Pozz curkeeee, taman izasla - vracene dvi odlicne blastociste, sve je proslo super iiiii imamo dva 🐧🐧.
Ja sam ooodlicne volje jos od aspiracije i sve mi je dobro 🤣
Sad kako dragi Bog odluci, tako ce bit, napravili smo svi najbolje sta smo mogli ❤
Svim curama koje je danas cekalo isto ili aspiracija puuuuuno srece želim 🥰😘❤
🥳🥳🥳🥳 sretnooo, bit ce to preksan bozicni pokloncic 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Pozz curkeeee, taman izasla - vracene dvi odlicne blastociste, sve je proslo super iiiii imamo dva 🐧🐧.
Sad kako dragi Bog odluci, tako ce bit, napravili smo svi najbolje sta smo mogli ❤
super vijest!
leptirica držim fige za sve školski dalje bude
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Odlično!!
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bio je doktor, rekao da su svi nalazi visoki i da nije sigurno hoće li mi vraćati ovaj ciklus, te da nije neki uspjeh 6 js sa takvom po prilično jakom stimulacijom.. Te da po svemu sudeći sa 29 sam blizu menopauze.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan ja dobijem na punu stimulaciju jako malo folikula, a imam amh 43. Nisi ti u nikakvoj predmenopauzi. Postoje zene koje jednostavno imaju rezistenciju na gonadotropine i slabije reagiraju i treba dugo da im se pogodi terapija. Tvoj rezultat od 6js mi se cini zapravo jako dobar. Nakraju krajeva bitna je kvaliteta ne koliko ih ima.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mattan ja dobijem na punu stimulaciju jako malo folikula, a imam amh 43. Nisi ti u nikakvoj predmenopauzi. Postoje zene koje jednostavno imaju rezistenciju na gonadotropine i slabije reagiraju i treba dugo da im se pogodi terapija. Tvoj rezultat od 6js mi se cini zapravo jako dobar. Nakraju krajeva bitna je kvaliteta ne koliko ih ima.
Ma ne misli zbog toga,, nego po FSH i LH a i ni rezerva nije sigurno više 19... Progesteron je neki visok pa su mi dali tablicu za ohs da se mjerim i rekao je puno rajčice i kuhanog mesa. Uglavnom kad mi je rekao menopauze automatski sam se rasplakala, onda se sa žalio pa me ohrabrivao... Uglavnom ne bi sad vraćali zbog vrlo lako mogućeg ohs-a, tako su rekli
6tt+2 imamo 💗
Ma ne misli zbog toga,, nego po FSH i LH a i ni rezerva nije sigurno više 19… Progesteron je neki visok pa su mi dali tablicu za ohs da se mjerim i rekao je puno rajčice i kuhanog mesa. Uglavnom kad mi je rekao menopauze automatski sam se rasplakala, onda se sa žalio pa me ohrabrivao… Uglavnom ne bi sad vraćali zbog vrlo lako mogućeg ohs-a, tako su rekli
Pa koliki su ti FSH i LH da se on usudio to tako reći?
Leptirica90, fantastične vijesti!!
la_Reina_del_Sur, divno, i transfer i smrzlići. Sad uživaj u danu, od sad si majka. Kad je beta?
ANKSIMORON, mora biti PCR test, brzi testovi se ne računaju za ovakve stvari.
Ići ću opet danas u 17, vidim da rade do 18.
Mattan, priča doktor gluposti. Imaš 6 jajnih stanica, ako su kvalitetne, to ti je i više nego dovoljno.
A iz ciklusa u ciklus znamo imati različit broj j.s, sa istom stimulacijom u nekom drugom ciklusu imala bi drugačije rezultate.
AMH postane nemjerljiv 3-5 godina prije menopauze, a rekla bih da je tebi i dalje itekako mjerljiv.
💔💔💔
Mattan meni nastup tvog doktora zvuci prebrutalan, i nije bilo vrijeme da ti takve stvari govori sad nakon punkcije. Sad je vrijeme da svu svoju pozitivnu energiju usmjeris na stanice, i mozda se bas među njima nalazi tvoja bebica, a mozda i braco, seka..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ma ne misli zbog toga,, nego po FSH i LH a i ni rezerva nije sigurno više 19… Progesteron je neki visok pa su mi dali tablicu za ohs da se mjerim i rekao je puno rajčice i kuhanog mesa. Uglavnom kad mi je rekao menopauze automatski sam se rasplakala, onda se sa žalio pa me ohrabrivao… Uglavnom ne bi sad vraćali zbog vrlo lako mogućeg ohs-a, tako su rekli
Pa koliki su ti FSH i LH da se on usudio to tako reći?
2 godine star nalaz, FSH 10.3 a Lh 8,8
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji