Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 17:19

Bojala sam se da ne stane u jedan post🙄
    Darliv jako, jako mi je žao i vrlo poznat mi je taj osjećaj. Daj si vremena za oporavak i glavu gore i u nove pobjede 🤞Za tebe sam jako jako navijala 😔
    Nikitta sretno sa zubarom, jbg bit će lakše kad to riješiš 🤞😱

Usput, cure da li se nekoj dogodilo da je nakon transfera radi nečeg jakog morala piti nešto protiv bolova i da li trudnice smiju inače išta?
    Naravno da ću pokušat izbjeći i neću na svoju ruku ništa čime bi naštetila embrijima, ali mene tako jako boli donji dio leđa, bubrezi od te uro infekcije da ne znam koliko je dobro pol dana trpjet bol 😔
    Zvat ću ih sutra, rekli su da se javim, a znam da i antibiotiku treba bar dva dana(ako su ga uopće pogodili bez urinokulture).
    I ponavljam se, ali izluđuje me doslovno ovo što ne mogu boldati tekst 😈

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Pami
    09. Prosinac 2020. 17:31

Leoni, Darliv super rezultati!! Sad držimo fige za ludi party u labosu 🤞🤞😊
    Mattan  6 stanica je super! Ja sam imala 5 prošli put i evo me trudna. I ne slušaj doktora, koja menopauza sa amh 19?!?? Moj je 7, fsh mi je na jednom vađenju bio 9, pa nitko nije ni spomenuo predmenopauzu i slično. Inače, koliko si jedinica Gonala dobivala dnevno?

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Pami
    09. Prosinac 2020. 17:33

Lucyinthesky žao mi je da te taj mjehur tako muči. Ja mislim da se inače u trudnoći smije popiti Lekadol, ali ako možeš probaj izdržati do jutra pa se konzultirati s doktorom, to je ipak najsigurnije 

3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

🌸TiKiDi🌸
    09. Prosinac 2020. 17:33

Lucy ja sam u prosloj trudnoci pila Lupocet zbog glavobolja, a rekla mi je gin ako me uhvati bas migrena, da smijem i ketonal, ali samo do 28.tt. Lupocet mozes cijelu trudnocu. Kako ne mozes boldati, samo stisnes ovo B gore iznad? Ili ti ne radi? 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Pami
    09. Prosinac 2020. 17:34

Darliv žao mi je jako 😔 sad se fino opustibza blagdane, i sljedeća godina da bude dobitna 😋🍀🍀

09. Prosinac 2020. 17:35

Lucyinthesky

LUCIJA007

Mattan

TiKi92

Mattan inace hiper imaju zene u menopauzi ha? Koji je to blesan 🤦‍♀️

Haha eto vidiš, vidjet će on staru koku kad mu dođem sa pozitivnom betom, pa će biti kao ona baba kad tjera vukova :Aj reko šta jee 🙈

Staru koku s 29 godina 🙈😂😂😂💪☺️
    Sto sam ja onda🤷‍♀️🙃😒😒😒🤭🙈😂

Ček, pa kaj nemaš ti ono 84 😜

Hahahaha da, da, ma, stara i senilna 😜
    Dobro da jos i izvade 12 stanica, s obzirom na godine🙈... 

Ruska1986
    09. Prosinac 2020. 17:37

Lucyinthesky

Bojala sam se da ne stane u jedan post🙄
    Darliv jako, jako mi je žao i vrlo poznat mi je taj osjećaj. Daj si vremena za oporavak i glavu gore i u nove pobjede 🤞Za tebe sam jako jako navijala 😔
    Nikitta sretno sa zubarom, jbg bit će lakše kad to riješiš 🤞😱

Usput, cure da li se nekoj dogodilo da je nakon transfera radi nečeg jakog morala piti nešto protiv bolova i da li trudnice smiju inače išta?
    Naravno da ću pokušat izbjeći i neću na svoju ruku ništa čime bi naštetila embrijima, ali mene tako jako boli donji dio leđa, bubrezi od te uro infekcije da ne znam koliko je dobro pol dana trpjet bol 😔
    Zvat ću ih sutra, rekli su da se javim, a znam da i antibiotiku treba bar dva dana(ako su ga uopće pogodili bez urinokulture).
    I ponavljam se, ali izluđuje me doslovno ovo što ne mogu boldati tekst 😈

Koji antibiotik su ti dali? Moras mu dat vremena da pocne djelovat! S ovim ostalim tabletama za bolove neces puno postic jer ti je to sve od mjehura i tu samo antibiotici pomazu. Ja cijeli zivot muku mucim sa tim 🙆🏻‍♀️ jedino mi je Ninur pomagao... kad malo jace zahvati, onda krenu bolit i ledja. A mene su malo boljela nakon transfera. Pricekala bi na tvom mjestu bar do sutra pa da provjeris. Ali ni meni Ninur ne bi pomogao prvi dan, nego tek negdje drugi..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 17:40

TiKi92

Lucy ja sam u prosloj trudnoci pila Lupocet zbog glavobolja, a rekla mi je gin ako me uhvati bas migrena, da smijem i ketonal, ali samo do 28.tt. Lupocet mozes cijelu trudnocu. Kako ne mozes boldati, samo stisnes ovo B gore iznad? Ili ti ne radi?

Hvala ti, budem nekako izdržala do sutra, a i nadam se da će taj antibiotik proradit.
    Stisnem ja njega i uopće na mobitelu ne radi ta opcija, bolda se dio koji želim, isključim ga i čim stisnem razmak za pisat dalje, postane normalan tekst. Na kompu radi normalno, ali uglavnom pišem s moba 🙄
    Pami hvala i tebi puno, pitam iz očaja, ali bojim se popit.

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

🌸TiKiDi🌸
    09. Prosinac 2020. 17:44

Leoni to je kao nas Utrogestan, progesteron, on moze i oralno i vaginalno.
    Lucy prvo razmak pa onda iskljucis B

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 17:50

Ruska1986

Koji antibiotik su ti dali? Moras mu dat vremena da pocne djelovat! S ovim ostalim tabletama za bolove neces puno postic jer ti je to sve od mjehura i tu samo antibiotici pomazu. Ja cijeli zivot muku mucim sa tim 🙆🏻‍♀️ jedino mi je Ninur pomagao… kad malo jace zahvati, onda krenu bolit i ledja. A mene su malo boljela nakon transfera. Pricekala bi na tvom mjestu bar do sutra pa da provjeris. Ali ni meni Ninur ne bi pomogao prvi dan, nego tek negdje drugi..

Ciprinol, nikad čula, kao taj ne šteti zametcima. I to nisam ovog svojeg dobila, nego se prof javio pa pitao jel mi on može pomoći, pa mi bilo glupo reći da ne može 🤦‍♀️
    Popila, sam 3 tablete do sad, rekao je da pijem 5 dana, ali da im se javim  za 2.Bolove u leđima nije uopće doživio, samo se koncentrirao na pitanja o hiperu(koji nije).
    To je počelo dan prije transfera i na manozi i brusnici sam bila do jučer, ali ti bolovi u leđima "otkidaju", nisam jako osjetljiva, ali iscrpilo me užasno.Oni su pak krenuli od ponedjeljka, dan nakon transfera.
    Mislim, baš cendram, ali vama mogu 😊🤞
    I sad me frendica(koja to ima često) zbedirala da kako mi mogu dat antibiotik bez antibiograma i zašto pijem manozu i brusnicu umjesto uvinog čaja 🤦‍♀️🙄

🧍‍♂️42-od astheno-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.