Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Prosinac 2020. 12:29

Leoni ja sam noćaš cijelu noć sanjala da stojim na kiši, oluja, ja mokra do kože ne mičem se... Probudim se mokra... Evo na poslu se vučem kao prebijena kobila 😂 katastrofa snage nemam u ničemu. Jedva čekam sutra da sve prođe i da se počnem nečemu nadati 🙏❤️
    ericaa ja sam prije stimulacije bila na kontracepciji, počela sam se pikati bez obzira što M nije došla. Kasnila je tjedan dana, ali to nije poremetilo tijek stimulacije. Još smeđarim čak malo, ali navodno ne smeta... Uglavnom kaže da sam ih dobila kako se nebi stvorile dodatne ciste i da krenem čista sa stimulacijom. Endometrij mi je već u petak bio 12mm pa se ne bojim. Bit će to sve ok. Super da se cista smanjila, to je i više nego dobro. Uz kontracepciju ti neće ni rasti više. Ako te pošalje na ivf ili icsi onda ti nije važno jesu li se jajovodi odčepili ali bolje da jesu 😁😁❤️ javljat ćeš naravno tijek događaja 😊😊😊

endometrioza

Lucyinthesky
    08. Prosinac 2020. 12:41

neli88

Drage žene, čitam vas već neko vrijeme, ali ne pišem… uvijek sve saznam bez da trebam pitati
    Ali sada imam jedno pitanjce imate li iskustva s postupkom u prirodnom ciklusu nakon stimuliranog?
    Zanima me je li netko od vas prošao slično, jer vidim da uglavnom prvo idu prirodni pa nakon toga stimulirani. Naime moj prvi postupak je bio stimulirani, prije toga nisam bila niti u jednom drugom postupku, a budući da sada moram čekati nekoliko mjeseci rado bi odradila jedan u prirodnom.

Draga neli88, ja sam ti ciklus nakon stimuliranog dva mjeseca za redom išla u prirodnjake.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ericaa
    08. Prosinac 2020. 12:42

🌺Dada31🌺

Leoni ja sam noćaš cijelu noć sanjala da stojim na kiši, oluja, ja mokra do kože ne mičem se… Probudim se mokra… Evo na poslu se vučem kao prebijena kobila 😂 katastrofa snage nemam u ničemu. Jedva čekam sutra da sve prođe i da se počnem nečemu nadati 🙏❤️
    ericaa ja sam prije stimulacije bila na kontracepciji, počela sam se pikati bez obzira što M nije došla. Kasnila je tjedan dana, ali to nije poremetilo tijek stimulacije. Još smeđarim čak malo, ali navodno ne smeta… Uglavnom kaže da sam ih dobila kako se nebi stvorile dodatne ciste i da krenem čista sa stimulacijom. Endometrij mi je već u petak bio 12mm pa se ne bojim. Bit će to sve ok. Super da se cista smanjila, to je i više nego dobro. Uz kontracepciju ti neće ni rasti više. Ako te pošalje na ivf ili icsi onda ti nije važno jesu li se jajovodi odčepili ali bolje da jesu 😁😁❤️ javljat ćeš naravno tijek događaja 😊😊😊

Na propuhivanju prije mjesec i pol su oba bila prohodna, zato smo se iznenadile. Kao ta tekućina je bila unutra, u desnom, pa je to punktirano i poslano na analizu da se isključi bakterija, iako je 99 % od endo to. To sam i mislila, da moram piti da se ne pojača prije stimulacije, samo me zbunilo jer sam trebala na laparoskopiju a u četvrtak mi je rečeno da se želi izbjeći pod svaku cijenu operacija i da ćemo popratiti ciklus i ići u nekakvu stimulaciju. Uglavnom, zna doktorica moje stanje i sa razlogom je tako odlučila... a laparoskopiju uvijek mogu napraviti ako bude trebalo. Nadam se da neću morati vaditi jajovod, rekla je ako nam bude problem radio da mora van  korak po korak, očito se situacija iz ciklusa u ciklus može promijeniti. Koliko si pila kontracepcijske? Cijeli mjesec? Meni je rečeno 2 tjedna samo. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

neli88
    08. Prosinac 2020. 12:48

Lucyinthesky

Znači radi se i tako, odlično, hvala ti 😉

🙋🏼‍♀️32🙋🏼‍♂️34
    Amh 7,3
    2 g. pokušavanja, 1 g. IVF
    5. IVF 13js, 5 oplodene, vraćene 2 blastice, nema🐧
    10dpt negativan test, 13dpt pozitivan
    14dpt beta 505, 16dpt beta 1299
    21.10.❣️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Prosinac 2020. 13:01

Lucyinthesky, mislim da je zdravije biti tužan nego ljut na sebe. 
    I da, kažem ti ja, oni su problem, mi smo super. Moramo si naći neke rasne dvadesetogodišnjake da nas oplode i sve će biti super. 

lavanyja, pusti referentne intervale. Ništa ti to ne znači u našoj priči.

💔💔💔

vuky
    08. Prosinac 2020. 13:02

Lucyn meni su svi prigovarali jer sam trenirala ( u teretani ) ... pa sam 2 postupka odoljevala i onda sam preko ljeta samo plivala ( po preporuci prof) u 9.mj ssm u Cito odradila ivf i nisam trenirala i evo sad sam rekla- dosta! Trenirati cu i gotovo! Kad bude transfer cu lagano joga/pilates... a do tad cu se dati u to/ ako ne uspije cu nastaviti po svomi buildati stanice vitaminima! 
    Btw. je netko od vas radio prohodnost jsjovoda kamo privatno? Split bi mi najvise odgovarao.... 

vuky
    08. Prosinac 2020. 13:03

MTB

Lucyinthesky, mislim da je zdravije biti tužan nego ljut na sebe.
    I da, kažem ti ja, oni su problem, mi smo super. Moramo si naći neke rasne dvadesetogodišnjake da nas oplode i sve će biti super.lavanyja, pusti referentne intervale. Ništa ti to ne znači u našoj priči.

MTB evo, to meni muz stalno govori :) da bi sa mladim odavno bila trudna 🤣🤣💗

vuky
    08. Prosinac 2020. 13:05

Dada ti si sutra na punkciji?

08. Prosinac 2020. 13:14

Nikitta

Vuky baš lijepe riječi, hvala ti❤️ Ma daj, tvoj muž je dečec naspram mog 😂 Pokažem ja njemu jučer moj potpis tu na forumu, da vidi kako sam ja sirena, a on superheroj, a on pogleda i ostale potpise malo, i veli kaj sve cure pišu koliko imaju godina, a samo ti godište, ispada da ti imaš 83., a ja 73, thanks! 🤣🤣

Ja imam 84😂😂😂
    A moj potpus u detalje ne bi stao mi pod dva nadimka🙈🙈🙈

vuky
    08. Prosinac 2020. 13:14

Nikitta i ima curicu iz prvog braka ... sad ce 9god! Tako da definitivno nije do njega 🤣 ali me tješi ... 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.