Cure dosao covid test... negativna 🤗🤗🤗 uff sto kila laksa 🤣🤣 sad sutra pregled, pa najvjerojatnije punkcija subota...
Darliv bas mi je zao radi testa... bas to znamo kako je to... ali hrabro dalje ❣❣❣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure dosao covid test… negativna 🤗🤗🤗 uff sto kila laksa 🤣🤣 sad sutra pregled, pa najvjerojatnije punkcija subota…
Darliv bas mi je zao radi testa… bas to znamo kako je to… ali hrabro dalje ❣❣❣
Zar ti nije prerano test danas ako ti je aspiracija u subotu? Meni su uvijek naglašavali da mora biti star najviše 48h...
💔💔💔
Stalno pričamo o tome da trebam ponoviti hormone,da su stari...i već ga par puta žicam da mi da uputnice ili preporuku.
Sigurno bi mi bilo 10x gore da nije vas, sa glasom razuma i iskustvom možete pametno savjetovati i smiriti...
Ali opet rekao je da sam došla na vrijeme i da sve bude ok, kad je vidio krokodilske suze 😂
Darliv drži se, te negativne bete su užas 🥵 Sljedeći put bude pozitivna!
Hvala vam za podršku 💗
Sad čekam sutra 🤞🤞
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure dosao covid test… negativna 🤗🤗🤗 uff sto kila laksa 🤣🤣 sad sutra pregled, pa najvjerojatnije punkcija subota…
Darliv bas mi je zao radi testa… bas to znamo kako je to… ali hrabro dalje ❣❣❣
Zar ti nije prerano test danas ako ti je aspiracija u subotu? Meni su uvijek naglašavali da mora biti star najviše 48h…
Da ali su me jucer poslali da odmah napravim test... sta prije... jer da imaju problema cure u zadnje vrijeme, da im nalazi stignu u zadnji tren.... i doktor mi je rekao da cim prije ga napravim... mene ginekolog primarni narucio, odmah me zvalo da ujutro dodjem, obavila i evo vec mi nalaze poslali 🤷♀️🤷♀️ nista nisam na svoju ruku..
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Mislim da je tako i Lucyinthesky isla? Jel tako?
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Evo moram još napomenuti da je muž u 2 mjeseca sa Macom prahom i Q10 popravio pokretne spermiće sa 23 na 45 posto, a nepokretne smanjio sa 69 na 46 posto....
6tt+2 imamo 💗
ANKSIMORON, ako su ti tako doktori rekli, onda se nemaš o čemu brinuti. I bolje ti je tako, manje je stresa. Ja bih potpisala da ću biti u samoizolaciji da mi daju da radim 10 dana ranije i da onda ni o čemu ne moram brinuti. Još bolje, prije početka bockanja, napravim test, a onda me zatvore u bunker i daju mi hranu kroz prozorčić. Samo ako imam laptop i internet, ništa mi ne treba.
Mattan, to su super vijesti. Jako lijepo poboljšanje u samo dva mjeseca.
💔💔💔
Evo moram još napomenuti da je muž u 2 mjeseca sa Macom prahom i Q10 popravio pokretne spermiće sa 23 na 45 posto, a nepokretne smanjio sa 69 na 46 posto….
Ne znam jesam li dobro razumjela tvoj prijašnji post? Napisala si da je sad dijagnoza ologozoospermija..... tako nesto a inace ima normozoospermiju : sto i je najbolji nalaz.. 🤷♀️
Normo jer uredniji nalaz od oligozo...
Sanjich on je meni rekao u ponediljak prije 10dana da su bas to jutro dobili kao direktivu da se obustavi vecina postupaka, da će ići samo “hitniji” slučajevi. Bolje nazovi..
ja se neću javljati prije veljače jer mi rekao tek za par mjeseci. Da me ne “ispali” opet..
Evo moram još napomenuti da je muž u 2 mjeseca sa Macom prahom i Q10 popravio pokretne spermiće sa 23 na 45 posto, a nepokretne smanjio sa 69 na 46 posto….
Ne znam jesam li dobro razumjela tvoj prijašnji post? Napisala si da je sad dijagnoza ologozoospermija….. tako nesto a inace ima normozoospermiju : sto i je najbolji nalaz.. 🤷♀️
Normo jer uredniji nalaz od oligozo…
Ma normo je imao jako davno, inače u zadnje vrijeme asteno.. A i ovo što je sada kao smanjen broj je zato jer su računali 3 dana apstinencije a zapravo je mrvicu više od 2 dana... Tako biologica kaže...
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji