Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 17:55

TiKi92

Leoni to je kao nas Utrogestan, progesteron, on moze i oralno i vaginalno.
    Lucy prvo razmak pa onda iskljucis B

Upravo probala i ne ide, čim taknem razmak, pretvori se u normalan tekst 🤦‍♀️
    Hvala na trudu, šta je tu je.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    09. Prosinac 2020. 18:09

Nikitta Lucyinthesky sad vidim da nije malo 😁 Hvala, nadamo se najboljem...
    Pami 200 jedinica na dan

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    09. Prosinac 2020. 18:10

Lucyinthesky

Ruska1986

Koji antibiotik su ti dali? Moras mu dat vremena da pocne djelovat! S ovim ostalim tabletama za bolove neces puno postic jer ti je to sve od mjehura i tu samo antibiotici pomazu. Ja cijeli zivot muku mucim sa tim 🙆🏻‍♀️ jedino mi je Ninur pomagao… kad malo jace zahvati, onda krenu bolit i ledja. A mene su malo boljela nakon transfera. Pricekala bi na tvom mjestu bar do sutra pa da provjeris. Ali ni meni Ninur ne bi pomogao prvi dan, nego tek negdje drugi..

Ciprinol, nikad čula, kao taj ne šteti zametcima. I to nisam ovog svojeg dobila, nego se prof javio pa pitao jel mi on može pomoći, pa mi bilo glupo reći da ne može 🤦‍♀️
    Popila, sam 3 tablete do sad, rekao je da pijem 5 dana, ali da im se javim za 2.Bolove u leđima nije uopće doživio, samo se koncentrirao na pitanja o hiperu(koji nije).
    To je počelo dan prije transfera i na manozi i brusnici sam bila do jučer, ali ti bolovi u leđima "otkidaju", nisam jako osjetljiva, ali iscrpilo me užasno.Oni su pak krenuli od ponedjeljka, dan nakon transfera.
    Mislim, baš cendram, ali vama mogu 😊🤞
    I sad me frendica(koja to ima često) zbedirala da kako mi mogu dat antibiotik bez antibiograma i zašto pijem manozu i brusnicu umjesto uvinog čaja 🤦‍♀️🙄

Uvin caj se ne smije u trudnoci! Brusnicu su meni dali zbog E.Coli. Mozda da probas samo brusnicu i antibiotik, a manozu kasnije, meni je doktor rekao da to mogu pit preventivno. I OBAVEZNO makni slatko! To ti je za sve te bakterijetine hrana! Sto vise tekucine da sve to ispisas sto prije tj.da se ociste mokracni kanali. Djelovat ce to, bez brige! 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Prosinac 2020. 18:12

Joj cure ja sam finu popodnevnu ćorku nabacila 😊
    Dobila sam 2 Paracetamola jer me baš bolilo, i dalje me još boli i mislim da ću jedan prije spavanja. Nemogu ravno hodati od grčeva... Rekli su mi da je to navodno normalno kad ih ima više.
    darliv draga žao mi je, ali ideš dalje jeli tako ❤️ i hvala ti 😊
    Leptirice divno za srčeko 🥰❤️
    Lucyinthesky , Takica, Tuma, la_Reina, Mattan, MTB, Leoni, ericaa, Marinela, LucyLou, Jeremija, Seny, Ruska, TirelessIvy, manemoj, Tiki, Anchy, Aurora, Nirvana, vuky, ❤️ hvala svima na pozitivnim vibracijama i željama, nadam se da nisam nikoga zaboravila, čak sam si pisala, ako jesam Sorry 🙏😊❤️
    Nikitta endo siss, hvala ti ❤️ bilo je nina, nama, nuna, sjećam se samo da mi se zavrtilo i da sam zaspala, poslije toga se budim i dobivam tabletu za bolove, kavu i keksić. Divni su bili 🥰🥰
    Ja se nadam da će se bar 10 oploditi... Dao mi je uputstva što ako se trbuh napuhne i ako ne mognem mokriti itd... Za slučaj hipera. Toliko sam ga se bojala tijekom stimulacije i sad ga se i dalje moram bojati. Kad ću moći prestati strahovati od toga?? Vidim da se može pojaviti od 2-10 dana nakon aspiracije... Nalazi krvi su mi svi ok...ako sutra sve bude ok reći će mi kad je transfer. To sad čekam i jedva čekam... Baš sam napeta ko puška 😁😁😁🤭🤭🤭🤭
    Mattan, Leoni kakvo je kod vas stanje, osjećate li kakve grčeve? 
    TirelessIvy sad još više želim da te zapadne moj liječnik jer je ovaj drugi sav neki tih i ozbiljan,. Ali nije loš i vjerojatno ja nisam navikla na njega pa mi nije ulio povjerenje kao moj... No ugodan je i ovaj, tako da vjerujem da će ti i on biti super. On vodi kliniku pa vjerojatno ta pozicija i zahtjeva ozbiljnost 😊 baš jedva čekam da javiš utiske sa razgovora 😊😊❤️

endometrioza

darliv
    09. Prosinac 2020. 18:13

Hvala vam cure na podrsci koja mi bas bas puno znaci ❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Ruska1986
    09. Prosinac 2020. 18:21

Dada i Darliv, sve za jednu, jedna za sve 💜❤💜❤ daj Boze da u Novu godinu sto vise nas udje sa skembama 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Pami
    09. Prosinac 2020. 18:24

Mattan 200 jedinica baš i nije jaka i full stimulacija. Cure znaju dobivati i 300 na dan, ja sam sad recimo dobivala 225. Uglavnom, samo ti želim reći da se ne bediraš i ne očajavaš zbog doktorovog komentara. Vjeruj mi da sam se i ja naslušala svega, ali ono što se sjećam sa prvih konzultacija je da mi je doktorica za amh (koji je na prvom vađenju bio 6.2 pmol/l) samo rekla da to znači da ću prije ući u menopauzu, vjerojatno negdje oko 45-te a ne sa 50 i nešto god.  Ali do tada da imam vremena... i tako i ti, ne brigaj i veseli se svojim bebicama koje te sad čekaju u labu 😊

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Prosinac 2020. 18:25

Leoni 🌸

Dada dodju grcevi kad tad, najvise kad ustanem i sedim. Kada mirujem nema nista skoro. Osecam kao lako nadut stomak, ali moguce je i zbog vode. Popila sam do sad 1,5 l vode i plus su mi rekli da pijem ona sportska pica zbog elektrolite.
    Popila sam antibiotik, obvratan je ukus, bilo mi je malo muka, ali dobro je, prolazi. Imam i malo krvi na ulosku, onako kao pred kraj ili pocetak M.
    Sad se pratim zbog one hiperstimulacije, jako se plasim nje 🤦🏻‍♀️
    Kako je tebi?

Ista stvar 😂😂 bojim je se nenormalno, pogotovo zbog tog broja... Nadam se da će sve biti ok. 
    Antibiotik nikakav nisam dobila, samo tabletu za bolove i isto tako osjećam lagane grčeve. Krvarila sam do apsorpcije, sad poslije više ne ali rekli su mi da možda i hoću lagano, da je to normalno kao i bolovi...
    Večeras počinjem sa Cylogest vaginaletama i stavljam uvečer prije spavanja i ujutro uz buđenje. Mene strah da mi ujutro ne iscuri 🙈🙈🙈🙈
    Nadam se da će sa Božjom pomoći biti sve ok ❤️❤️

endometrioza

manemoj
    09. Prosinac 2020. 18:27

Lucyinthesky

TiKi92

Leoni to je kao nas Utrogestan, progesteron, on moze i oralno i vaginalno.
    Lucy prvo razmak pa onda iskljucis B

Upravo probala i ne ide, čim taknem razmak, pretvori se u normalan tekst 🤦‍♀️
    Hvala na trudu, šta je tu je.

Tako i meni nekad bude i onda krenem još jednu riječ tipkati boldani pa na njoj isključim..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 18:35

Ruska1986

Uvin caj se ne smije u trudnoci! Brusnicu su meni dali zbog E.Coli. Mozda da probas samo brusnicu i antibiotik, a manozu kasnije, meni je doktor rekao da to mogu pit preventivno. I OBAVEZNO makni slatko! To ti je za sve te bakterijetine hrana! Sto vise tekucine da sve to ispisas sto prije tj.da se ociste mokracni kanali. Djelovat ce to, bez brige!

Hvala draga 😊Ne pijem ga, od početka sam na toj manozi i brusnici. Slatko baš ne jedem puno, ali neću sad ni malo. A da, čekam, ti bolovi su me baš zabrinuli, a i iscrpili.
    Leoni hvala ti, probala, iz nekog razloga ne radi 🙄

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.