Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    09. Prosinac 2020. 12:13

Leoni 🌸

Hei cure, evo vracam se kuci. Sve utedno proslo, 13js su punktirali. Ocekujem sutra poziv pd njih. 😁
    Mattan kad ce se znati kod tebe sza dalje? Isto sutra?

Sretno Leoni, ocekujemo dobre vijesti sutra 🤩

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

manemoj
    09. Prosinac 2020. 12:24

Mattan

ZARAUS

Mattan

TiKi92

Mattan ja dobijem na punu stimulaciju jako malo folikula, a imam amh 43. Nisi ti u nikakvoj predmenopauzi. Postoje zene koje jednostavno imaju rezistenciju na gonadotropine i slabije reagiraju i treba dugo da im se pogodi terapija. Tvoj rezultat od 6js mi se cini zapravo jako dobar. Nakraju krajeva bitna je kvaliteta ne koliko ih ima.

Ma ne misli zbog toga,, nego po FSH i LH a i ni rezerva nije sigurno više 19… Progesteron je neki visok pa su mi dali tablicu za ohs da se mjerim i rekao je puno rajčice i kuhanog mesa. Uglavnom kad mi je rekao menopauze automatski sam se rasplakala, onda se sa žalio pa me ohrabrivao… Uglavnom ne bi sad vraćali zbog vrlo lako mogućeg ohs-a, tako su rekli

Pa koliki su ti FSH i LH da se on usudio to tako reći?

2 godine star nalaz, FSH 10.3 a Lh 8,8

Krenem pisati pa brišem jer sve što bi napisala nije primjereno 🙈
    Znači ovako.. kao prvo, ja bi rekla da treba ponoviti nalaze.. mislim da su i oni ljudi i nekad se razočaraju jer su očekivali više ili drugačije pa onda eto bubnu i ostanu živi. Kakva menopauza. Ja sam i u svom poslu naučila, kad misliš da ljudi baljezgaju gluposti iza kojih sutra neće stajati onda tražiš ponovo da ti to ponove i to službeno tipa: ok, znači u otpusnom pismu ćete mi napisati da je vaše strucno mišljenje da ja ulazim u menopauzu? Na to ti se obično svi jako scimaju jer lako je pametovsti bez posljedica.. tako ti ja obično znam koliko je nešto zapravo ozbiljno.. 
    Mislim ja da čim je on tebe tješio kasnije to nije tako nego mu eto izletio..
    A 6 js ako gledamo samo broj je odlično. Ja imam veći amh pa sam dobila samo 4 i bila sam baš zadovoljna i ja a i doktor.. tako da, samo ti na pozitivu sad i vidjeti ćeš, biti će to sve dobro 😉❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    09. Prosinac 2020. 12:24

Darliv MTB već je on to meni i prije govorio ali sad mi baš nije sjelo, uff 😑
    Ionako su šanse veće iz Feta tako da se tome nadam. Ali prvo da se moje bebice izbore za sebe u posudici... Rekli su sutra nazvati...
    A jel i dalje vrijedi Isosport piti? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    09. Prosinac 2020. 12:27

Manemoj to su pravu, i ja mislim da je 6 dobro. Ali on je bio vidno razočaran, vidi se da mu je stalo i da je htio više, a jbmu šta da ja radim.. Rekao je da se ne brinem, tu sam i imamo zajednički cilj, zatrudniti mene hehe a sad u Mekić po utjehu 😂

6tt+2 imamo 💗

Tuma
    09. Prosinac 2020. 12:31

Leptirica cestitam🥰
    La reina del sur odlicno, 4 blastice, 2 smrznute jos za bracu/seke😍 
    Mattan meni je to jako glupo sto ti je on rekao. Imas 6 stanica, to je bas oke broj. I fsh 10 nije tako strasan, blago povisen. Ne bi bilo lose da ponovis nalaze spolnih hormona pa da znas kakvo je stanje sada (ne odmah nakon postupka jer si se sad ipak sopala hormonima), ali mislim da te dobro isprepadao bez potrebe.  Ugl, fet je ionako uspjesniji, tako da drzim fige da ih se sto vise oplodi i razvije😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Prosinac 2020. 12:33

Hej cure evo mene 🌺 mislim da sam im najveća spavalica tamo bila 🙈🙈 neke cure došle poslije mene, a otišle prije mene. Uglavnom sestre su super, jedna me stalno mazila po nozi, druga mi je skuhala kavu i dala keksić kad sam sjela malo da "odmorim" , uglavnom aspirirali su 23 js, spermio je bio dobar jer kaže da bi javili da nije ili radili tese ... Sutra će me zvati između 8 i 12 da mi kažu koliko ih se oplodilo. I kada sam pitala koliko ih oplođuju, rekli su sve 🤭😲
    Nije bilo mog doktora pa sam tužna,bio je dolje na UZV.. Ovaj drugi je baš ozbiljan i šutljiv pa mi nije sjelo to. Uglavnom mislim da zasad mogu biti sretna. Sad sve ovisi kako se bebe budu držale. Nadam se da im tamo u posudici neće biti hladno 😊🥰🙏❤️
    Hvala vamm svima na brizi i divnim željama ❤️

endometrioza

09. Prosinac 2020. 12:34

MISS

Leptirice90 super, bas mi je drago!! Koji si tjedan?
    Sretno svima danas , Mattan,Leoni,La Reina,Darliv,Dada!!❤️❤️Sanjich svi rade samo u St sve stopirano, bas smo posebni,isto ti nazovi cim dobijes M pitat, mozda se sta promijenilo ako su vidili dasvi drugi normalno rade.

A ne znam vise ni sama.. Mozda rade transfere a pune stimulacije ne, mozda ni to, mozda samo 40+godina.. Tko zna.. Ja se nekako nadam da kad nazovem ce oni rec dodji za par dana na uzv.. Mislim znam da su sanse male al ja se opet nadam..

Drago mi je barem da si ti imala transfer i to uspjesan ❤️❤️👶.. Pa ja cu jos koji mjesec ako treba pricekat.. Samo nek bude dobitan.. 

darliv
    09. Prosinac 2020. 12:38

Dada kakve brojke 🥳🤩 🤞🏻 za party u labosu, i za dobre vijesti sutra 🥰 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Matkiša 😎
    09. Prosinac 2020. 12:44

Tuma 💗
    Dada Leoni super cure 🎉🎉🎉🎉

6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Prosinac 2020. 12:45

manemoj, evo ovo mene živcira (ne ti, nego doktor). Kojeg vraga se oni imaju razočarati oko MOJIH rezultata? Pa ne rađamo djecu njima, nego sebi. Umjesto da su tu kao podrška, oni se razočaraju jer ne postignemo rezultate koji su si oni zamislili????

Mattan, kad rodiš ovo dijete, ponovi nalaze. Bezveze da te uzeo u postupak sa dvije godine starim nalazima, on zapravo pojma nema kakvi su ti rezultati sada. Njegova prognoza je još  manje sturčna od one od Babe Vange. Šest kvalitetnih stanica je super, čekamo kakvi će rezultati biti sutra.

Dada31, za sad fantastično! Sad, pravac odmor!

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.