Nikitta ja bih na tvom mjestu probala, pa makar se kretala samo u smjeru wc-krevet. Doktor je upoznat sa tvojom situacijom a i dalje inziszira na njima. Ipak je on stručnjak, zar ne... Ako se ispostavi da te ugrozio e onda baš ga ljudi nebi nazivali stručnjakom. I sumnjam da uz sve što si prošla, da bi se on igrao sa stanjem u kojem se nalaziš. Možda (vjerojatno) nuspojave i jesu tako jake, možda tako mora biti u početku dok se sve ne vrati na svoje. Probaj, daj si snage ❤️ znaš i sama da si spremna na sve, svašta su prošla i što te još može iznenaditi. Teško da će itko dati pametan savjet, ti sama najbolje poznaješ svoje tijelo. Ali uz sve ove stvari koje si napisala o liječniku, čisto sumnjam da bi se igrao sa tuđim zdravljem a da nije bar 99% siguran da će ti to pomoći.
Želim ti svu sreću.
MISS divne vijesti, nadam se da si sad bolje 😊🥰❤️
LucyN sretno sutra 🤞🏼❤️
Pozdrav i ostalim curkama ako sam koju zaboravila ❤️
endometrioza
la_Reina... blizu smo onda po danima, ja sutra imam transfer, Ivf poliklinika.
Nikitta ovo s vrtoglavicom je koma i ne znam koji savjet bih ti dala jer o endo znam samo onoliko koliko sam naučila čitajući tvoje postove. Možda bih ipak pokušala ako je ikako moguće, pa da znaš da si sve probala.
Hvala svima na savjetima popila sam d manozu i pijem onu dm brusnicu. Uvin sam bila popila jutros, ali više nisam i nadam se da to neće sad štetit. Znači ti d manozu smiju i trudnice i trudnice u nastajanju?
AuroraB drago mi je da se sve dobro razvija 👍
Meni je na svakoj folikulometriji bio dr koji me počeo vodit, sad ćemo vidjet tko će bit sutra.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Drage hrabre cure,
Nova sam na forumu,nekako je lakše ovo sve prolaziti s vama koje ste sve to prošle…
Da li imate saznanja koje privatne poliklinike su pruduljile ugovor s HZZO za 2021.g.?
Hvala.
Zasto mislis da ti je fsh visok? Meni šeta od 7 do 9, nikad nitko mi nije rekao da je visok. Dok je omjer lh i fsh dobar, to je ok visina za fsh.
Drage hrabre cure,
Nova sam na forumu,nekako je lakše ovo sve prolaziti s vama koje ste sve to prošle…
Da li imate saznanja koje privatne poliklinike su pruduljile ugovor s HZZO za 2021.g.?
Hvala.
To se jos ne zna... S obzirom na koronu i sve. Ali vjerujem da ce biti standardni trio IVF, Škvorc i BetaPlus. Ove godine su tek u 3.mj dobili ugovor. Sad ne znam kako ce biti iduce.
Miss cestitam!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Drage hrabre cure,
Hvala.
Pozdrav, dobro nam došla, i brzo nam otišla!
Meni su u BetaPlus rekli da će do kraja siječnja znati jesu li uspjeli potpisati ugovor, i da onda računaju da će od veljače primati preko HZZO.
Za Škvorca na webu vidim da ima ugovor do 31.3. , sumnjam da bi to reklamirali na prvoj stranici velikim slovima da više nema mjesta.
Za IVF Polikliniku ne znam kakvo je stanje.
Te tri privatne poliklinike su do sad imale ugovore u ZG i okolici.
💔💔💔
Drage hrabre cure,
Hvala.
Zasto mislis da ti je fsh visok? Meni šeta od 7 do 9, nikad nitko mi nije rekao da je visok. Dok je omjer lh i fsh dobar, to je ok visina za fsh.
Meni je FSH bio 6.13, a LH 9.27, što čitam ovdje da znače da su u inverziji. I svi specijalisti (a bila sam kod 4) su na to odmahnuli rukom i rekli da su mi nalazi dobri.
💔💔💔
Jeremija daje, daje Poljak.. inace koliko mi je reka, to je za "mrsave" a meni je da zato sta sam tad imala AMH 38.8 pa ga je bilo strah, a nisam mrsavica, mislim normalna do malo jača pa me napuvalo..
Trenutno u Kbc je ok, ne ceka se puno, nema guzve neke kako sam čula price od cura prije, mislila sam da cu cekat folikulometriju 2 sata, al max sam cekala pola sata.. skroz je ok..
to bi meni onda tribalo . Aj bar sad neću valjda dugo čekat, ovo u 10-11 mj. mi se svaki put potrefilo neko duže čekanje.
Sretno! kako je krenulo, mogao bi lako bit dobitni, kao i Miss
Drage hrabre cure,
Hvala.
Meni je FSH bio 6.13, a LH 9.27, što čitam ovdje da znače da su u inverziji. I svi specijalisti (a bila sam kod 4) su na to odmahnuli rukom i rekli da su mi nalazi dobri.
Tako je, to nije neki problem za ivf. Ali eto idealan omjer bi bio da je fsh 2,3 jedinice visi od lh. I da fsh ne prelazi 10. Tako da fsh od 7 nikako nije visok.
Drage hrabre cure,
Hvala.
Vidis Sanjich i miss su bile na sioforu kod dr.xy zbog toga. Ja sam s njim prvim krenula i zbog tog odnosa i nesto malo viseg androstediona me stavio na kontracepciju dok se ne popravi. Nakon njega sam prosla jos 5-6 doktora, nesto samo za konzultacije, nesto za postupke, nitko ni spomenuo nije
Lucyinthesky, bit ce tu i smrzlica, vidjet ces! 😊 jeste odlucili koliko sutra vracate?
Miss, divne vijesti, bas si me razveselila! Drzim fige na najjace da ces sljedeci put cuti i srce! 🥰
Nikitta, tesko je dati bilo kakav savjet ali mislim da bih slusala doktora - cini mi se da si kod njega u dobrim rukama 😘
la_Reina, odlicno, neka se sto vise njih dobro oplode! 😊
Rita, dobro nam dosla! Ja mislim da ce svi tek negdje pocetkom godine imati info je li im ugovor s HZZO produzen. Kod Skvorca na stranici pise da ima ugovor do kraja 3.mjeseca 2020.ali vjerujem da je to stara informacija jer i tu imamo par lavica koje su kod njega bile nedavno ili su trenutno u postupku...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji