I, Lucyinthesky, meni je receno da UVIN ne smijem u trudnoci 😊 brusnicu smijem... Pa cisto da znas 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mislim da ima dosta i do tehnologije i manevriranja embrijima... Citala sam tako za zensku koja je sve postupke imala u Rijeci (ne znam koliko ste upoznate tamo rijeko koja zena ima smrzlice 🤷♀️) uglavnom nisu imali neki jaci problem, kod nje sve ok muz malo losiji spg.. Otisla je kod L i imala prvi put u zivotu 4 blastice zamrznute, u Rijeci uvijek transfer 3 dan i 0 smrzlica... . Pa ga je pitala kako sad to.. A on joj odgovorio da je i embriolog i tehnologija jako bitna stavka uz spermice i stanice...
Nikitta, stvarno ne znam. Jesi li sigurna da je vrtoglavica stvarno nuspojava Visannea, možda se samo poklopilo da si ga uzela, a da si ti oslabila od svega što prolaziš? Možda da proguglaš po stranim forumima savjete kako ga uzimati? Da li si nekako još pomoći nekom hranom uz tabletu ili tako nešto?
💔💔💔
AuroraBjel ti bio pregled danas? Kako je proslo?
Hvala što misliš na mene🤗
Bila sam jutros prvoj folikulometriji, 6kom na desnom jajniku (12-14mm), 3kom na lijevom (12-14mm), endo 6.8mm. Duplo manje nego u prvom postupku, ali nadam se da će biti ovaj puta malo kvalitetnije. Nejasno mi je zašto su samo tri na lijevom, takav ciklus mi se poklopio kaže doktor. Danas mi je bio prof. Šimunić, skamenila sam se od straha iskreno🙂 Tražila sam profesionalnost, sad sam je bome i dobila. 🙈 U pon. idem opet kod njega.
Vuky napisala sam ti post na 1026.str., uglavnom sljedeći puta kad budeš bila sa doktoricom, ona može nazvati u labaratorij za detaljne informacije, tako je meni sama od sebe napravila...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Pozdrav cure, da li je koja imala situaciju da je transfer bio 4.dan? Malo sam zabrinuta jer mi je do sada uvijek bio 3.dan.. mislim da je zato što je sutra nedjelja ili da se embriji presporo razvijaju i da žele pričekati još jedan dan 😭 Uglavnom, nisam dobila objašnjenje jer me zvao asistent dr koji je rekao da samo prenosi informaciju da dođem u ponedjeljak na transfer.. Aspiracija je bila u čet.
Meni su svi embriji bili zamrznuti 4 dan. Dva, su mi vratili oba se primila(i imala spontani) i ova 4 nas cekaju..
Prvi put mi je tako zamrznuti i ja, sam bila zbunjena… Lana mi je rekla da ona svaki embrij gleda pojedinacno i nikad ni sama ne zna koji dan i sat ce koji embrij zamrznuti no da im je bolje i prirodnije u maternici nego zdjelici eto🤷♀️…
Ok, thx 🥰 Ti i ja smo kod istog doktora pa eto, nekako sam se i nadala da bi mogao biti još koji slučaj.. Ja inače imam mali broj stanica, no ovoga puta rekordnih 8 pa sam se nadala transferu 3 dan i bar jednom smrzliću.. sad ne znam što da mislim...uhhh
Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
On 49, oatz
1. Icsi- blighted ovum
2. Isci - ×
3. Fet - missed ab u 8 tj
4. Icsi - biokemijska
5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
Nifty uredan, curica 💕
16.11. Rodila se naša Marija ❤
10.04.24. Fet
Pozdrav cure, da li je koja imala situaciju da je transfer bio 4.dan? Malo sam zabrinuta jer mi je do sada uvijek bio 3.dan.. mislim da je zato što je sutra nedjelja ili da se embriji presporo razvijaju i da žele pričekati još jedan dan 😭 Uglavnom, nisam dobila objašnjenje jer me zvao asistent dr koji je rekao da samo prenosi informaciju da dođem u ponedjeljak na transfer.. Aspiracija je bila u čet.
Meni su svi embriji bili zamrznuti 4 dan. Dva, su mi vratili oba se primila(i imala spontani) i ova 4 nas cekaju..
Prvi put mi je tako zamrznuti i ja, sam bila zbunjena… Lana mi je rekla da ona svaki embrij gleda pojedinacno i nikad ni sama ne zna koji dan i sat ce koji embrij zamrznuti no da im je bolje i prirodnije u maternici nego zdjelici eto🤷♀️…
Ok, thx 🥰 Ti i ja smo kod istog doktora pa eto, nekako sam se i nadala da bi mogao biti još koji slučaj.. Ja inače imam mali broj stanica, no ovoga puta rekordnih 8 pa sam se nadala transferu 3 dan i bar jednom smrzliću.. sad ne znam što da mislim…uhhh
Transfer 3 dan se vecinim radi kod manjeg broja stanica... Vjerojatno ti zato zele ostaviti dan duze jer ih sad imas vise pa da vide sto se dogadja nakon treceg dana, ne brini, Lana je zbilja strucan biolog...
Nikitta uf, nadala sam se da je jednokratna vrtoglavica.. Super da ti ima ko doc malo doma pomoć. A sta napraviti, teško pitanje.. Jel piše za tu nuspojavu onako 'ako vam se pojavi, prestanite piti i javite se lijecniku'? Ako ne, onda možda istrpit, ako se istrpit da.. Nažalost ja se uopće ne kuzim u endometeiozu i ne mogu to sve skupa ni zamislit.. Ali ako je manje teško istrpit ovo, pod uvjetom da će ti bit lakše za par dana.. Mozda se isplati🙄 a možda stvarno ovo sta MTB kaže, preiscrpljena si, i psihički i fizički pa je zbog toga.. Da pricekas još do sutra, mozda prođe. Joj, bas mi je zao!!
Ruska 1986 da, tako je i bilo, mislim da mi se i pas smijao na tu scenu 🤦♂️ još sam nešto kao pametno objašnjavala kad sam roknula hahaha
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Mislim da ima dosta i do tehnologije i manevriranja embrijima… Citala sam tako za zensku koja je sve postupke imala u Rijeci (ne znam koliko ste upoznate tamo rijeko koja zena ima smrzlice 🤷♀️) uglavnom nisu imali neki jaci problem, kod nje sve ok muz malo losiji spg.. Otisla je kod L i imala prvi put u zivotu 4 blastice zamrznute, u Rijeci uvijek transfer 3 dan i 0 smrzlica… . Pa ga je pitala kako sad to.. A on joj odgovorio da je i embriolog i tehnologija jako bitna stavka uz spermice i stanice…
Mislim da je to iznimka a ne pravilo. Ja imam 4 smrzlica a svaki put kad bi isla na folikulometrije barem jedna cura bi čekala transfer svojih smrzlica.
Mislim i na one koje su vec rodile pa su dosle na transfer nakon par god.
AuroraBjel ti bio pregled danas? Kako je proslo?
Hvala što misliš na mene🤗
Bila sam jutros prvoj folikulometriji, 6kom na desnom jajniku (12-14mm), 3kom na lijevom (12-14mm), endo 6.8mm. Duplo manje nego u prvom postupku, ali nadam se da će biti ovaj puta malo kvalitetnije. Nejasno mi je zašto su samo tri na lijevom, takav ciklus mi se poklopio kaže doktor. Danas mi je bio prof. Šimunić, skamenila sam se od straha iskreno🙂 Tražila sam profesionalnost, sad sam je bome i dobila. 🙈 U pon. idem opet kod njega.
Vukynapisala sam ti post na 1026.str., uglavnom sljedeći puta kad budeš bila sa doktoricom, ona može nazvati u labaratorij za detaljne informacije, tako je meni sama od sebe napravila…
Jesi vidla? Takav je dojam i na mene ostavio 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mislim da ima dosta i do tehnologije i manevriranja embrijima… Citala sam tako za zensku koja je sve postupke imala u Rijeci (ne znam koliko ste upoznate tamo rijeko koja zena ima smrzlice 🤷♀️) uglavnom nisu imali neki jaci problem, kod nje sve ok muz malo losiji spg.. Otisla je kod L i imala prvi put u zivotu 4 blastice zamrznute, u Rijeci uvijek transfer 3 dan i 0 smrzlica… . Pa ga je pitala kako sad to.. A on joj odgovorio da je i embriolog i tehnologija jako bitna stavka uz spermice i stanice…
Mislim da je to iznimka a ne pravilo. Ja imam 4 smrzlica a svaki put kad bi isla na folikulometrije barem jedna cura bi čekala transfer svojih smrzlica.
Mislim i na one koje su vec rodile pa su dosle na transfer nakon par god.
Mislim da je to trajalo neko odredjeno vrijeme i kod jedne te iste doktorice koja je vecinom neupućenim curama dobila bajke da ne oplodjuju sve stanice jer sto ce sa svim tim 'bebama' bla bla.. Znam da je to bila bas aktualna tema jedno vrijeme i puno cura se zalilo na nju pa su se sad vjerojatno stvari promijenile...
Sortiraj odgovore
Najstariji