Evo i uredila sam finally potpis 😆 valjda sam sve opisala, napisala
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Šteta.. ja bih htjela sresti nekoga od vas🙂
Mattanja sam u prošlom postupku na zadnjem UZV imala jedan od 22mm, on je nastavio rasti i njega onda aspiriraju sa ostalima, i zovu ga "mega" :-)
Nadam se da će biti tako, uostalom briga me dokle god izvuku i ono što zapravo treba 😁 Ja sam bila skulirana do sada a sad sam preuzbuđena i ne mogu dočekati pregled a moj doktor kao da ima zavjet šutnje 🤪😅
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucyinthesky, zao mi je za mjehur, znam da je to koma i inace, a pogotovo sada. Pij sto vise soka od brusnice, i tekucine opcenito. Drzimo fige na najjace za sutra 😊
Lunar, dobro nam dosla. Na prvoj stranici ovog foruma imas korisne informacije, ukljucujuci i popis pretraga pa skicni prvo tamo. 😉Vecinom traze markere (oba partnera) hormone (zena), krvnu grupu, PAPU i CV briseve (mislim da ne smiju biti stariji od 6 mjeseci) i spermiogram. Neka me druge cure isprave ali mislim da je to to. Sretno! 🤞🏻😊
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
MTB ma da.. imaš pravo kad kažeš da je to orijentacijski. I samoj mi se činilo da sam ih nabrojila 8 umjesto šest. Hvala na odgovoru. Kako je kod tebe trenutno situacija?
Mattan kad je kod tebe otprilike aspiracija, koliko ih sad imaš?
Anksimoron 👏👏 za potpis! Čudno da Ruska nije dosada reagirala🤣
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucyinthesky, zao mi je za mjehur, znam da je to koma i inace, a pogotovo sada. Pij sto vise soka od brusnice, i tekucine opcenito. Drzimo fige na najjace za sutra😊
Lunar, dobro nam dosla. Na prvoj stranici ovog foruma imas korisne informacije, ukljucujuci i popis pretraga pa skicni prvo tamo.😉Vecinom traze markere (oba partnera) hormone (zena), krvnu grupu, PAPU i CV briseve (mislim da ne smiju biti stariji od 6 mjeseci) i spermiogram. Neka me druge cure isprave ali mislim da je to to. Sretno!🤞🏻😊
Ne vrijedi to za Lucingera 😂😂😂
Mene apsolutno nista nije trazio, tek na punkciji me sestra trazila kopiju vjenčanog lista i markere.. I to je bilo staro preko god dana.. Drugo nista.
Jedino naravno ako zeli zbog sebe ali on to nist ne trazi...
Njemu je bitan njegov ultrazvuk ☺️😂😂
AuroraB ima ih cca oko 5,6 sa svake strane i piše još manjih od 10 mm da ima..
A trebalo bi biti srijeda ili čet ali još ćemo se dogovoriti u pon. :) U pon vadim i E2 i P4 pa će odlučiti.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB ma da.. imaš pravo kad kažeš da je to orijentacijski. I samoj mi se činilo da sam ih nabrojila 8 umjesto šest. Hvala na odgovoru. Kako je kod tebe trenutno situacija?
Mattankad je kod tebe otprilike aspiracija, koliko ih sad imaš?
Anksimoron👏👏 za potpis! Čudno da Ruskanije dosada reagirala🤣
Ma ja nikad nisam imala, stanica koliko su oni brojali folikula.. Uglavnom sam na kraju imala vise stanica nego folikula na koje su oni racunali..
I da, svaki ultrazvuk drugaciji broj folikula...
Drage zene.. recite mi izmedju kojih dana ciklusa se radi prohodnost jajovoda?
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Lucija hvala na informacijama... i meni je tako bilo, svaki puta novih sve više. ali eto da istražim još malo.
Mattan super su ti brojkice😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Drage zene.. recite mi izmedju kojih dana ciklusa se radi prohodnost jajovoda?
Ja sam radila odmah nakon menge, cim sam prestala krvariti.
Sortiraj odgovore
Najstariji