Evo i uredila sam finally potpis 😆 valjda sam sve opisala, napisala
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Šteta.. ja bih htjela sresti nekoga od vas🙂
Mattanja sam u prošlom postupku na zadnjem UZV imala jedan od 22mm, on je nastavio rasti i njega onda aspiriraju sa ostalima, i zovu ga "mega" :-)
Nadam se da će biti tako, uostalom briga me dokle god izvuku i ono što zapravo treba 😁 Ja sam bila skulirana do sada a sad sam preuzbuđena i ne mogu dočekati pregled a moj doktor kao da ima zavjet šutnje 🤪😅

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucyinthesky, zao mi je za mjehur, znam da je to koma i inace, a pogotovo sada. Pij sto vise soka od brusnice, i tekucine opcenito. Drzimo fige na najjace za sutra 😊
Lunar, dobro nam dosla. Na prvoj stranici ovog foruma imas korisne informacije, ukljucujuci i popis pretraga pa skicni prvo tamo. 😉Vecinom traze markere (oba partnera) hormone (zena), krvnu grupu, PAPU i CV briseve (mislim da ne smiju biti stariji od 6 mjeseci) i spermiogram. Neka me druge cure isprave ali mislim da je to to. Sretno! 🤞🏻😊
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
MTB ma da.. imaš pravo kad kažeš da je to orijentacijski. I samoj mi se činilo da sam ih nabrojila 8 umjesto šest. Hvala na odgovoru. Kako je kod tebe trenutno situacija?
Mattan kad je kod tebe otprilike aspiracija, koliko ih sad imaš?
Anksimoron 👏👏 za potpis! Čudno da Ruska nije dosada reagirala🤣
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucyinthesky, zao mi je za mjehur, znam da je to koma i inace, a pogotovo sada. Pij sto vise soka od brusnice, i tekucine opcenito. Drzimo fige na najjace za sutra😊
Lunar, dobro nam dosla. Na prvoj stranici ovog foruma imas korisne informacije, ukljucujuci i popis pretraga pa skicni prvo tamo.😉Vecinom traze markere (oba partnera) hormone (zena), krvnu grupu, PAPU i CV briseve (mislim da ne smiju biti stariji od 6 mjeseci) i spermiogram. Neka me druge cure isprave ali mislim da je to to. Sretno!🤞🏻😊
Ne vrijedi to za Lucingera 😂😂😂
Mene apsolutno nista nije trazio, tek na punkciji me sestra trazila kopiju vjenčanog lista i markere.. I to je bilo staro preko god dana.. Drugo nista.
Jedino naravno ako zeli zbog sebe ali on to nist ne trazi...
Njemu je bitan njegov ultrazvuk ☺️😂😂
AuroraB ima ih cca oko 5,6 sa svake strane i piše još manjih od 10 mm da ima..
A trebalo bi biti srijeda ili čet ali još ćemo se dogovoriti u pon. :) U pon vadim i E2 i P4 pa će odlučiti.

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB ma da.. imaš pravo kad kažeš da je to orijentacijski. I samoj mi se činilo da sam ih nabrojila 8 umjesto šest. Hvala na odgovoru. Kako je kod tebe trenutno situacija?
Mattankad je kod tebe otprilike aspiracija, koliko ih sad imaš?
Anksimoron👏👏 za potpis! Čudno da Ruskanije dosada reagirala🤣
Ma ja nikad nisam imala, stanica koliko su oni brojali folikula.. Uglavnom sam na kraju imala vise stanica nego folikula na koje su oni racunali..
I da, svaki ultrazvuk drugaciji broj folikula...
Drage zene.. recite mi izmedju kojih dana ciklusa se radi prohodnost jajovoda?
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Lucija hvala na informacijama... i meni je tako bilo, svaki puta novih sve više. ali eto da istražim još malo.
Mattan super su ti brojkice😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Drage zene.. recite mi izmedju kojih dana ciklusa se radi prohodnost jajovoda?
Ja sam radila odmah nakon menge, cim sam prestala krvariti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji