Jutro cure, nastavljamo dobar niz
Tiki92, 🙏VM sigurni ti je neki doktor pricao price o godinama i sansama za IVF kad to pitas 😂
MTB ti si danas na pregledu?Bozma, mi ne bi znale kako je to kad nam se spominju godine
Je, danas mi je pregled. Vidjet ćemo što će doktorica reći i koji ću termin dobiti za vakuumsku. Vjerojatno će komplicirati radi korone. Ja nemam problema da mi stave glavu u najlonsku vrećicu i riješe to, samo da ne odugovlačimo.
Pitaj ih da ti odmah tamo naprave test na koronu ako ideš kod Podobnika. I držim fige da prodje i psihički i fizički što bezbolnije ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jutroo 😊 trebam pomoc u vezi bolnice u Osijeku.. moze li mi molim vas neka od vas reci dali se ova pretraga tj hormoni sto se vade 3-5 dan ciklusa radi tamo u podrumu gdje se radi i spermiogram 🤔 i od koliko sati ujutro to rade..hvala unaprijed 😊
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Jutro cure!
Dada vidim da te endometrioza muci. Moja poruka ti je da nista nije izgubljeno dok se ne iscrpe sve mogucnosti. Bolest je grozna, bolna i podmukla, ali s njom se nauci zivjeti. Meni nije na kraj pameti bilo da cu je dobiti bas ja kad sam citala o njoj. Mislila sam si: "imam pcos, bas mi treba jos i to, nisam valjda toliki pehist". Na kraju da, jesam ocito. I od svih mjesta basmi pogodilo jajnike za koje svi znamo da nam trebaju najvise za zdrave jajne stanice. No nema predaje, kaze ti osoba koja je uz sve to, i pcos i endo, ostala trudna. Prvi put uz inseminaciju (zamisli)… A izgleda i drugi puthttps://ibb.co/wz0tvNw i to od krasnih stanica dobivenih iz bolesnog jajnika.
Sretno svima danas sto god imale!❤️
Ajme predobro za rano jutro ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Cure moje, mogu malo cendrat 😔
Ništa od mojih smrzlića, sad su mi javili, kažu da nijedan nije bio dovoljno dobar za zamrzavanje.
Bila sam spremna na ovo, ali ipak sam se baš nadala ovaj put. A jebemu sve.
Bas mi je zao.... 😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lucyinthesky :( :( baš mi je krivo... ali misli sada na točkice u svojem trbuščiću...
Anabelaa AMH nije jedini pokazatelj stanja ovarijskih rezervi, ultrazvuk je daleko važniji jer pokazuje AFC (antralni broj folikula), FSH se također gleda.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Jutroo 😊 trebam pomoc u vezi bolnice u Osijeku.. moze li mi molim vas neka od vas reci dali se ova pretraga tj hormoni sto se vade 3-5 dan ciklusa radi tamo u podrumu gdje se radi i spermiogram 🤔 i od koliko sati ujutro to rade..hvala unaprijed 😊
Hormone vadis u biokemijskom laboratoriju, u podrumu interne mislim, tamo gdje uvijek imas osamsto ljudi 🙈
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Tiki92, prekrasne vijesti, od srca ti zelim da sve bude u redu ovaj put 😊🤞🏻
VM, ima, mislim da smo vecinom u toj kategoriji 😊
MTB, u mojim mislima si danas - neka se prica zavrsi onako kako je najbolje za tebe. Sto se tice popisa, vidim sa su na njemu oba doktora iz Poliklinike IVF pa eto, cisto da imas i tu informaciju. 😉
Lucyinthesky, zao mi je, navijala sam na najjace da ova tri ipak ostanu. Ali ti vec imas dvije mrvice u sebi, i ajmo vjerovati da ce se obje primiti i da cete ti i muz pod bor dobiti najljepsi poklon do sada 🤞🏻😘
Mi smo obavili vadjenje krvi za kariogram u Klaicevoj. Moram pohvaliti ekipu tamo, bili su jako susretljivi, ljubazni i profesionalni, zaista imam samo rijeci hvale. Nalaz ce biti gotov za mjesec dana, a ako ne bude uredan, kod njih se narucujemo na razgovor s geneticarom. Ljutopile, ovo je tebi za info, ako se odlucis raditi pretrage u ZG i preko uputnice.
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Ništa od mojih smrzlića, sad su mi javili, kažu da nijedan nije bio dovoljno dobar za zamrzavanje.
Jao bas mi je zao 🥲🥲🥲🥲
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Užasno mi je žao..
Ali znaš šta.. već ćeš sad dobiti blizance.. jel bi uopće bili spremni na još djece? 🤷😉
Ovdje si našla svoju dobitni formulu za aspiraciju i transfer i ako bude potrebe vjerujem da će oni to moći opet izvesti.
Šaljem virtualni zagrljaj ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
I zaboravila napisati prije je bilo da mozes uzeti broj od 7 do pola 10 pa cekas lad ces na red, a sad kak je korona stojis vani u redu i sestre pustaju po par ljudi, tak da isto ne mozes racunati tocno vrijeme kad ces doci na red..ali od 7 krecu uglavnom..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji