Jutro cure!
Dada vidim da te endometrioza muci. Moja poruka ti je da nista nije izgubljeno dok se ne iscrpe sve mogucnosti. Bolest je grozna, bolna i podmukla, ali s njom se nauci zivjeti. Meni nije na kraj pameti bilo da cu je dobiti bas ja kad sam citala o njoj. Mislila sam si: "imam pcos, bas mi treba jos i to, nisam valjda toliki pehist". Na kraju da, jesam ocito. I od svih mjesta basmi pogodilo jajnike za koje svi znamo da nam trebaju najvise za zdrave jajne stanice. No nema predaje, kaze ti osoba koja je uz sve to, i pcos i endo, ostala trudna. Prvi put uz inseminaciju (zamisli)… A izgleda i drugi puthttps://ibb.co/wz0tvNw i to od krasnih stanica dobivenih iz bolesnog jajnika.
Sretno svima danas sto god imale!❤️
Hvala ti puno na riječima ohrabnjenja 🙏❤️ uz sve dobre nalaze zasada ja se nadam da neću imati nekih dodatnih komplikacija 😊
Divna divna ti je crtica ❤️ tako mi je drago kad vidim nečiju crtu, skoro jednako kao kad bih vidjela svoju 🥰🥰 vidjet ćemo sutra sve. Točno u ovo vrijeme ću biti spremna put bolnice. Što se endometrioze tiče, doktor kaže da su jajnici dobro i da mi je operacija lijepo odrađena bez nekih posljedica s tim da se poslije više nikada nije vraćala. Kompletno stanje zbilja neznam niti sam ikada išla na dodatne pretrage. To će me vjerojatno slati ukoliko nam sada ili idući put ne uspije. Ali želim biti optimist do kraja ovog postupka ❤️🙏
endometrioza
Dobro jutro, svima.
Kao zapisničar, moram priznati da se veselim kako polako ali sigurno napredujemo. Da, postoji poneka tužna (ili, bolje rečeno, životna) priča kao moja, ali popis trudnica nam se sve više i više deblja
VM, pa sva sila nas je ovdje koje smo starije od 36.
Nikitta, ma slažem se, jedino gdje možemo živjeti je danas. Kakvo odustajanje? Od sebe nisi odustala, a to je najveća životna lekcija koju svatko od nas treba savladati.
Tiki92, divna crtica!
Seny, ovdje su preporučili Better You D vitamin pa sam si ja njega naručila.
💔💔💔
Lucy ma morala sam Dadi sve to napisati da vidi da je sve moguce. Prođemo mi puno borbi, tuga, gubitaka, ali netko to gore sve vidi i na kraju nas nagradi. Danas je 8.dnt.
Hvala cure! Nadam se da ce tamniti do petka, a betu vadim u pon. Sorry MTB, znas da BetaPlus trazi test prvo, a ja sam automatski napisala beta 11.12. Ponedjeljak je moj dan, nadam se da ce do tada biti vec normalnog broja. 😍 Jako sam sretna, ali i oprezna. Ne zelim se prerano veseliti zbog svega prije, ali mislim pozitivno.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tiki92, apsolutno razumijem tvoj oprez. Držimo fige na najjače
💔💔💔
Jutro cure, nastavljamo dobar niz
Tiki92, 🙏
VM sigurni ti je neki doktor pricao price o godinama i sansama za IVF kad to pitas 😂
MTB ti si danas na pregledu?
Lucy ma morala sam Dadi sve to napisati da vidi da je sve moguce. Prođemo mi puno borbi, tuga, gubitaka, ali netko to gore sve vidi i na kraju nas nagradi. Danas je 8.dnt.
Hvala cure! Nadam se da ce tamniti do petka, a betu vadim u pon. Sorry MTB, znas da BetaPlus trazi test prvo, a ja sam automatski napisala beta 11.12. Ponedjeljak je moj dan, nadam se da ce do tada biti vec normalnog broja. 😍 Jako sam sretna, ali i oprezna. Ne zelim se prerano veseliti zbog svega prije, ali mislim pozitivno.
Zelimo crtici da samo i dalje tamni ❤💜❤🤗🤗🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bok cure! Jel ima kojih cura starijih od 35,36 a da rade na 1. djetetu?🤔 pitam samo iz znatizelje
Ima.
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Tiki92, 🙏VM sigurni ti je neki doktor pricao price o godinama i sansama za IVF kad to pitas 😂
MTB ti si danas na pregledu?
Bozma, mi ne bi znale kako je to kad nam se spominju godine
Je, danas mi je pregled. Vidjet ćemo što će doktorica reći i koji ću termin dobiti za vakuumsku. Vjerojatno će komplicirati radi korone. Ja nemam problema da mi stave glavu u najlonsku vrećicu i riješe to, samo da ne odugovlačimo.
💔💔💔
TiKi92 wow, pa kako samo slučajno ubaciš test usred teksta 😳😊Divno, čestitam! Koji je to dan od transfera?
VM naravno da nas ima, evo me, 37 😎
Dada31 kažem ti bit će sve super sutra i nema brige danas(osim depilacije 🤦♀️).
Hahahah vjeruj mi i depilacija mi stvara stres jer sam crna i svaka dlačica se vidi. Bojim se da ne dođem ko pilić očarupana 😂😂 još pogotovo kada to navečer radim pa ne vidim dobro . A dlačice se doslovno vide nakon 2 dana....
Cure svima želim lijep dan 🙏❤️
endometrioza
Tiki92, 🙏VM sigurni ti je neki doktor pricao price o godinama i sansama za IVF kad to pitas 😂
MTB ti si danas na pregledu?Bozma, mi ne bi znale kako je to kad nam se spominju godine
Je, danas mi je pregled. Vidjet ćemo što će doktorica reći i koji ću termin dobiti za vakuumsku. Vjerojatno će komplicirati radi korone. Ja nemam problema da mi stave glavu u najlonsku vrećicu i riješe to, samo da ne odugovlačimo.
MTB sretno ti danas, da se nađe najbolje moguće riješenje, a ti nam javi kako je prošlo 🙏
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji