Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    09. Prosinac 2020. 15:32

Maslačakxx

MISS

Maslačakxx

MISS

Manemoj jesam, skroz sam ok otkako nema krvarenja sve je puno ljepse i mirnije…kad bi vidila krv to me ubijalo…sad nemam nikakvih posebnih jos tegoba osim ogromaaan pritisak u maternici,to mi je stalno prisutno ( pogotovo pri naglom dizanju) ..ostalih simptoma nema, jos je prerano za to..jedva cekam iduci pregled,da cujem srce i nadam se sve ostalo da je ok…
    Citam vas stalno, ne pisem puno ali tu sam ,sve pratim…drzim ti fige da bude FETA 🙏❤️

Baš mi je drago da ti je bolje sad :)
    Ja nemam isto nikakve simptome, osim bolova i rastezanja i probadanja u maternici, na momente mislim da nešto nije ok koliko zaboli. Maksimalno odmaram i pijem th i tjt, nemam šta do uzv.. Čuvaj se ♥️

Sta pijes? Sta je TH i TJT? Ja ne pijem nista osim Prenatal i stavljam utriće i dalje 2x4

Th kao terapiju mislim, a tjt to je to hahah
    Imam utrogestan 3x2 i estrofem 3x1, andol 1x1 i prenatal. Nemam šta do uzv nego čekat i mirovat, iako ne mogu reć da nisam zabrinuta, baš ružne bolove imam, jednostavno ne mogu virovat da su normalni, nekako su prodorni, oštri.. Al šta ću, nema smisla razbijat glavu, bude li neizdrživo javit ću se prije, inače za 7 dana uzv i tjt. Kako sam 6 plus 3 tada, nadam se da će bit dosta toga jasno.

Da, tada bi se trebalo cuti srce...bolovi su ti normalni, i meni je tako, sve me nesto rasteze-zateze ..pitala sam doktora , reka je da se sve siri i priprema za trudnocu, da je to sve ok tako da mu vjerujem...
    Zasto pijes estrofem i andol? Nisam znala da se to daje? Kod kojeg si ti ono doktora , sorry vjerojatno si pisala ali sam zaboravila...meni je tek iduci pregled za 10 dana, tad cu bit 7+4, treba izdrzat do tada...ovi dani su mi sada ko godine,vjerojatno je svima tako ...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Mila-Milica
    09. Prosinac 2020. 15:37

I ja sam dobila Utrogestan nakon punkcije, stavljam ga 14 dana iako nece biti odmah transfer.  Kad sam pitala zašto? Rečeno mi je da bi mi ukoliko ga ne koristim menstruacija došla za par dana, a jajnici se u tom slučaju ne bi oporavili i ne bi mogli početi s pripremama za fet. U tom slučaju bi morala pauzirati dva ciklusa. Ovako, s utrićima, velike su šanse da s trećim danom menstruacije počnemo pripreme za fet.
    Sad jel to točno ili ne, ne znam!

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

09. Prosinac 2020. 16:07

Mattan

TiKi92

Mattan inace hiper imaju zene u menopauzi ha? Koji je to blesan 🤦‍♀️

Haha eto vidiš, vidjet će on staru koku kad mu dođem sa pozitivnom betom, pa će biti kao ona baba kad tjera vukova :Aj reko šta jee 🙈

Staru koku s 29 godina 🙈😂😂😂💪☺️
    Sto sam ja onda🤷‍♀️🙃😒😒😒🤭🙈😂

Matkiša 😎
    09. Prosinac 2020. 16:26

LUCIJA007

Mattan

TiKi92

Haha eto vidiš, vidjet će on staru koku kad mu dođem sa pozitivnom betom, pa će biti kao ona baba kad tjera vukova :Aj reko šta jee 🙈

Haha rekla je jedna doktorica meni kako on bira sebi sve mlade i mršavije pa se hvali rezultatima 😂😂
    A kod nje sve starije, kao šta bi ona trebala reći na to.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tuma
    09. Prosinac 2020. 16:28

Darliv zao mi je. 😔bas sam nekako mislila da ce biti lijepa beta😔
    Dada ajme 23 js! Wow! Ima da imas za cijelu nogometnu momcad!😍
    Nikitta sretno kod zubara!🤞🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🌸TiKiDi🌸
    09. Prosinac 2020. 16:44

Darliv propustila sam taj negativan test 8dnt...pa me sokirala tvoja neg beta. Doci ce i tvoj smotuljak srece, sigurna sam u to ❤️
    Nikitta sto tebe sve nece zadesiti... Ima da mirujes, a ne da se jos zakomplicira sve i s tim prstom 🤦‍♀️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

manemoj
    09. Prosinac 2020. 16:58

Nikitta

Darliv žao mi je jako 💔
    Dada31 rekorderke MPO Foruma, Antiram1982 i sad Dada31, imaš js na izvoz! Bravo, vidiš da je bilo nina, nana, mala beba pava 😁
    Marinela87 da, da, od jučer mirujem, no idem danas kod zubara, ne mogu to odgoditi. Možda odem na štakama, bez cipele. 🙈 Danas je palac malo bolje, krenula sam jučer navečer s novom terapijom (krema koja se 5 dana izrađivala u ljekarni). Vaskularni kirurg je pogledao fotke palca, kažeda je to opstrukcija malih krvnih žila i da preporučuje pregled internista angiologa, vinogradska ili rebro. Kaže da očitomi hladnoća napravi vazokonstrukciju žila i prst ostane bez krvi pa poplavi… Tražila sam već doktoricu opće prakse uputnicu. Nastavljam s Visanne, ne spavam, počeo spotting, ali sve mislim izdržati, piti ih 14 dana kako kaže Keckstein, pa neka bude kako bude. Dermatolog mi piše danas da prestanem, ali rekla sam mu da neću, da ću ispoštovat Kecksteina i jedino prestati ako mi to kaže vaskularni kirurg ili internist angiolog. Odoh se sad nakljukat Normabelima, jer zubara se bojim više nego smrti.😅
    MTB što ova korona stresira narod, drži se, valjda ćeš uspjet danas doć na red. 😘

Koliko dana od tih 14 ti je preostalo? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 17:00

LUCIJA007

Mattan

TiKi92

Ček, pa kaj nemaš ti ono 84 😜

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 17:08

Dada31 ovo je bome impresivan broj, baš mi je jako drago da je sve dobro prošlo i da si se naspavala. Sad držimo fige za dalje 🤞😊
    Leoni, čestitam i sretno!
    Mattan ovaj lik od tvojeg dr je zbilja nemoguć, čitam i ne vjerujem 🙄Pa 6 stanica je super 👍A ovo da ste suplementima popravili spermiće, to je prva liga, tako je i moj već nekoliko puta.
    MTB ovo s tim Covid testovima će nas u ludaru stjerat, for sure 🤦‍♀️Samo da uspiješ to više riješit 🤞
    Leptirica90 čestitam, super za ❤️, sigurno je divan osjećaj!
    ANKSIMORON nemaš pojma kako mi je drago za test, vidim da si se bojala slično kao ja, to mi je definitivno bio najstresniji dio postupka. Ja sam ga radila isto tako, rekao mi je u ponedjeljak, a aspiracija je bila u četvrtak.
    la_Reina super za transfer i vjerujem da je divno imat i 🐧

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🌸TiKiDi🌸
    09. Prosinac 2020. 17:17

Leoni ja imam zametak u fazi blastice zamrznut. Rijetko se zamrzavaju jajne stanice danas, jedino ako par to zatrazi ili bude bas ogroman broj pri aspiraciji jer se kod nas smije oploditi samo 12js.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.