Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunar
    05. Prosinac 2020. 17:48

Curke, pozdrav svima, nova sam ovdje iako vas citam vec neko vrijeme 🤗 uskoro imam termin (prvi pregled) kod Lučingera pa me zanima ako znate kakva je praksa sto se tice datuma nekih nalaza... Naime, imam nalaze hormona od 6/2020, ureaplasma, myoplasma, klamidija od 09/2020... znam da ce mi on na pregledu reci sve ali ne bih htjela propustit jos jedan mjesec jer mi je danas 1. dan ciklusa a hormoni se rade 3.dan npr a ja tek imam pregled kod njega za dva tjedna i onda cu morati opet cekati iducu M da napravim nove nalaze. Znate li mozda kakva je praksa? Sto trazi na prvom pregledu? Hvala vam 🙂

05/2022 💙 T

• LucyLou
    05. Prosinac 2020. 18:01

Lucyinthesky

LucyLou

Lucyinthesky, bit ce tu i smrzlica, vidjet ces!😊jeste odlucili koliko sutra vracate?

Hvala draga, naravno da priželjkujem 🐧, ali neću se začuditi ni ako ih ne bude, been there done that.
    A ovo drugo,joj 🙊ja zapravo nisam nikad razmišljala o mogućnosti vraćanja 2,nismo ih ni imali, a i u ranijoj klinici čini mi se nije bilo tad ni moguće, tako su nam bili rekli, a i bojim se toga svega a blizancima, ma sad više niš ne znam.
    Danas pričam s ovima i kaže biolog "ma da, sutra vratimo 2,a ostale pustimo do 5.dana"…ja u šoku 😳Naravno, postavim tisuću pitanja i naravno da je na nama odluka, a ovo sugestija. Nisam ziher još, a mm uglavnom šuti, još uvijek brijemo da nisu to naši embriji 🤦‍♀️🤣

Ma bit ce 🐧, pa mi ti su sve drzimo fige na najjace. I mozda i bolje da jos niste odlucili koliko cete vratiti, budete sutra na licu mjesta. Tako smo i mi, vratili dva jer smo slusali i doktora i embriologa, ali iskreno, ja se nisam bojala blizanaca, potajno sam ih i prizeljkivala i nadala se da ce se primiti oba. Kako god, zelim ti da se veceras lijepo odmoris i naspavas,jer ti sutra ides po svoje bebice, draga moja! 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Lucyinthesky
    05. Prosinac 2020. 18:04

Hvala draga LucyLou i ostale cure, ma to navijanje tak puno znači ❤️
    Vidjet ćemo još malo, sad samo da mi se taj mjehur smiri, uvijek neke brige, baš me jako zeza🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ANKSIMORON
    05. Prosinac 2020. 18:09

AuroraB

Anksinoron,primala sam do sada 12mcg, od danas idem na 10mcg, znači smanjio mi je terapiju. Od sutra Orgalutran, sestra (koja je inače jako ljubazna i dobra!) me upozorila da je igla malo tupa, tako da znam da će ići malo teže. Oko aspiracije ću znati više u ponedjeljak, tražio me da donesem papire iz Petrove da vidi kad je išla štoperica u prošlom postupku.Znači temeljito i stručno do neba.
    Vuky spomenula sam doktoru da mi je doktorica preporučila Proxeed i da ga pijem kao i Omegu, na što je potvrdno i zadovoljno klimao glavom. Možda da i ti kreneš to piti?
    Lucyintheskyželim ti svu sreću sutra!💕
    Tražila sam i anesteziju, pa će mi to također organizirati…

12?? Ja samo 6 😆 omg... sta ce to da bude u mene 🤣🤣🤣 nisam nikad bila u simunica... zapravo na uvodnim konzultacijama me dosao pozdravit uljudno... i to je to... ja sam kod grbavca i zasad sam zadovoljna...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    05. Prosinac 2020. 18:12

Lucyinthesky

Hvala draga LucyLou i ostale cure, ma to navijanje tak puno znači ❤️
    Vidjet ćemo još malo, sad samo da mi se taj mjehur smiri, uvijek neke brige, baš me jako zeza🤦‍♀️

Sretno sutra i drzim 🤞🤞🤞🤞 bit ce to sve super...

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Matkiša 😎
    05. Prosinac 2020. 18:13

AuroraB je tupa je i gadna, ali ako uhvatiš dosta špekeca i ubodeš odlučno pod kutem od 45 i sa otvorim igle prema gore ide bolje, meni je prvi dan koma bio... Sad je ok, sretno 🤞💗
    Evo kad čitam ovaj forum shvaćam da uopće ništa ne znam o tome, a nitko se od mpo-aca nije potrudio ni objasniti.... 
    Npr vidim da spominjete da se može vidjeti ima li js ili ne unutra, ali je on to moje pitanje izignorirao... 
    Isto tako taj folikul od 21 koji će biti cista, može li ona puknuti i da se nešto dogodi ili će rasti dok je ne punktiraju? Stalno su u nekoj gužvi i frci i već me živcira to...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    05. Prosinac 2020. 18:20

AuroraB

Ruska1986 sad tek vidim što si mi napisala, da definitivno si bila u pravu :) :)

Ja sam cak mislila da njega sad ni nece mozda neko vrijeme bit.. Obzirom da ima super osoblje, a situacija sa koronom je svaki dan sve gora i gora.. Al ne da se on 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    05. Prosinac 2020. 18:45

Anksimoron vidjela sam u uputstvima da svima koji imaju AMH manji od 15 ide odmah 12mcg, tvoj AMH je puno veći od mojeg ako se dobro sjećam? 
    Mattan hvala na savjetu, špekec nije problem🤣, a svaki savjet mi dobro dođe jer sam ovog puta extra uplašena i stalno mislim da radim nešto krivo, uglavnom skroz drugačije se osjećam nego prvi puta! 
    Ruska1986 ja sam ga vidjela dosada u njegovom uredu ili kako korača hodnicima, mislila sam da nema više aktivnu ulogu, ali eto imaaa🙂 Ne znam kako to da je odjednom uspio dobiti toliko strahopoštovanje od mene...ali eto. Danas sam vidjela na kratko i tvog doktora! Izgleda mi skroz simpa🙂

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    05. Prosinac 2020. 18:48

Sveznalice Lucija007, MTB, Nikitta, Bozma jel mi možete reći gdje su nestali moji folikuli? Bilo je po 6 antralaca na svakom, danas samo tri na lijevom jajniku. 
    Anksimoron jel se možda srećemo u ponedjeljak? 🙂

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

ANKSIMORON
    05. Prosinac 2020. 18:48

AuroraB

Anksimoronvidjela sam u uputstvima da svima koji imaju AMH manji od 15 ide odmah 12mcg, tvoj AMH je puno veći od mojeg ako se dobro sjećam?
    Mattanhvala na savjetu, špekec nije problem🤣, a svaki savjet mi dobro dođe jer sam ovog puta extra uplašena i stalno mislim da radim nešto krivo, uglavnom skroz drugačije se osjećam nego prvi puta!
    Ruska1986ja sam ga vidjela dosada u njegovom uredu ili kako korača hodnicima, mislila sam da nema više aktivnu ulogu, ali eto imaaa🙂 Ne znam kako to da je odjednom uspio dobiti toliko strahopoštovanje od mene…ali eto. Danas sam vidjela na kratko i tvog doktora! Izgleda mi skroz simpa🙂

Da da... moj je veci... ha sta bude bude... 🙄🤔🤗🤗

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.