Jutro cure, nastavljamo dobar niz
Tiki92, 🙏VM sigurni ti je neki doktor pricao price o godinama i sansama za IVF kad to pitas 😂
MTB ti si danas na pregledu?Bozma, mi ne bi znale kako je to kad nam se spominju godine
Je, danas mi je pregled. Vidjet ćemo što će doktorica reći i koji ću termin dobiti za vakuumsku. Vjerojatno će komplicirati radi korone. Ja nemam problema da mi stave glavu u najlonsku vrećicu i riješe to, samo da ne odugovlačimo.
Nadamo se da ce se ubrzo situacija rijesit ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Za one koji traže novog ginekologa, ovo može biti lista koja će pomoći:
https://www.index.hr/mame/clanak/zene-tvrde-da-su-ovo-najbolji-ginekolozi-u-hrvatskoj/2236926.aspx
Ja sam ove godine svog užasnog promijenila u jednu ženu s liste. Nisam još bila na pregledu i ne znam hoću li, ali za sad sam zadovoljna komunikacijom i brzinom - sve rješavamo preko emaila.
💔💔💔
Tiki92, 🙏VM sigurni ti je neki doktor pricao price o godinama i sansama za IVF kad to pitas 😂
MTB ti si danas na pregledu?Bozma, mi ne bi znale kako je to kad nam se spominju godine
Je, danas mi je pregled. Vidjet ćemo što će doktorica reći i koji ću termin dobiti za vakuumsku. Vjerojatno će komplicirati radi korone. Ja nemam problema da mi stave glavu u najlonsku vrećicu i riješe to, samo da ne odugovlačimo.
Zelim ti da prodje sto brze i bezbolnije i da bar to ne kompliciraju zbog korone 😘
TiKi92 wow, pa kako samo slučajno ubaciš test usred teksta 😳😊Divno, čestitam! Koji je to dan od transfera?
VM naravno da nas ima, evo me, 37 😎
Dada31 kažem ti bit će sve super sutra i nema brige danas(osim depilacije 🤦♀️).
Hahahah vjeruj mi i depilacija mi stvara stres jer sam crna i svaka dlačica se vidi. Bojim se da ne dođem ko pilić očarupana 😂😂 još pogotovo kada to navečer radim pa ne vidim dobro . A dlačice se doslovno vide nakon 2 dana….
Cure svima želim lijep dan 🙏❤️
Vjerujem. Ja nisam crna, a ni dlakava baš, tak da sve "pokosim" s onim depilatorom što čupa. Dan prije aspiracije sam nekako bila sva nikakva i nije mi se dalo, tako da sam se uhvatila žileta, novog naravno. Malo je reći da sam si na nogama masakr napravila, smijao mi se dr, ko da su me mačke grebale 🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Tiki92 crtica 😍🙏🏻
MTB sretno na pregledu, da dobijes sto raniji termin 🙏🏻
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure moje, mogu malo cendrat 😔
Ništa od mojih smrzlića, sad su mi javili, kažu da nijedan nije bio dovoljno dobar za zamrzavanje.
Bila sam spremna na ovo, ali ipak sam se baš nadala ovaj put. A jebemu sve.
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Jutro drage zene! Mtb sretno danas ❤️🙏
Tiki crtica je top!! Bit ce ovaj put dobitni.
Lucyinthesky bas mi je zao, ne mogu ni zamislit kako se osjecas ..🤦
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Zbilja se nadam da ti neće odugovlačitii da, će te naručiti što prije, to ti od srca želim 🤞
🧍♂️42-od astheno-normo
Cure moje, mogu malo cendrat 😔
Ništa od mojih smrzlića, sad su mi javili, kažu da nijedan nije bio dovoljno dobar za zamrzavanje.
Bila sam spremna na ovo, ali ipak sam se baš nadala ovaj put. A jebemu sve.
Jako mi je zao Lucy ❤️ ali kako imas prekrasne mrvice u buši onda sve pozitivne vibre saljemo u tom smjeru 💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jutro cure..da se javnem I ja...
Javio mi se dr nakon sto ie dobio nalaz amh,I bez obzira sto je nizak rekao je da dodjem na ultrazvuk iza menge da vidimo sta dalje raditi.
Nadam se da se ipak moze nesto pokusati I da sve nije izgunljeno .U suprotnom valjda bi mi odmah rekao ...Ne znam....
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji