Dada jeee, ništa ne boli. Opet je žurila, doslovno me na stolici dok sam sjedila piknula, ali pitala sam za decapeptyl i pogrešno sam, trebalo je obje u istu stranu, ali mislim sve to ode tamo gdje treba pa mislim nije neki bed… Uglavnom bila je ljuta jer kao nisam slušala a nije ni rekla Al ajd nek joj bude 🤔
Darliv nisam nikad kod njih vadila betu tako da ne znam…
Mene od jučer svrbucka dolje, ma neću sad dan prije infekciju valjda dobiti 😑
Imaš ti baš dobre živce sa njom. Ja bi joj već bila najgora pacijentica jer bi se svaki put posvađala sa njom. Pa nisi došla u tvornici pa na traku… Da ti ne može posvetiti 5 min vremena… Njezino je da te uputi u sve, i onda si još daje za pravo da se dere na tebe.
Mogla bi jednom, drugi put bi jedna pala 😂😂🙄
Ne može me ona nabrijana iz takta izbacit... Borim se za sebe samo kad mi je bitno... A sigurno i njoj netko skače po živcima tamo, to ti je začarani krug
Volim ja nju i takvu nabrijanu 💜💜 a jednom se obradovala što ću imati AIH za vikend, jer je trebala skupiti neke dodatne sate i to im više plate i računala na mene, kad ono CISTA haha malo mi je bilo i drago što je izvisila 😈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dada jeee, ništa ne boli. Opet je žurila, doslovno me na stolici dok sam sjedila piknula, ali pitala sam za decapeptyl i pogrešno sam, trebalo je obje u istu stranu, ali mislim sve to ode tamo gdje treba pa mislim nije neki bed… Uglavnom bila je ljuta jer kao nisam slušala a nije ni rekla Al ajd nek joj bude 🤔
Imaš ti baš dobre živce sa njom. Ja bi joj već bila najgora pacijentica jer bi se svaki put posvađala sa njom. Pa nisi došla u tvornici pa na traku… Da ti ne može posvetiti 5 min vremena… Njezino je da te uputi u sve, i onda si još daje za pravo da se dere na tebe.
Ne može me ona nabrijana iz takta izbacit… Borim se za sebe samo kad mi je bitno… A sigurno i njoj netko skače po živcima tamo, to ti je začarani krug
Volim ja nju i takvu nabrijanu 💜💜 a jednom se obradovala što ću imati AIH za vikend, jer je trebala skupiti neke dodatne sate i to im više plate i računala na mene, kad ono CISTA haha malo mi je bilo i drago što je izvisila 😈
Mattane, o kome je riječ da je tako neuljudan ? Cisto da znam da izbjegnem. Sestra Ma ili Mi ? Ili netko drugi? Mislim jesi li ti djelatnik KBC-a?
Dobro jutro svima!
Mene uhvatila prehlada, temperatura i malo sam se obiteljski družila i kitila i tako...pročitala sam zadnjih 10ak stranica i....
tiki ČESTITAM!! lijepa crtica
lucy žao mi je
MTB kako si? nadam se da će ta priča završiti što bezbolnije i da možeš krenuti dalje
dada da ne vrtim sve stranice unazad, kako je prošla stimulacija? koliko folikula imaš, se dobro osjećaš?
Ja čekam menstruaciju, podignut ću kontracepcijske i čekat 23.12. da vidim s čim krećemo....
svima želim lijep i uspješan dan
nikita drago mi je da si se vratila
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Evo me! 😊 upravo takva prica i 21 tt… Nemojte se bedirat!
Znam i hvala ti, tebe sam se baš sjetila. Jeste vratili trodnevne ili blastice?
Hvala i svim ostalim curama 😊
Inače, ona moja upala mjehura nije prošla i jučer sam imala grozno jake bolove u donjem dijelu leđa, tako da sam ih danas zvala i rekli su da pijem neki antibiotik koji kao ne može štetit zamecima i da se javim za dva dana.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pozdrav cure,
Dobila sam nalaz AMH pa vas molim za pomoc.
Rezultat je 36.6 pmol/l
Ovako pise https://ibb.co/Krvzr9M
Lucyinthesky, žao mi je. Ja sam oplakala svoje nesuđene smrzliće, oplači i ti svoje.
A to što su propali ne znači da će propasti i ovi u tebi. Već sam pisala o tome - u posudici ih hrane generičkom hranom i to puno zametaka ne odgovara pa propadnu. U maminom stomaku imaju prehranu taman po njihovoj mjeri, tako da je veća šansa da će uspjeti u mami.
Evo moj je uspio u meni, iako su svi oni drugi u posudici odustali. Druga stvar je što je imao kromosomsku grešku i što bi neki od onih drugih koje nismo vratili možda i uspio do kraja, to nije povezano i to ne možeš znati dok se ne dogodi spontani.
Zato mene i muči što nama starijima, sa manje jajnih stanica, ne smrzavaju treći dan - jer onda bi ih vratili nazad jednog po jednog i svima kojima je suđeno bi uspjelo. Ovako, dosta dobrih propadne radi "loše dijete".
Stalno se vraćam na ovu moju kojoj su smrznuli trodnevne koji su se kasnije bez problema svi primili i sad ima troje divne djece.
anabelaaaa, kao što smo ti rekli, tek će na folikulometriji doktor vidjeti pravo stanje, AMH je samo okvirna brojka.
manemoj, nisam znala da oni rade i test na koronu... Baš ću pitati. Iako, rado bih barem to besplatno prošla.
Ljutopile, apsolutno razumijem tvoju ljubomoru. Ja ih znam nekoliko sa 40tak i više godina koje su u zadnje vrijeme prirodno zatrudnile bez prevelikih problema, i trenutno ih ne ljubim previše.
A dok sam bila trudna, onda sam zasmijavala MM time što sam svakoj ženi s djecom tiho poručivala "briga me, nisam ljubomorna, imam i ja, nananananaan".
Mareo208, onda se razumijemo. Ako si pročitala i ostatak posta, vidiš da je na kraju strah bio puno puno veći od realne situacije. Postupak je stvarno OK, nemjerljiv s ičim što sam si ja zamišljala.
lavanya, super ti je AMH. Ajde u potpis napiši malo detalja o sebi, lakše ćemo te pratiti. Sve što ti je potrebno znati za uvod (i kako se rade potpisi) piše ti na prve dvije stranice ovog topica.
💔💔💔
Lucyinthesky, žao mi je. Ja sam oplakala svoje nesuđene smrzliće, oplači i ti svoje.
A to što su propali ne znači da će propasti i ovi u tebi. Već sam pisala o tome - u posudici ih hrane generičkom hranom i to puno zametaka ne odgovara pa propadnu. U maminom stomaku imaju prehranu taman po njihovoj mjeri, tako da je veća šansa da će uspjeti u mami.
Evo moj je uspio u meni, iako su svi oni drugi u posudici odustali. Druga stvar je što je imao kromosomsku grešku i što bi neki od onih drugih koje nismo vratili možda i uspio do kraja, to nije povezano i to ne možeš znati dok se ne dogodi spontani.
Zato mene i muči što nama starijima, sa manje jajnih stanica, ne smrzavaju treći dan - jer onda bi ih vratili nazad jednog po jednog i svima kojima je suđeno bi uspjelo. Ovako, dosta dobrih propadne radi "loše dijete".
Stalno se vraćam na ovu moju kojoj su smrznuli trodnevne koji su se kasnije bez problema svi primili i sad ima troje divne djece.
anabelaaaa, kao što smo ti rekli, tek će na folikulometriji doktor vidjeti pravo stanje, AMH je samo okvirna brojka.
manemoj, nisam znala da oni rade i test na koronu… Baš ću pitati. Iako, rado bih barem to besplatno prošla.
Ljutopile, apsolutno razumijem tvoju ljubomoru. Ja ih znam nekoliko sa 40tak i više godina koje su u zadnje vrijeme prirodno zatrudnile bez prevelikih problema, i trenutno ih ne ljubim previše.
A dok sam bila trudna, onda sam zasmijavala MM time što sam svakoj ženi s djecom tiho poručivala "briga me, nisam ljubomorna, imam i ja, nananananaan".
Mareo208, onda se razumijemo. Ako si pročitala i ostatak posta, vidiš da je na kraju strah bio puno puno veći od realne situacije. Postupak je stvarno OK, nemjerljiv s ičim što sam si ja zamišljala.
lavanya, super ti je AMH. Ajde u potpis napiši malo detalja o sebi, lakše ćemo te pratiti. Sve što ti je potrebno znati za uvod (i kako se rade potpisi) piše ti na prve dvije stranice ovog topica.
Meni su radili test oni prije nego sam se krenula bockati da bezveze ne trošim pare na lijekove i krenem s hormonima ako sam slučajno pozitivna.. mislim da nemaju kao uslugu za inače ali za zahvate kod njih možda 🤷
A što se trudnih žena tiče..
Jučer mi muž kaže da su u jednoj poslovnici svih 8 žena trudne.. reko i ja bi malo te vode 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo me! 😊 upravo takva prica i 21 tt… Nemojte se bedirat!
Znam i hvala ti, tebe sam se baš sjetila. Jeste vratili trodnevne ili blastice?
Hvala i svim ostalim curama 😊
Inače, ona moja upala mjehura nije prošla i jučer sam imala grozno jake bolove u donjem dijelu leđa, tako da sam ih danas zvala i rekli su da pijem neki antibiotik koji kao ne može štetit zamecima i da se javim za dva dana.
Kod mene su vracene blastice.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutroo 😊 trebam pomoc u vezi bolnice u Osijeku.. moze li mi molim vas neka od vas reci dali se ova pretraga tj hormoni sto se vade 3-5 dan ciklusa radi tamo u podrumu gdje se radi i spermiogram 🤔 i od koliko sati ujutro to rade..hvala unaprijed 😊
I zaboravila napisati prije je bilo da mozes uzeti broj od 7 do pola 10 pa cekas lad ces na red, a sad kak je korona stojis vani u redu i sestre pustaju po par ljudi, tak da isto ne mozes racunati tocno vrijeme kad ces doci na red..ali od 7 krecu uglavnom..
Hvala na informaciji 😊😊
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Ne može me ona nabrijana iz takta izbacit… Borim se za sebe samo kad mi je bitno… A sigurno i njoj netko skače po živcima tamo, to ti je začarani krug
Mattane, o kome je riječ da je tako neuljudan ? Cisto da znam da izbjegnem. Sestra Ma ili Mi ? Ili netko drugi? Mislim jesi li ti djelatnik KBC-a?
Heeej, ma nitko nije uopće neuljudan, super su oni meni svi, samo ih posao stišće na sve strane a ja uvijek upadnem u neku gužvu pa treba imati razumijevanja 😊 Ne brini! Bitno je da na kraju svega dobijemo po što smo došli...
Nisam djelatnik....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji