AuroraB, točno to, ne vjeruju da će mi išta pomoć . Mislim, popijem ja andol i sama, na svoju ruku zbog mutacija na PAI i ACE, budem na visokim dozama hormona, sigurno to sve utječe na cirkulaciju, a njega su mi prije dok sam išla privatno pisali uz decortin, boostere, nekad i Fragmin, a sad ništa
Leoni, ne znam šta bi ti rekla, bila sam zadovoljna, ali sam se nekako baš razočarala. Dosta je i do mene, puno je to postupaka u malo vremena, zasitila sam se.
Dakle, nakon skoro 2h čekanja gdje sam pokisla i smrznula se, napravili mi bris. Kažu da imaju jako puno ljudi i da se nadalju da će biti gotovo do petka ujutro, ali ne garantiraju. Napisala je na papiru hitno, podcrtala razlog i napisala dokad mi treba.
Iskreno, ne uzrujavam se. Kao što rekoh, meni je drama samo biti pozitivan pred aspiraciju, sve ostalo je u rangu "shit happens", idemo dalje. Ako ne dođe na vrijeme, ili bude i dalje pozitivan od onda kad sam je preboljela, očito je tako bilo suđeno.
Sad sam doma, grijem se, nos mi curi i imam temperaturu. Stvarno je i epidemiološki i zdravstveno super tjerati ljude da stoje na kiši i hladnoći, znajući da je značajan dio tih ljudi bolestan - ne samo od korone, nego i od niza drugih zaraznih i nezaraznih bolesti.
💔💔💔
AuroraB, žao mi je, ali propustila sam što je bilo s tobom danas? Zapisnik mi je nepotpun
💔💔💔
Dada možda ako imaš neki problem sa krvi ili? Eto ne znam, meni uvijek ista terapija, osim Decortin, on se pojavio u zadnjem postupku…
Nemam nikakav problem, kaže da se ne smije koristiti jer može potaknuti krvarenje. I to im stoji na otpusnom pismu za svaku pacijenticu... 🙄 Nije uvedeno kao individualno samo za mene. To je neko njihovo pisano pravilo. Nemam pojma iskreno eto. Kaže da sve što trebam se nalazi u vaginaletama 🤷🏻♀️
Očito terapija poslije aspiriracije ovisi o stanju, dijagnozi i krovnoj slici pojedine pacijenatice... 😊
endometrioza
Ja imam baš problem što cijeli dan nemogu kakati jer me boli ako se naprežem 😔😔😔 hvala Bogu surta ne moram na posao. Petak još odradim i onda sam na godišnjem do 11.1 pa mogu fino paziti i maziti bebu ako je u ponedjeljak vrate 🥰🥰
endometrioza
Darliv baš mi je žao…nadala sam se da ćeš doći s dobrim vijestima… Tako je to, idemo težim putem i kad tad će doći i nama dobre vijesti.
Dobre sam volje jer sam u glavi posložila stvari, da kako je suđeno tako bude i bilo… a bilo mi je stvarno super vidjeti taj 3D prikaz folikula.
Dada31 23 stanice🤩🤩 jedva čekam vidjeti koliko će ih se oploditi, a bude puno to je sad evidentno!
Anskimoron i dobro da su ti dali test ranije, jer ovo je opaka igra živaca. Znači u subotu je aspiracija! 💕 Meni su rekli da ponesem spavaćicu i čarape da mi ne bude hladno za nogice.
Koju štopericu su tebi dali i koliko?
MTB jesi li obavila test? Ja sam stajala jutros na Štamparu 1h i čekala da počnu raditi, uzeli su me među prvima iako nisam bila naručena jer sam objasnila situaciju. Sad me naravno strah rezultata.
Leptiricatako mi je drago zbog tebe…baš sam sretna! 🍒💕
A ja sam ti tek sutra na pregledu pa cemo vidjeti sto ce mi dati... tako da nista jos ne znam... sto si ti dobila za stopericu?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MTB, tocno to. Ja sam se u mjesec dana 4 puta testirala, sto zbog simptoma sto zbog postupka, doslovno svaku subotu. Ako se nisam zarazila u onom redu necu nigdje. Razmaka ni nema, a ni sam ga ne mozes drzat jer ako se odmaknes od onog ispred sebe, netko se ubaci. Stvarno se nadam da mi sad nece trazit test, ako ga budu trazili nek si zadrze embrij.
Lucyinthesky meni su i ti bolovi u ledjima prestali kad sam krenula sa antibiotikom. A ja sam ih pripisivala tome sto sam puno lezala i nisam vjezbala. Inace nikad prije nikakvu upalu nisam imala, tko zna od kad mi se ovo vuklo i koliko bi se jos vuklo da aspiracija nije prosla onako.
Ti nemas temperaturu?
Dada eto vidiš... Zanimljivo....
Meni od Decortina toliko budu hladne noge da je to koma 🥶 Ubije mi cirkulaciju...
Ajme jesu vama rekli kad će zvati, meni nisuuu... Neću moći spavati od uzbuđenja 🤞
Jedino ne znam šta ću sa nalazima, ističe mi sad 6 mj a moja gin na godišnjem.. Privatno sam gledala izašlo bi me par tisuća za sve to njihovo omg....
Jedino da namolim tu koja ih mijenja da me ubaci ovaj tjedan dok ne dobijem MENGARU ako uopće mogu uzeti bris pod Utrićima 🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ajme cure ne mogu sve popratiti koliko pišete 🤪
MTB jako mi je žao što je bebica odustala, držim fige da ovoj fizički dio što bezbolnije prođe🥺
Nikitta čitam i ne vjerujem, jbm mu palac😢 a što se zubi tiče, šteta što mi nisi bliže, radim u jednoj zubnoj klinici (Njemačka) i ovdje daju anasteziju čim pacijenti zakorače u predvorje klinike😅 nije baš tako, al poštuju pacijentovu želju i obavezno u karton napišu ako je pacijent rekao da se jako boji već pri prvom pregledu, tako da nema dodatnih pitanja i odgovoranja.
Što se mene tiče i OP polipa, nakon kontrole mi je moja dr rekla, citiram :"Sve super izgleda, endometrij odličan i neoštećen." I tako ona gleda i malo ulijevo sa onim ultrazvuk-štapom:"Molim? Ne može biti!" Ugl. Kad je tak rekla, toliko sam se uplašila i stisla taj "štap" da ga je jedva izvukla kasnije. Cista 4*4cm na lijevom jajniku i ona se čudi kako nisu vidjeli prije OP. I kao da se ne brinem garant će ona otići sa mengom, koja inače tek krajem godine treba doći🙄cista je sad već oko 6cm.I nije to problem, niti prva niti zadnja sa cistom, al zašto sad pred postupak(eventualni) 🥺 Obavili prvi razgovor sa mpo dr. i kažem za cistu, a ona savjetuje da se strpim do prvog ultrazvuka kod nje koji je 05.01.Pa ćemo vidjet šta i kako će stanje biti, možda stvarno pukne. Mpo dr. kaže da je moj AMH nemoguće očitat, kao nešto 0,03...🥺 pa sam danas opet išla vaditi krv a i muž sa mnom,njemu i meni će raditi analizu kromosoma(nisam sigurna točno kojih i koliko) , nalaz se čeka oko 4 tjedna, a meni će opet ponoviti AMH. Njezin je plan, koliko sam shvatila, uz svoj njemački, nekim pilulama me staviti u menopauzu, pa onda poslije toga u postupak. To ću malo više saznati kad bude ultrazvuk, a i imamo još jedan razgovor nakon ultrazvuka kad dođu nalazi kromosoma. Tako da sad čekamo, šta točno ne znam niti sama. Baš sam zabrinuta i zbunjena 🥺
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Curke, samo info za maticnu mlijec od Radosevica, u Mandis Pharmu u Bastijanovoj (mozda ima i u drugim gradovima) je na 30% ovaj petak. To ispada fini popust na tu cifru, ono pakiranje od 3 komada je 860kn. Ne znam koliko je inace u ljekarnama, ali u njihovom web shopu je 1200kn. Mozda nekome dobro dodje ova info pa da podijelim 🙂.
Inace, mi cekamo jos nalaze kariograma, nadam se sad svaki dan da bi doslo i gin mi preporucila geneticarku Ingeborg Barisic, ona radi u Klaicevoj. Danas sam zvala da se narucimo, ali kaze sestra da je ona u mirovini i jos ove godine radi na 4h. Naravno nema vise termina ove godine tako da moram zvati pocetkom godine da vidim ako ce i dalje nastaviti raditi. Jel mozda netko bio kod nje na konzultacijama?
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji