Mattan 200 jedinica baš i nije jaka i full stimulacija. Cure znaju dobivati i 300 na dan, ja sam sad recimo dobivala 225. Uglavnom, samo ti želim reći da se ne bediraš i ne očajavaš zbog doktorovog komentara. Vjeruj mi da sam se i ja naslušala svega, ali ono što se sjećam sa prvih konzultacija je da mi je doktorica za amh (koji je na prvom vađenju bio 6.2 pmol/l) samo rekla da to znači da ću prije ući u menopauzu, vjerojatno negdje oko 45-te a ne sa 50 i nešto god. Ali do tada da imam vremena… i tako i ti, ne brigaj i veseli se svojim bebicama koje te sad čekaju u labu 😊
Pa da mi niste vi cure pisale ja bi još bila ubedirana, sve što je on rekao je istina ali malo je sve to nespretno rekao i malo je ispalo dramatičnije nego što jest...
Dada Leoni mene boli ruka (zapešće i gore) jer su me 3 puta boli da uvedu braunilu, očito sam si izgrizla meso kod do njih zuba prilikom anestezije jer imam rane cijelom dužinom 🥵 a bogme me i boli ovo, kao i Leoni dok ležim još nekako ali do wc - a zlo, a mogu misliti kako je vama koje ste više imale 😑
Sestra mi nacrtala na trbuh crte za mjerenje opsega i dobila tablicu da upisuje, tlak, temp, težinu u, obujam i diurezu. Meni je kontrola u ponedjeljak
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dada bice sve u redu. Ne trebamo da brinemo. 🙏🏻💪🏻
Ja sutra pocinjem sa progesteronom, dodala mi je samo jos Estrogen. Ne znam zasto, endometrijum mi je 12mm. Kaze radi sigurnosti 🤷🏻♀️
Od sutra pocinjem
Duphaston 1-0-1 oralno
Arefam 1-1-1 vaginalno
Estrofem 1-1-1
Prednisolon 1/2-0-1
Ajme koliko toga 😲😲
Ja samo Cylogest dobila 1-0-1
Iskreno se nadam da će sve biti ok ❤️
endometrioza
Leoni to je kao nas Utrogestan, progesteron, on moze i oralno i vaginalno.
Lucy prvo razmak pa onda iskljucis B
Upravo probala i ne ide, čim taknem razmak, pretvori se u normalan tekst 🤦♀️
Hvala na trudu, šta je tu je.
Tako i meni nekad bude i onda krenem još jednu riječ tipkati boldani pa na njoj isključim..
Ja ne uspijem ni doći do druge jer čim stisnem razmak, nestane bold i sa prve.
Ma nije bitno, neću vam zauzimat tu prostor tim glupostima.
Hvala svejedno
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mattan 200 jedinica baš i nije jaka i full stimulacija. Cure znaju dobivati i 300 na dan, ja sam sad recimo dobivala 225. Uglavnom, samo ti želim reći da se ne bediraš i ne očajavaš zbog doktorovog komentara. Vjeruj mi da sam se i ja naslušala svega, ali ono što se sjećam sa prvih konzultacija je da mi je doktorica za amh (koji je na prvom vađenju bio 6.2 pmol/l) samo rekla da to znači da ću prije ući u menopauzu, vjerojatno negdje oko 45-te a ne sa 50 i nešto god. Ali do tada da imam vremena… i tako i ti, ne brigaj i veseli se svojim bebicama koje te sad čekaju u labu 😊
Pa da mi niste vi cure pisale ja bi još bila ubedirana, sve što je on rekao je istina ali malo je sve to nespretno rekao i malo je ispalo dramatičnije nego što jest…
Dada Leoni mene boli ruka (zapešće i gore) jer su me 3 puta boli da uvedu braunilu, očito sam si izgrizla meso kod do njih zuba prilikom anestezije jer imam rane cijelom dužinom 🥵 a bogme me i boli ovo, kao i Leoni dok ležim još nekako ali do wc - a zlo, a mogu misliti kako je vama koje ste više imale 😑
Sestra mi nacrtala na trbuh crte za mjerenje opsega i dobila tablicu da upisuje, tlak, temp, težinu u, obujam i diurezu. Meni je kontrola u ponedjeljak
Neznam zašto su ti spominjali hiper... Jesu li rekli razlog? Dali zbog tih navodnih 2 god visokih nalaza ili? Ja ništa ne kužim sad u tvom slučaju... I čemu hiper uopće ovisi onda? Zašto nebi radili transfer u ponedjeljak, a nisu ti ni kontrolirali krv za friške nalaze?
Baš mi je žao što su te tako izmasakrirali, često mi se desi jer imam tanke vene ali danas je dobro prošlo 🙈
Tu su isto jednu terapiju dobila?
endometrioza
Pa da mi niste vi cure pisale ja bi još bila ubedirana, sve što je on rekao je istina ali malo je sve to nespretno rekao i malo je ispalo dramatičnije nego što jest…
Neznam zašto su ti spominjali hiper… Jesu li rekli razlog? Dali zbog tih navodnih 2 god visokih nalaza ili? Ja ništa ne kužim sad u tvom slučaju… I čemu hiper uopće ovisi onda? Zašto nebi radili transfer u ponedjeljak, a nisu ti ni kontrolirali krv za friške nalaze?
Baš mi je žao što su te tako izmasakrirali, često mi se desi jer imam tanke vene ali danas je dobro prošlo 🙈
Tu su isto jednu terapiju dobila?
Doktor je spominjao visoke vrijednosti koliko sam skužila E2 i P4 te kao jačinu stimulacije i veličinu jajnika, te da ako mi naprave sad transfer ne bi imalo smisla zbog tih komplikacija 🤷♀️ a ja sam bila u nekom tom šoku od svega i ništa nisam pitala dodatno i sad mi je krivo baš...
Dobila od danas antibiotik, i sve ovo normalno folna, vitamini, prehrana....
Od sutra Utriće, andol i Decortin...
I još to na nalazu što je napisao dogovor za ET sa biologom u nekom od narednih ciklusa wtf, kakav crni ET sada.. To bi značilo ponovo sve, nadam se da je mislio FET
6tt+2 imamo 💗
Mattan mislim da je jedino bitno da tih 6 bude dobro ... bolje kvaliteta nego kvantiteta ... cure su vec sve rekle ... meni je dr Palada u Cito rekao da su mi jajnici ko u 48-godisnje zene a imam tek 38... muzu sam plakala ko kišna godina :/ a sta ces, mislim da se tako ograde od svoje eventualne greske! Drzi se i nadam se da ces imati uspjeh u oplodnji i transferu i da ces ga za 9mj pozdraviti sa fotkicom svoje bebice 💗
Dada samo ti odmaraj, miruj, pij vode, jedi proteine i one izosport i taj dir napitaka radi elektrolita, stvarnp si dobila fini broj stanica i držim 🤞🏻 da ih sto vise bude dobrih i da se tu kriju tvoje bebe 💗
darilv zao mi je, odtuguj, napravi strategiju za dalje i uzivaj u blagdanima 💕 A 2021. je naša godina, ovu 2020 ionak zelimo svi zaboraviti 💪🏻
Lucyn bas uzas da te to sad tako muci, nadam se da ce proci! A mozes popiti lekadol- to mozes i u trudnoci i probaj magnezij ako ne pijes da se malo misici opuste...
Nikitta sretno... ja se isto uzasno bojim zubara- a morala bi hitno :/ mislim nista ne boli, ali bas bi morala malo .... i tnx na ig profilu, cool su stvari 🥰
A za prst, ne obuvaj cipelu, stavi neku natikacu i stake uzmu ako ih vec imas...
MTB si uspjela test na kraju?
Btw, kad ste dobile m nakon aspiracije ako nije bilo transfera? ko inace ili 14 dana od aspiracije?
Mattan ja sam npr. bas htjela FET, jer mogu bolje pogoditi implantacijski prozor i namjestiti kad je endometrij spreman prihvatiti embrij, trebalo bi se pogoditi sve ipak bolje! Tako da, mozda bolje tako 💗
Meni samo bad sto su embriji ko losiji ali opet, takvi bi bili i u et a nebi ni ovo drugo ustimali - meni je 10dc endo bio 7.1mm - to je tanko dosta... a i uvijek mi je tako nekako i bio, prestane rasti (nadam se da ce ga za fet pripremiti )
Leoni ja mislim da ja nikad necu doci do endometrija 12mm :) Ocito tvoja doktorica misli da nece skoditi jos estrogena ☺️
Vuky puno znači ova podrška, možda mi koji smo noviji u svemu postavljamo sto pitanja i pod pitanja ali neće nam nitko zamjeriti, nadam se 🤞
I što se mene tiče ne mora biti transfer sada, neka bude sljedeći mjesec ili bilo kad samo da imamo što transferirati 😘
Leoni ja, sad prvi put nemam Estrofem, inače u svakom postupku bez obzira na endo to dobijem.
6tt+2 imamo 💗
vuky hvala ti, a baš mi se glupo poklopilo, šta da kažem. Inače nikad to nisam imala, vjerujem da je možda radi toga što nas tako često pregledavaju i "kopaju" tamo dolje 🙄
U otpusnom pismu mi piše normabel po potrebi, možda je ovo ta potreba 🤔
Napisale su cure lekadol i lupocet, ali vidjet ću šta će bit sutra, voljela bih izbjeći.
Čini mi se da si me jutros pitala za test, ali promaknulo mi je... Nemam pojma, sad me ovo muči, a nisam ni u mulleru bila, imam samo brdo nekih e bay kineza kojima je vjerojatno rok prošao 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji