi se isprepadala sta ako je ovo,sta ako je ono
mozda me ovaj postupak nauci smirenosti!!
VM skoro sve cure ovdje koje su ostale trudne su rekle da su imale takav osjecaj kao da ce stici menga svaki cas, a i sve cure koje znam osobno isto tako! moja frendica je cak nosila ulozak svaki dan,sigurna da ce krenuti..kad ono..iznenadenje. Ja se stvarno nadam da si i ti jedna od njih!! Sad bi ti rekla,probaj ne razmisljat, ali svi znamo da je to nemoguce pogotovo ako boli pa i da se trudis, to te podsjeca!!jaoo mogu ti samo pozeljet jake zivce!! i mene to ceka uskoro..ja vadim tek 18.12. a mogu ti rec da i mene malo bole kao da cu dobit,vec sad. idem gledat film da ne mislim
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Sortiraj odgovore
Najstariji