Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Prosinac 2020. 09:35

LucyLou

Tiki92, prekrasne vijesti, od srca ti zelim da sve bude u redu ovaj put😊🤞🏻
    VM, ima, mislim da smo vecinom u toj kategoriji😊
    MTB, u mojim mislima si danas - neka se prica zavrsi onako kako je najbolje za tebe. Sto se tice popisa, vidim sa su na njemu oba doktora iz Poliklinike IVF pa eto, cisto da imas i tu informaciju.😉
    Lucyinthesky, zao mi je, navijala sam na najjace da ova tri ipak ostanu. Ali ti vec imas dvije mrvice u sebi, i ajmo vjerovati da ce se obje primiti i da cete ti i muz pod bor dobiti najljepsi poklon do sada🤞🏻😘
    Mi smo obavili vadjenje krvi za kariogram u Klaicevoj. Moram pohvaliti ekipu tamo, bili su jako susretljivi, ljubazni i profesionalni, zaista imam samo rijeci hvale. Nalaz ce biti gotov za mjesec dana, a ako ne bude uredan, kod njih se narucujemo na razgovor s geneticarom.Ljutopile, ovo je tebi za info, ako se odlucis raditi pretrage u ZG i preko uputnice.

Ja uđem nakon dva dana i odmah post meni upućen. Ma odraditi cu to ovdje, također preko uputnice, ne zelim placati kad imam pravo na besplatno. A stvarno mi se ne da trenutno putovati i ici po doktorima. Ovdje se dugo ceka razgovor sa geneticarkom jer samo jedna postoji. A svakako su mi rekli da ne moram cekati nalaz za novi postupak, samo da obavim ove trombofilije i šećere, ali mislim da mi tu nece naci nista. Uglavnom sada mirujem neko vrijeme jer se osjecam bas bezveze. I jos nije da sam ljubomorna znam da me vi sve tu razumijete, prijateljica 41g, on 47g u braku 5 mjeseci ona trudna 4.5 mjeseca, iz prve puf

• LucyLou
    08. Prosinac 2020. 09:43

Ljutopile🐥

LucyLou

MTB, u mojim mislima si danas - neka se prica zavrsi onako kako je najbolje za tebe. Sto se tice popisa, vidim sa su na njemu oba doktora iz Poliklinike IVF pa eto, cisto da imas i tu informaciju.😉
    Lucyinthesky, zao mi je, navijala sam na najjace da ova tri ipak ostanu. Ali ti vec imas dvije mrvice u sebi, i ajmo vjerovati da ce se obje primiti i da cete ti i muz pod bor dobiti najljepsi poklon do sada🤞🏻😘
    Mi smo obavili vadjenje krvi za kariogram u Klaicevoj. Moram pohvaliti ekipu tamo, bili su jako susretljivi, ljubazni i profesionalni, zaista imam samo rijeci hvale. Nalaz ce biti gotov za mjesec dana, a ako ne bude uredan, kod njih se narucujemo na razgovor s geneticarom.Ljutopile, ovo je tebi za info, ako se odlucis raditi pretrage u ZG i preko uputnice.

Ja uđem nakon dva dana i odmah post meni upućen. Ma odraditi cu to ovdje, također preko uputnice, ne zelim placati kad imam pravo na besplatno. A stvarno mi se ne da trenutno putovati i ici po doktorima. Ovdje se dugo ceka razgovor sa geneticarkom jer samo jedna postoji. A svakako su mi rekli da ne moram cekati nalaz za novi postupak, samo da obavim ove trombofilije i šećere, ali mislim da mi tu nece naci nista. Uglavnom sada mirujem neko vrijeme jer se osjecam bas bezveze. I jos nije da sam ljubomorna znam da me vi sve tu razumijete, prijateljica 41g, on 47g u braku 5 mjeseci ona trudna 4.5 mjeseca, iz prve puf

Ma sve ok, ja sam htjela podijeliti svoje iskustvo, ako ce nekome biti od koristi. Gdje god ga radila, drzim ti fige da ce ici brzo i da neces morati dugo cekati, ni na termin, ni na nalaze. I zao mi je sto se osjecas bezveze ali te u potpunosti razmumijem, i ja sam se do neki dan tako osjecala, nije mi bilo ni do cega. I razumijem te i po pitanju frendice i njene trudnoce. Svi smo mi za druge jednako sretni koliko smo za sebe tuzni. Sve je to ljudski, normalno je pitati se zasto drugima uspje od prve, a nama ni s pomoci ne ide. 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

anabelaaaa
    08. Prosinac 2020. 09:44

AuroraB

Lucyinthesky:( :( baš mi je krivo… ali misli sada na točkice u svojem trbuščiću…
    Anabelaa AMH nije jedini pokazatelj stanja ovarijskih rezervi, ultrazvuk je daleko važniji jer pokazuje AFC (antralni broj folikula), FSH se također gleda.

AuroraB

Lucyinthesky:( :( baš mi je krivo… ali misli sada na točkice u svojem trbuščiću…
    Anabelaa AMH nije jedini pokazatelj stanja ovarijskih rezervi, ultrazvuk je daleko važniji jer pokazuje AFC (antralni broj folikula), FSH se također gleda.

Nekako sam uvijek mislila da je taj nalaz najvazniji.
    Sad si me ohrabrila...imam uredne menge, ovulacije...na svakom ultrazvuku do sad oko O sam imala dominantni folikul.Da li znas ,jeli moguce da O porbrdis sa lh I sa temperqturom a da ipak folikuli budu prazni,bez jajne celije..Ili bi u tom slucaju ove dvije merode prwcenja pokazale anovulatorni ciklus? 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Lucyinthesky
    08. Prosinac 2020. 09:46

Hvala cure, divne ste i glupo mi je dramit kad ima tu daleko gorih stvari, ali eto, baš sam tužna iako sam bila recimo spremna i na tu opciju. A mm, on je obično onaj jači koji mene diže kad se "rasipam" itd. Nisam očekivala da će njega baš toliko pogodit, rekao je pa koja je onda šansa za ove vraćene kad su ovi svi propali, baš nije svojstveno njemu 😔Kao, kako je moguće kad su ih bili toliko jako nahvalili, da se super razvijaju.
    Mene umiruju ove vaše pozitivne priče i svjesna sam da ima x primjera gdje nema smrzlića, a vraćeni uspiju.Mogu se nadat jedino.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

08. Prosinac 2020. 09:48

LucyLou

Ljutopile🐥

LucyLou

Ma sve ok, ja sam htjela podijeliti svoje iskustvo, ako ce nekome biti od koristi. Gdje god ga radila, drzim ti fige da ce ici brzo i da neces morati dugo cekati, ni na termin, ni na nalaze. I zao mi je sto se osjecas bezveze ali te u potpunosti razmumijem, i ja sam se do neki dan tako osjecala, nije mi bilo ni do cega. I razumijem te i po pitanju frendice i njene trudnoce. Svi smo mi za druge jednako sretni koliko smo za sebe tuzni. Sve je to ljudski, normalno je pitati se zasto drugima uspje od prve, a nama ni s pomoci ne ide.

Ma sada sam trenutno doma i bas mi fali ovo sve i jos ova glupa korona osjecam se tako da mi je tramak otici i tu do bolnice koja mi je udaljena 5 min a kamoli do zg. Mozda kad dođem sebi promjenim mišljenje. Ali kako su mi rekli da svakako bez nalaza kariograma mogu u postupak nije mi ni neka zurba.

🌸TiKiDi🌸
    08. Prosinac 2020. 09:54

Hvala svima na podrsci, cure!
    Lucy zao mi je sto nema 🐧, ali drzim najvece fige za dvije mrvice na najsigurnijem mjestu kod mame. 🤞
    MTB javi kako je danas proslo i samo hrabro ❤️
    Ljutopile ma nije to ljubomora, sve smo to prosle. Jednostavno se pitas sto kod vas ne ide i zasto bas vi. I to je vise ono, da bar se nama sto prije takva lijepa novost dogodi. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

08. Prosinac 2020. 09:55

MTB

Jeremija

Jutro cure, nastavljamo dobar niz
    Tiki92, 🙏VM sigurni ti je neki doktor pricao price o godinama i sansama za IVF kad to pitas 😂
    MTB ti si danas na pregledu?
    Bozma, mi ne bi znale kako je to kad nam se spominju godine
    Je, danas mi je pregled. Vidjet ćemo što će doktorica reći i koji ću termin dobiti za vakuumsku. Vjerojatno će komplicirati radi korone. Ja nemam problema da mi stave glavu u najlonsku vrećicu i riješe to, samo da ne odugovlačimo.

Ja sam isto kao ti, u utorak isla na ultrazvuk... Saznala da moram na kiretazu, odmah sam se otisla narucit kod Podobnika osobno i dobila termin u cetvrtak, taj isti dan  napravila test na koronu i to je to.. 

• Niksa
    08. Prosinac 2020. 09:56

MTB

Za one koji traže novog ginekologa, ovo može biti lista koja će pomoći:
    https://www.index.hr/mame/clanak/zene-tvrde-da-su-ovo-najbolji-ginekolozi-u-hrvatskoj/2236926.aspx
    Ja sam ove godine svog užasnog promijenila u jednu ženu s liste. Nisam još bila na pregledu i ne znam hoću li, ali za sad sam zadovoljna komunikacijom i brzinom - sve rješavamo preko emaila.

I moja je gin na listi...obozavam je❤️

Ja '80 Najveca podrska '77
    2013 3xAIH..😔
    2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔

2020 7 mj..pripodni 4st 😔
    11.2020. 🙏

• *.Women_name.*
    08. Prosinac 2020. 09:57

MTB sretno ti danas, nadam se da ćeš uspjeti naći što lakše i bezbolnije rješenje. I da ćeš nakon njega moći brzo u novi dobitni pokušaj. Rekla bi ti drži se, ali uopće ti to neću pisati jer vidim da si ti baš realna žena puna snage i pozitive, baš zato znam da će uskoro nakon ovog 🌫️ doći malo 🌞
    Lucyinthesky žao mi je zbog smrzlica. Ali imaš ove malce koji će se sad boriti da ostanu s tobom, njima je najljepša kućica tvoja kućica 🥰 bit će to sve super!
    Tiki woow, super vijesti! Čestitam! Nek se beta dupla i da ubrzo dočekas svog bebaca 🥰
    Dobro jutro svima i sretno svim curama kj god iščekivale 😊❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

08. Prosinac 2020. 09:58

Sto se tice tog popisa... Od njih nabrojanih cak kod njih 12 sam bila od pocetaka moje mpo price 🙈🙈🙈.. 
    Uzas! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.