ANKSIMORON, ako su ti tako doktori rekli, onda se nemaš o čemu brinuti. I bolje ti je tako, manje je stresa. Ja bih potpisala da ću biti u samoizolaciji da mi daju da radim 10 dana ranije i da onda ni o čemu ne moram brinuti. Još bolje, prije početka bockanja, napravim test, a onda me zatvore u bunker i daju mi hranu kroz prozorčić. Samo ako imam laptop i internet, ništa mi ne treba.
Mattan, to su super vijesti. Jako lijepo poboljšanje u samo dva mjeseca.
Slazem se s tobom... iskreno meni je ovo sve bio bas stres... ma ne postupak, iskreno 3 put mi je i nekako sam oguglala na sve... mislim na ono sto mi moze dobro donijeti... premda biti cu iskrena ja se bojim igle vise nego icega... kad vadim krv vade mi djecjom iglicom... znaci drama queen i jednostavno me toga strah... ali ova corona situacija ajme... bas mi je stres nabilo... sad mi je lakse...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
I još me zanimaju vrijednosti E2 i progesterona. Znači prije 2 dana E2 18491 a PROG 3,7 (nmol/L)
Rekao je da su vrijednosti velike, a dobila sam od sutra utrogestan koji je progesteron 🤷♀️
I npr ako će mi raditi FET sljedeći ciklus šta će mi Decortin? Da sam manje plakala više bi ga ispitala😂😜 ovako moram vas jer Internet nema taj odgovor
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
I još me zanimaju vrijednosti E2 i progesterona. Znači prije 2 dana E2 18491 a PROG 3,7 (nmol/L)
Rekao je da su vrijednosti velike, a dobila sam od sutra utrogestan koji je progesteron 🤷♀️
I npr ako će mi raditi FET sljedeći ciklus šta će mi Decortin? Da sam manje plakala više bi ga ispitala😂😜 ovako moram vas jer Internet nema taj odgovor
E2 zanemari, on je govorio o tome koliko imaš zrelih stanica za berbu. Bude se sad smanjio nakon aspiracije.
💔💔💔
Sanjich on je meni rekao u ponediljak prije 10dana da su bas to jutro dobili kao direktivu da se obustavi vecina postupaka, da će ići samo “hitniji” slučajevi. Bolje nazovi..
ja se neću javljati prije veljače jer mi rekao tek za par mjeseci. Da me ne “ispali” opet..
Ja cu zvat pa ti javim sta govori.. Ne zelim gubit dragocjeno vrijeme...
E2 zanemari, on je govorio o tome koliko imaš zrelih stanica za berbu. Bude se sad smanjio nakon aspiracije.
Onda misli na PROG u vezi Ohssa-a? Ma dobro nije to ni bitno, vjeruj mu što god da je nije bezveze dao terapiju, ali kud me osudio na menopuazu tu još i na hiper 😅
6tt+2 imamo 💗
Mattan inace hiper imaju zene u menopauzi ha? Koji je to blesan 🤦♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Manemoj jesam, skroz sam ok otkako nema krvarenja sve je puno ljepse i mirnije…kad bi vidila krv to me ubijalo…sad nemam nikakvih posebnih jos tegoba osim ogromaaan pritisak u maternici,to mi je stalno prisutno ( pogotovo pri naglom dizanju) ..ostalih simptoma nema, jos je prerano za to..jedva cekam iduci pregled,da cujem srce i nadam se sve ostalo da je ok…
Citam vas stalno, ne pisem puno ali tu sam ,sve pratim…drzim ti fige da bude FETA 🙏❤️
Baš mi je drago da ti je bolje sad :)
Ja nemam isto nikakve simptome, osim bolova i rastezanja i probadanja u maternici, na momente mislim da nešto nije ok koliko zaboli. Maksimalno odmaram i pijem th i tjt, nemam šta do uzv.. Čuvaj se ♥️
Sta pijes? Sta je TH i TJT? Ja ne pijem nista osim Prenatal i stavljam utriće i dalje 2x4
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Mattan inace hiper imaju zene u menopauzi ha? Koji je to blesan 🤦♀️
Haha eto vidiš, vidjet će on staru koku kad mu dođem sa pozitivnom betom, pa će biti kao ona baba kad tjera vukova :Aj reko šta jee 🙈
6tt+2 imamo 💗
Hvala vam cure, puno je lakse ovo negativno podnijenti uz vas, hvala vam od ❤️ Tiki92 test mi je pokazao sjenu 7dnt, no cim ju 8dnt nisam vidjela posumnjala sam odmah da nista nece biti od ovoga..
Mattan ja stvarno ne kuzim zasto si dobila utrogestan ako ne ides ovaj ciklus na transfer..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Darliv još piše na nalazu ET u dogovoru sa biologom, u jednom od sljedećih ciklusa..
Valjada mislio FET? 🤷♀️ Nešto mi tu ne štima, vidjet ću sutra šta će ova reći možda mi na kraju ipak naprave transfer u pon
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji