Vuky hvala ti 💓 meni je menga nakon aspiracije dosla nakon 11 dana..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Vuky baš se sto stvari mora poklopiti, frustrirajući proces stvarno 🤔 Ma i moj endo je uvijek neki li-la jer prođe doslovno 4 dana od M, kad bi se i zadebljao
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
vuky hvala ti, a baš mi se glupo poklopilo, šta da kažem. Inače nikad to nisam imala, vjerujem da je možda radi toga što nas tako često pregledavaju i "kopaju" tamo dolje 🙄
U otpusnom pismu mi piše normabel po potrebi, možda je ovo ta potreba 🤔
Napisale su cure lekadol i lupocet, ali vidjet ću šta će bit sutra, voljela bih izbjeći.
Čini mi se da si me jutros pitala za test, ali promaknulo mi je… Nemam pojma, sad me ovo muči, a nisam ni u mulleru bila, imam samo brdo nekih e bay kineza kojima je vjerojatno rok prošao 😁
Inace, meni je kinez, kojem je istekao rok trajanja prije godinu i pol(u trenu kad sam radila test), 5 dnt pokazao blijedu crtu 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lucyn mogla bi biti to potreba za normabel :) Jesam, pitala sam... :) ako mozes se strpiti, cekaj 12dt tad ce biti sigurnije da je tocan test, ako ne- onda u Muller po testice 😄
Mattan sve misli u transfer i da ce ga biti ... Sva pozitivna energija u tom smjeru ide i od nas tu 💗 a onda i dalje sve u plus 🥰
Takoooo je 🤞💪💪
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Darliv, zao mi je. Mozda si trebala izvadit betu dok je test pokazivao crtu. Meni je dr.rekla da sam trebala ono jedan put kad je bila sjena, da znaju ako je bila biokemijska.
Vuky, ja sam dobila samo 1 dan ranije. Hoce ti dat estrofem za zadebljavanje? I ovo sta je on tebi rekao za jajnike, dok sam dolazila tamo samo na godisnje preglede i papu sve je bilo divno i krasno, kad sam dosla IVF odjenom sam imala jajnike koji ne rade, bas tako mi je napisao na onaj papir na konzultacijama
Lucyinthesky meni su isto rekli da je najvjerojatnije bila upala mjehura. Tek sad, kad spominjete bolove u ledjima, sjetila sam se da par dana pred aspiraciju nisam mogla spavat od bolova u ledjima, mislila sam da je kicma jer dugo nisam vjezbala. Sad zadnji nalaz urina je bio bez bakterija i leukocita pa nisam ni radila urinokulturu. Bilo me strah da jedna tura antibiotika nece bit dovoljna, ali izgleda da je bila.
Darliv baš mi je žao...nadala sam se da ćeš doći s dobrim vijestima... Tako je to, idemo težim putem i kad tad će doći i nama dobre vijesti.
Dobre sam volje jer sam u glavi posložila stvari, da kako je suđeno tako bude i bilo... a bilo mi je stvarno super vidjeti taj 3D prikaz folikula.
Dada31 23 stanice🤩🤩 jedva čekam vidjeti koliko će ih se oploditi, a bude puno to je sad evidentno!
Anskimoron i dobro da su ti dali test ranije, jer ovo je opaka igra živaca. Znači u subotu je aspiracija! 💕 Meni su rekli da ponesem spavaćicu i čarape da mi ne bude hladno za nogice.
Koju štopericu su tebi dali i koliko?
MTB jesi li obavila test? Ja sam stajala jutros na Štamparu 1h i čekala da počnu raditi, uzeli su me među prvima iako nisam bila naručena jer sam objasnila situaciju. Sad me naravno strah rezultata.
Leptirica tako mi je drago zbog tebe...baš sam sretna! 🍒💕
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
I kad vidim sta sve dobijete kao terapiju nakon transfera, ovo moje samo utrogestan mi bas izgleda kao da sam unaprijed otpisana, da mogu vjerojatno mi ne bi ni njega dali.
Uf evo tek sada stigla sve da procitam. Od jutros od 7 posla kao nikada. Tek malopre sam zavrsila bar sa svim sastancima za danas (virtuelnim naravno 😊)
Dada 23! Pa svaka tebi tvoja cast! Koliko mi je drago sto si imala lepo iskustvo sa njima. Biće to i smrznuta i za čitav fudbalski tim da napravite. Sigurna sam da su js super kvalitete. Ajde javi, bas me zanima kako to ide kod njih sa transferom i zamrzavanjem. Eto i ja bas jedva čekam da odem na te konsultacije. Ova doktorka juce je bila jako fina, ali jedino mi se nije dopalo što bi ona mene odmah na maksimalnu stimulaciju, a ja to dosta tesko podnosim. Dala nam je i opciju sa manjom, ali vidim da bi ona bas da me dobro izbode 😆
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Bozma znas da u tom trenutku nisam uopce razmisljala na taj nacin da bi mogla izvaditi betu, kako mi je ovo bio prvi transfer kao da nisam bila na ovoj planeti 🤷🏻 bude bolje drugi puta, samo moram jos izvagati zelim li pokusati u Osijeku ili nastavljam u Petrovoj..srce mi vuce u Zg, obozavam svoju doktoricu i cijeli pristup tamo mi je odlican, ali me put unisti 🤢 vidjet cu sto ce mi reci za termin u Zg, pa ako bude bas duga pauza onda mozda probam između u Os ako se ne ceka predugo 😊 ti ocekujes mengu ovih dana?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji