Hvala cure drage od ❤ na podršci 🥰🥰
MTB napisali su beta 22.12. iako bi se kao moglo i 19. ali o tom po tom 🤣 dali su mi danas booster i u petak po jos jedan moram ic, pa kontam dok ispari 🤣🤣
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Mattan ja dobijem na punu stimulaciju jako malo folikula, a imam amh 43. Nisi ti u nikakvoj predmenopauzi. Postoje zene koje jednostavno imaju rezistenciju na gonadotropine i slabije reagiraju i treba dugo da im se pogodi terapija. Tvoj rezultat od 6js mi se cini zapravo jako dobar. Nakraju krajeva bitna je kvaliteta ne koliko ih ima.
Ma ne misli zbog toga,, nego po FSH i LH a i ni rezerva nije sigurno više 19… Progesteron je neki visok pa su mi dali tablicu za ohs da se mjerim i rekao je puno rajčice i kuhanog mesa. Uglavnom kad mi je rekao menopauze automatski sam se rasplakala, onda se sa žalio pa me ohrabrivao… Uglavnom ne bi sad vraćali zbog vrlo lako mogućeg ohs-a, tako su rekli
Pa koliki su ti FSH i LH da se on usudio to tako reći?
2 godine star nalaz, FSH 10.3 a Lh 8,8
Mislim da se je on malo izlanuo bezveze, uostalom, odi ponovi nalaz?
dada predivan rezultat!!! očito ti je apsolutno pogođena terapija. Sad lijepo odmaraj
leoni super rezultat!!!! također, odmor i dekica
matan ja mislim da se taj doktor izblebnuo nešto, rezultat od 6 satnica je super a puna si hormona nakon terapije, vjerojatno su ti svi nalazi pošemereni. Uostalom, šta cure kažu, možda terapija neka druga bi ti i više odgovarala, ali ti neće trebati jer u tih 6 je beba broj 1 i beba broj 2 probaj se smiriti, odmoriti... A oni u hodu malo jedno malo drugo, dobro je manemoj rekla, da si rekla je li to njegov službeni stav i možeš li ga napismeno dobiti, vjerojatno ne bi to tako odlučno rekao... a puna si hormona i normalno da si se rasplakala, ja bi revala
ja sam samo štopericu dobila i plakala dan prije punkcije i nakon punkcije pol dana, bilo mi je baš razum bye bye
svima koji su bili na punkciji, transferu sretno!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hvala cure ❤️ kako smo do sada imali prilike svjedočiti koliko je bolja kvaliteta od kvantitete, neću se još veseliti u fullu 😁
Mattan šta on trkelja. Samnom sad bila cura, kaže 3 kom, i doktor joj kaže da bude sve ok, bitna je jedna... Tako da ja vjerujem u tvojih 6 boraca ❤️
Leoni također lijepe brojke. Nadamo se sutra pozitivnim vijestima ❤️🙏
endometrioza
Cure moja beta je <100, osjecala sam to, ali me opet rastuzilo 😔 danas si moram malo posloziti glavu, a onda kad uhvatim malo vise energije slazemo plan za dalje 💪🏻
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ispravak, manja od 0,100..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
manemoj, evo ovo mene živcira (ne ti, nego doktor). Kojeg vraga se oni imaju razočarati oko MOJIH rezultata? Pa ne rađamo djecu njima, nego sebi. Umjesto da su tu kao podrška, oni se razočaraju jer ne postignemo rezultate koji su si oni zamislili????
Mattan, kad rodiš ovo dijete, ponovi nalaze. Bezveze da te uzeo u postupak sa dvije godine starim nalazima, on zapravo pojma nema kakvi su ti rezultati sada. Njegova prognoza je još manje sturčna od one od Babe Vange. Šest kvalitetnih stanica je super, čekamo kakvi će rezultati biti sutra.
Dada31, za sad fantastično! Sad, pravac odmor!
Hahaha ma gdje bi ti ja išla na zivce 😉
Znaš šta.. ovo što si ti napisala je ispravno 1/1.
Ali.. mislim da je to možda i ona razlika muški doktor, ženski doktor.. muški se inače baš ne znaju nositi s emocijama, zato nekad i ispadnu čudni i zato smo mi većinom na rubu živaca 😂.
Nije to nikakvo opravdanje nego samo kažem da je ljudski.. jel bi trebali raditi na tome, vjerojatno.. jel bi radje da se usavrsava u podrucju MPO, bi 😅. Sve bi mi htjele ful paket, prestrucnog doktora koji je usput i jako empatican ali da se točno zna prilagoditi tome koliko emocije mi danas trebamo. Ali na kraju ćemo biti najsretnije s onim koji nas uspije dovesti do cilja.
Ja vidim po mom MPO, on se kao trudi držati neku distancu i ta naša ocekivanja i to točno kuzis jer skuzis onaj tren kad se opusti i bude onakav kakav valjda je. Sjećam se na aspiraciji, prije pregleda.. sve smo mi obavili kao inače i on me pitao kako sam i ja reko bojim se.. i kaže on ma neće boliti bla bla bla.. ja reko ma ne bojim se aspiracije, bojim se onog poslije.. kaže on e toga se i ja bojim. Onako skroz iskreno mu izletilo. Okrenuo on to na šalu i sve super.. nakon aspiracije kad je ušao u apartman skroz drugi čovjek od jutros, nasmijan, veseo.. točno osjetiš da je i njemu bilo bitno da taj dio prodje kako treba i sad se opustio.
Ne kažem da je to ista ispravno, samo nekad je njima stalo do tog rezultata i onda mislim da izadju te ljudske emocije..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ispravak, manja od 0,100..
Ajme baš mi je žao ❤️
Znam kakav je odvratan osjećaj to vidjeti..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
darliv bas mi je zao 😔 ali nema predaje do cilja, nije bilo vrime izgleda, drzi se, odtuguj i viruj da ce bit drugi put onako kako svi zelimo 🙏❤
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Mattan, ja imam LH 8,8 a FSH 9,90. Evo,nije toliko puno nize od tvog, a nitko mi nije radio dramu..Da, dobila sam komentar da mi hormoni nisu bajni, ali boze moj..zato i idemo po pomoc. Ja sam isto dobila 6 js na prvoj aspiraciji i svi bili zadovoljni.mislim da je ovo sta cure kazu, jednostavno razlicito reagiramo na te hormone..btw Dada31 ludilo rezultat, 23 js, nemrem si to ni zamislit!!Ima da bude i vracanja i smrzavanja! Uglavnom, Mattan, kad sam dosla na transfer, rekla mi je dr. da mi je od svih 6 samo jedna js ok..kao,nisu mi bas neke kvalitete. Ja sam se tad toliko zbedirala, da sam 2 tjedna do bete provela u samosazalijevanju i jadu, cak sam mislim 2x pila alkohol,vise od 1 case (ne mislim da to nesto skodi puno ali eto,ne bih pila da nisam bila u k..). Ne bi htjela da se to tebi dogodi zbog njegovih rijeci! toliko te njihove rijeci nas dotaknu, jer mi njih vidimo kao spas, pomoc,damo im se u ruke, neki od njih ne shvacaju kolika je to odgovornost i cesto im fali takta. uglavnom, ne krivim ja njiih naravno za svoj neuspjeh, ali mi je zao sta sam dopustila da me to tako ukomira umjesto da ta 2 tjedna uzivam pa sta bude.. Ovaj put nakon prirodnjaka su mi pak rekli da je embrij dobar..znaci ipak mi nisu stanice tako lose! sad sam pak super volje..pomaze i sta nisam puna hormona kao zadnji put uglavnom, kuzim te, drzi se, mislim da se zaletio s tim izjavama, probaj bit pozitivna ili bar skrenut misli mrvicu!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Sortiraj odgovore
Najstariji