TirelessIvy, Nikitta evo upravo mi je stigao mail od doktora. On je oduševiljen jer su svih 18 dosegle 100% u prvom stadiju te da bi volio da ove 3 ostanu takve do 5.dana 😊🙏… i sada još ovako kaže… Da je po Njemačkom zakonu, ukoliko se oplodi više od 3 js, takvo pravilo je da sve odu idući dan u fazu zamrzavanja dok su još u pronuklearnom stadiju… jer je zabranjeno zamrzavati više od 3 blastice, zbog moralnih načela. U slučaju da za vikend ostane samo jedna na kontroli, zovu me odmah da se učini raniji transfer 😊
Zanimljivo kako su moralna nacela u svakoj zemlji drugacija 😂
Dada, Leoni, Mattan odlicni rezultati, neka se tako i nastavi do blastica 🤞🏻
MTB drago mi je zbog testa, i drago mi je da ova prica sutra zavrsava, kako si rekla moglo je i prirodno bez tog kroasana, ali mislim da ce ti biti ovako lakse bez svakodnevnog iscekivanja kad ce krenuti, da li je sve otislo itd.. ❤️
Nikitta kako je prst danas? A fobiju od zubara itekako razumijem, također zbog nerazumjevanja zubarice koja mi je nabila cjeloživotnu traumu 🤢
LioraLiora sretno danas 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Mtb od 7 jutros citam postove . Jako , jako mi je žao za tvoju pricu i sviju drugih .Al ženo svaka čast koju hrabrost imas ma sve uopce žene ovdi😘
U ponedjeljak mi je pregled . Zgaravica me razvaljuje 🤑
Sad odbrojavam ispod sto do termina . Al drugo je sve u redu.
MTB ❤️, hrabro sutra i daj si malo vremena... A onda te ceka, sigurna sam, ono najljepse. Cuvaj se. 😘
Cure, drago mi je na lijepim vijestima za oplođene stanice i zelim vam svima kvalitetne zametke za transfere 🤞
I hvala na cestitkama i lijepim rijecima... Dug je put predamnom i nadam se da ce sada biti po skolski sve. 🙏
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tiky crtica je ekstra 😍🤩 bit ce to jedna lijepa beta 😍 kad ides vaditi?
Lucyinthesky nadam se da ce uskoro muke s mjehurom prestati, ne mogu vjerovati da te tako uhvatilo i da ne pusta 😕
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Mah, bilo mi je svejedno za test. Da je pozitivan, uštedila bih pare i to bi mi bio znak da očito trebam čekati da samo krene.
S obzirom da je negativan, idem potrošiti puno para za jedan kroasan, i sutra ću završiti ovu priču.
Sad je to već stvarno lose lose situacija.
Očito mi danas opet nije dobar dan.
To je za ocekivati... ipak te sutra ceka stresan i neugodan dan, normalno da nisi dobre volje.... i kuzim te, da je pozitivan to bi ti bas bio znak da nemas sta sad nego cekati da prirodno ode, sto realno uvijek i je najbolja opcija ako se desi brzo... no vec smo imali prilike vidjet koliko se to zna otegnuti i vjerujem da je to tek onda mucenje... koliko god ti bilo tesko sutra, nekako vjerujem da ce sa zavrsetkom cijele price nastupiti i neko olaksanje sto je gotovo i moci ces se u potpunosti posvetiti planovima za dalje.❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Darliv u ponedjeljak 🙂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dada31, super da su ti ih zamrznuli odmah i super su ti rezultati.
Sad samo i dalje imaj povjerenja i sve će biti OK.
Mattan, to su ti super vijesti.
Takica, moj muž je imao koronu krajem 10. mjeseca, ja sam skoro sigurno imala isto (imala sam jedan dan baš visoku temperaturu, i smanjilo mi se osjetilo njuha na 2 tjedna), ali se nisam htjela testirati jer nisam vidjela razloga. Malo me bilo strah da će sad test biti i dalje pozitivan jer zna ostati pozitivan tjednima, ali…
Djevojke, rezultati su mi došli i test je negativan!
Takica, imam temperaturu svaki dan, vjerujem da je radi spontanog jer sam u samonametnutoj samoizolaciji i nemam gdje skupiti nešto. Imam i bolove u stomaku, ali blage. Sutra idem na kiretažu pa će onda valjda sve to se početi smirivati.
Kolika ti je temperatura?
Meni su odmah na ulazu u hodniku mjerili temperaturu...
BAJO1, Veselim se tvojim dobrim vijestima u ponedjeljak. Još malo pa ljubiš svoju mrvicu u ime svih nas.
Tuma, da, vjerujem da će biti tako.
Lucija007, 37.3. ali ne bojim se, negativan test mi je plus svi ti toplomjeri su kalibrirani da pokazuju manje. I zadnji put sam imala malu temperaturu, pa su mi oni izmjerili 35.3 što u životu nisam imala.
💔💔💔
BAJO1,Veselim se tvojim dobrim vijestima u ponedjeljak. Još malo pa ljubiš svoju mrvicu u ime svih nas.
Tuma, da, vjerujem da će biti tako.
Lucija007, 37.3. ali ne bojim se, negativan test mi je plus svi ti toplomjeri su kalibrirani da pokazuju manje. I zadnji put sam imala malu temperaturu, pa su mi oni izmjerili 35.3 što u životu nisam imala.
Da, i meni je kod njih bila bas niska temperatura.. 35.5 sto isto nikad nisam imala🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji