Dada eto vidiš… Zanimljivo….
Meni od Decortina toliko budu hladne noge da je to koma 🥶 Ubije mi cirkulaciju…
Ajme jesu vama rekli kad će zvati, meni nisuuu… Neću moći spavati od uzbuđenja 🤞
Jedino ne znam šta ću sa nalazima, ističe mi sad 6 mj a moja gin na godišnjem.. Privatno sam gledala izašlo bi me par tisuća za sve to njihovo omg….
Jedino da namolim tu koja ih mijenja da me ubaci ovaj tjedan dok ne dobijem MENGARU ako uopće mogu uzeti bris pod Utrićima 🤷♀️
Rekli su mi da budem uz telefon između 08:00-12:00 da će mi javiti stanje koliko ih se oplodilo i kada je transfer.
Ali mene toliko boli da jedva na wc idem. Kao da me nožem netko pika dolje. Gledala sam video kako rade aspiraciju i bome nije ni čudno zašto boli 😁
endometrioza
Dada ja popila Panadol i spasila se, puno mi je bolje...
MTB testiranje mi je na vrh glave, sto puta sam išla svaki put me nos peče, a svi se nabili jedni na druge. Da ne govorim da im ljudi koji su u izolaciji dođu u bolnicu 😑
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure, trebam hitno informaciju...Brevacid 10000 ide u jednu tekućinu ili obje tekućine mješam? Rekla mi je da složim sa jednom vodom, a dala posebno injekciju od 2ml, pa mi sad nije jasno što će mi ta velika šprica ako ide u jednu vodu sve?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure, trebam hitno informaciju…Brevacid 10000 ide u jednu tekućinu ili obje tekućine mješam? Rekla mi je da složim sa jednom vodom, a dala posebno injekciju od 2ml, pa mi sad nije jasno što će mi ta velika šprica ako ide u jednu vodu sve?
U jednu tekućinu oba praha. Njegova je ona tanka šprica, meni uvijek ubace drugu i špricu i iglu da je lakše rukovat, tako su mi rekle
Dada ja popila Panadol i spasila se, puno mi je bolje…
MTB testiranje mi je na vrh glave, sto puta sam išla svaki put me nos peče, a svi se nabili jedni na druge. Da ne govorim da im ljudi koji su u izolaciji dođu u bolnicu 😑
Najbolja mi je bila jedna luda baba koja čak i ima koronu i sva je ljuta što su je poslali na test. I skida ona masku, i urla na sve nas da nije pošteno da se ona testira, da je mogla samo odležati doma. Dok šuti, maska je na njoj. Kad priča, ima potrebu skinuti masku i urlati.
Došlo mi je da je lupim letvom nasred njuške.
A ja nisam nasilna osoba po prirodi.
💔💔💔
Najbolja mi je bila jedna luda baba koja čak i ima koronu i sva je ljuta što su je poslali na test. I skida ona masku, i urla na sve nas da nije pošteno da se ona testira, da je mogla samo odležati doma. Dok šuti, maska je na njoj. Kad priča, ima potrebu skinuti masku i urlati.
😂😂😂😂 pa i nije posteno 😂. Takvi kao ona rade guzvu, pa jadni ljudi kojima je za bolnicu, operacije i sl. Moraju cekat 2 sata
Cure, trebam hitno informaciju…Brevacid 10000 ide u jednu tekućinu ili obje tekućine mješam? Rekla mi je da složim sa jednom vodom, a dala posebno injekciju od 2ml, pa mi sad nije jasno što će mi ta velika šprica ako ide u jednu vodu sve?
U jednu tekućinu oba praha. Njegova je ona tanka šprica, meni uvijek ubace drugu i špricu i iglu da je lakše rukovat, tako su mi rekle
Hvala Znam da mi je rekla s jednom vodom, a dala dodatno špricu od 2ml... Vidim da su ove šprice neke uske, valjda zato... Baš sam se splašila da nisam nešto krivo shvatila.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
HvalaZnam da mi je rekla s jednom vodom, a dala dodatno špricu od 2ml… Vidim da su ove šprice neke uske, valjda zato… Baš sam se splašila da nisam nešto krivo shvatila.
Ma ne, velike su ti pomoćne, da sve lakše prebaciš u jednu i smućkaš.
A onda za bockanje koristiš najmanju.
💔💔💔
Ja sam bila stavila sve vode koje su u pakiranjima i toga je bilo dosta, sve u jednu injekciju na kraju. I imala sam onaj neki crveni vrući krug od toga, kasnije mi je rekao da je to blaga alergijska reakcija.
Bozma nema temperaturu,samo jako boli.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mogu misliti, te babe su najluđe. Ja se posvađala jutros na šalteru, jer mi za punkciju ne čekamo u redu nego prođemo prvi. Bio popriličan red, i sad toj ženi što je bila prva objasnim situaciju i još se ispričam a ona meni kao svi mi za nešto čekamo, šta me briga bla bla...i svi se kao slože, daa svi mi čekamo.. Pobuna 🤔 Rekla sam joj da me poštedi ovako rano ujutro i da pošto ne zna što je punkcija da me ostavi na miru osim ako se želi svađati. Pustila odmah i curu iza mene haha pa mislim si stara moja ne znaš ti mene kad poludim 😜
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji