Za one koji traže novog ginekologa, ovo može biti lista koja će pomoći:
https://www.index.hr/mame/clanak/zene-tvrde-da-su-ovo-najbolji-ginekolozi-u-hrvatskoj/2236926.aspx
Ja sam ove godine svog užasnog promijenila u jednu ženu s liste. Nisam još bila na pregledu i ne znam hoću li, ali za sad sam zadovoljna komunikacijom i brzinom - sve rješavamo preko emaila.
I moja je gin na listi…obozavam je❤️
I moja 😁 i soc. i priv. ❤️😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tiki baš mi je drago! Čestitam 🥰
Lucyinthesky skroz razumijem vaše brige, ali ako nisu uspjeli u labosu ne znači da neće u trbuščiću gdje im je fino i ugodno 💜 Samo naprijed!
MTB želim ti da što prije i što sigurnije riješiš to i da možeš dalje...
Darliv ma kakvo čekanje vani,to je bilo prije kad je tek krenulo... Sad su svi nagurani ko pilići u podrumu 🥵 Čak im ni zaslon za redomat gore kod lifta ne radi...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala svima na podrsci, cure!
Lucy zao mi je sto nema 🐧, ali drzim najvece fige za dvije mrvice na najsigurnijem mjestu kod mame. 🤞
MTB javi kako je danas proslo i samo hrabro ❤️
Ljutopile ma nije to ljubomora, sve smo to prosle. Jednostavno se pitas sto kod vas ne ide i zasto bas vi. I to je vise ono, da bar se nama sto prije takva lijepa novost dogodi.
Čestitam na crtici 😊😍🧸
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Hvala cure, divne ste i glupo mi je dramit kad ima tu daleko gorih stvari, ali eto, baš sam tužna iako sam bila recimo spremna i na tu opciju. A mm, on je obično onaj jači koji mene diže kad se "rasipam" itd. Nisam očekivala da će njega baš toliko pogodit, rekao je pa koja je onda šansa za ove vraćene kad su ovi svi propali, baš nije svojstveno njemu 😔Kao, kako je moguće kad su ih bili toliko jako nahvalili, da se super razvijaju.
Mene umiruju ove vaše pozitivne priče i svjesna sam da ima x primjera gdje nema smrzlića, a vraćeni uspiju.Mogu se nadat jedino.
Evo me! 😊 upravo takva prica i 21 tt... Nemojte se bedirat!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mattan jesi dobila pikicu u guzu? Jesi pitala da ti malo razjasne za što je koja? Makar t napisala ti je jučer Nikitta sve tako da si samo možeš potvrditi 😊😊
endometrioza
Mattan jos gore 🙄 a kako ide s nalazima za betu, salju isti dan ginekologu ili mozes zamoliti da ti na mail ili na egradani posalju?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Tiki cestitam! Divna crtica!🥰 samo neka nastavi tamniti🥰
Lucyinthesky zao mi je da nemas smrzlica, ali bitno je da si imala za transfer i da se 2 mrvice razvijaju i rastu u tebi.❤
MTB drzim fige za danas. 🙏❤
Ja sam bila kod "samo" 3 doktora s liste, al evo 2 rade u Vuk Vrhovcu (Bursac-onaj divni, sexy doktor i humanitarac i Podgajski). 😊
Sretno danas na aspiracijama, na transferu i Aurori na folikulometriji😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dada jeee, ništa ne boli. Opet je žurila, doslovno me na stolici dok sam sjedila piknula, ali pitala sam za decapeptyl i pogrešno sam, trebalo je obje u istu stranu, ali mislim sve to ode tamo gdje treba pa mislim nije neki bed... Uglavnom bila je ljuta jer kao nisam slušala a nije ni rekla Al ajd nek joj bude 🤔
Darliv nisam nikad kod njih vadila betu tako da ne znam...
Mene od jučer svrbucka dolje, ma neću sad dan prije infekciju valjda dobiti 😑
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja sam si stvarno zamišljala horore, imala sam napadaje panike pola ljeta, i čak sam malo i odgađala ići na postupak
Ovak je meni sada.. 😅
Sretno svima danas!
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Dada jeee, ništa ne boli. Opet je žurila, doslovno me na stolici dok sam sjedila piknula, ali pitala sam za decapeptyl i pogrešno sam, trebalo je obje u istu stranu, ali mislim sve to ode tamo gdje treba pa mislim nije neki bed… Uglavnom bila je ljuta jer kao nisam slušala a nije ni rekla Al ajd nek joj bude 🤔
Darliv nisam nikad kod njih vadila betu tako da ne znam…
Mene od jučer svrbucka dolje, ma neću sad dan prije infekciju valjda dobiti 😑
Imaš ti baš dobre živce sa njom. Ja bi joj već bila najgora pacijentica jer bi se svaki put posvađala sa njom. Pa nisi došla u tvornici pa na traku... Da ti ne može posvetiti 5 min vremena... Njezino je da te uputi u sve, i onda si još daje za pravo da se dere na tebe.
Mogla bi jednom, drugi put bi jedna pala 😂😂🙄
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji