Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Prosinac 2020. 13:17

vuky

Nikitta i ima curicu iz prvog braka … sad ce 9god! Tako da definitivno nije do njega 🤣 ali me tješi … 🤣🤣🤣

Ma ajde svasta, se promjeni u 9 godina 😂😂
    I spermići ostarili🙈😂

Lucyinthesky
    08. Prosinac 2020. 13:17

MTB

Lucyinthesky, mislim da je zdravije biti tužan nego ljut na sebe.
    I da, kažem ti ja, oni su problem, mi smo super. Moramo si naći neke rasne dvadesetogodišnjake da nas oplode i sve će biti super.lavanyja, pusti referentne intervale. Ništa ti to ne znači u našoj priči.

A možda dođu i suze, tko zna...
    Da, definitivno se slažem s tobom, a i ovaj moj mi to savjetuje 🤦‍♀️
    Neli88 nema na čemu, nema razloga da se ne radi ako imaš prirodne ovulacije i ok ciklus.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Prosinac 2020. 13:18

Vuky da da sutra sam napokon ❤️
    ericaa pila sam 10 dana, 2 dnevno... I treći dan od prestanka sam kao trebala procuriti... Ali ja nisam ni doktor je rekao nek krenem sa stimulacijom da će me menga dostići. Nemogu to no nazvati mengom te 3 kapi 😂
    Uglavnom sad sam malo ljuta na sebe jer sam rekla šeficinoj mami da imam zahvat koji zahtjeva anesteziju, nisam htjela reći o čemu je riječ... Pričale smo na engleski jer ipak bolje baratam tim jezikom nego njemačkim.. Uglavnom rekla sam joj za problem da nemogu ostati trudna i da imam endometriozu i ona mene gleda i kaže... Razumijem sve... Prije 28 godina odstranjen joj lijevi jajnik jer ga također endo pojela, desni joj ostao i jajovodi otpisani... Kaže poslije toga rodila 2 djece. Nismo previše išle u detalje, no zaključila sam da drugačije nije mogla ići nego ivf... Završila sam razg brzo jer ne želim da zaključi išta  pa da me još i otkaz dočeka od njene kćeri 😂 hahahah. Uglavnom drago mi je čuti takve priče pogotovo vezano za trudnoće i endometrioze, toliko uznapredovale. I vjerojatno tu još ima dosta nejasnoća ali i ovako smo se jedva sporazumjele jer je njoj eng loš a meni njemački baš nije za takve stvari 😂🙈🙈🙈🙈 muko moja eto 😁 malo mi lakše 🙏❤️

endometrioza

Matkiša 😎
    08. Prosinac 2020. 13:19

Pa ovaj moj se svim silama trudi vidjeti što ja pišem, jer je uvjeren da mi tu tračamo muževe pa da vidi šta sam rekla za njega 😂😂 Ljube ako čitaš ovo najbolji si 💪💪
    Dada i Leoni  sve će to biti ok, drago mi je da se pratimo!

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    08. Prosinac 2020. 13:23

vuky

Lucyn meni su svi prigovarali jer sam trenirala ( u teretani ) … pa sam 2 postupka odoljevala i onda sam preko ljeta samo plivala ( po preporuci prof) u 9.mj ssm u Cito odradila ivf i nisam trenirala i evo sad sam rekla- dosta! Trenirati cu i gotovo! Kad bude transfer cu lagano joga/pilates… a do tad cu se dati u to/ ako ne uspije cu nastaviti po svomi buildati stanice vitaminima!
    Btw. je netko od vas radio prohodnost jsjovoda kamo privatno? Split bi mi najvise odgovarao….

Ja ne kužim zašto bi netko zabranio vježbanje, pa bolje da vježbaš nego sjediš na kauču s čipsom u ruci 😳Meni zabrane pod kraj stimulacije jer su jajnici povećani i mogu se torzirati,a to je jako opasno. Nakon transfera ajde, ali ako trudnoća bude uredna i ne "nosiš" nisko, opet se može nešto laganije.
    Ja sam ti radila prohodnost u Podobniku.

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Pami
    08. Prosinac 2020. 13:24

Cure da se javim, bila sam na uzv. Danas sam 6+2, beba je velika 5mm i srčeko titra 🤗🥰🙏

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Lucyinthesky
    08. Prosinac 2020. 13:24

LUCIJA007

vuky

Nikitta i ima curicu iz prvog braka … sad ce 9god! Tako da definitivno nije do njega 🤣 ali me tješi … 🤣🤣🤣

Ma ajde svasta, se promjeni u 9 godina 😂😂
    I spermići ostarili🙈😂

Tako je i oni odu u menopauzu 😎🤣🤣🤣

🧍‍♂️42-od astheno-normo

08. Prosinac 2020. 13:34

Pami

Cure da se javim, bila sam na uzv. Danas sam 6+2, beba je velika 5mm i srčeko titra 🤗🥰🙏

Bravooo
    Eto vidis da se nisi imala cega bojati zbog 'visoke' bete, jedna ali vrijedna bebica je tu🤩
    Cestitam i sretno do kraja 🌺💗💗

vuky
    08. Prosinac 2020. 13:37

Pami cestitam! 
    Lucyn isto mislim, ali evo kazao je setnje, plivanje i jos sunki moji prihovarali za gym i popustila sam ( inace sam malo ludak ) sad se vracam i gotovo 🥰 
    Lucija pa je, rekla sam da cemo se oboje potruditi dat maximum sad od sebe ... 

darliv
    08. Prosinac 2020. 13:42

Pami čestitam 👏🏻👏🏻 🥰

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.