Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    05. Prosinac 2020. 16:42

Anksinoron, primala sam do sada 12mcg, od danas idem na 10mcg,  znači smanjio mi je terapiju. Od sutra Orgalutran, sestra (koja je inače jako ljubazna i dobra!) me upozorila da je igla malo tupa, tako da znam da će ići malo teže. Oko aspiracije ću znati više u ponedjeljak, tražio me da donesem papire iz Petrove da vidi kad je išla štoperica u prošlom postupku.Znači temeljito i stručno do neba. 
    Vuky spomenula sam doktoru da mi je doktorica preporučila Proxeed i da ga pijem kao i Omegu, na što je potvrdno i zadovoljno klimao glavom. Možda da i ti kreneš to piti?
    Lucyinthesky želim ti svu sreću sutra!💕
    Tražila sam i anesteziju, pa će mi to također organizirati...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

05. Prosinac 2020. 16:44

Jeremija

MTB

Ljutopile🐥

Rita_55

Drage hrabre cure,

Nova sam na forumu,nekako je lakše ovo sve prolaziti s vama koje ste sve to prošle…
    Da li imate saznanja koje privatne poliklinike su pruduljile ugovor s HZZO za 2021.g.?

Hvala.

Zasto mislis da ti je fsh visok? Meni šeta od 7 do 9, nikad nitko mi nije rekao da je visok. Dok je omjer lh i fsh dobar, to je ok visina za fsh.

Meni je FSH bio 6.13, a LH 9.27, što čitam ovdje da znače da su u inverziji. I svi specijalisti (a bila sam kod 4) su na to odmahnuli rukom i rekli da su mi nalazi dobri.

Vidis Sanjich i miss su bile na sioforu kod dr.xy zbog toga. Ja sam s njim prvim krenula i zbog tog odnosa i nesto malo viseg androstediona me stavio na kontracepciju dok se ne popravi. Nakon njega sam prosla jos 5-6 doktora, nesto samo za konzultacije, nesto za postupke, nitko ni spomenuo nije

Naravno da je bolje da je lh nizi, jer zbog visokog lh ne događa se lh pik, tj. tijelo je stalno u tom piku jer je lh stalno visok i automatski stanice dobro ne sazrijevaju i nema ovulacije. Jos jedan oblik disbalansa hormona.

la_Reina_del_Sur
    05. Prosinac 2020. 16:48

Lucyinthesky ajme supeeer, svu sricu od srca zelim, prvo ti plus pa odmah nakon tebe ja 😇😇🤰🤰

Jeremija nadam se da ce to bit TO, napokon, pa da cu istim stopama kao Miss 🤰🤗 sve je lakse kad te i ljudi koje ne znas hrabre ovako 🥰

LucyLou hvala od ❤ na lipim zeljama, nadajmo se najboljem 😇🤗

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

Lucyinthesky
    05. Prosinac 2020. 17:17

la_Reina eto dogovorile smo se 🤞😎
    AuroraB to je to, super, ovom mojem je svaka, sitnica tj svaki detalj iz prošlih postupaka bio bitan i cijenim takav pristup. Također, na konzultacijama je tražio da mu nabrojim sve suplemente koje pijemo.
    Odlično za anesteziju, jel se plaća dodatno? Žao mi je ako sam vas ja prestrašila, ali tako sam odreagirala.
    MTB zaboravih, hvala za savjet za kupke, ali i da smijem ne bi, nisam tip za to tj ne volim ih kao ni bazen, samo tuš 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

AuroraB
    05. Prosinac 2020. 17:26

Lucyinthesky nisi me prestrašila, nego mi je drago da si iskreno napisala kako ti je bilo. Ne želim imati traumatična iskustva, a na bol sam preosjetiljiva...Ja se kod kozmetičarke plačem i preznojavam kad idem na depilaciju, i to do te mjere da više ni nejdem, nego si sama doma tempiram bol i riješavam sa epilatorom. :)

Koliko cikle treba dnevno piti za endometrij? Sad sam iscijedila cijelu litru na sokovniku da ne moram svako jutro guliti.

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

Lucyinthesky
    05. Prosinac 2020. 17:29

AuroraB

Lucyintheskynisi me prestrašila, nego mi je drago da si iskreno napisala kako ti je bilo. Ne želim imati traumatična iskustva, a na bol sam preosjetiljiva…Ja se kod kozmetičarke plačem i preznojavam kad idem na depilaciju, i to do te mjere da više ni nejdem, nego si sama doma tempiram bol i riješavam sa epilatorom. :)

Koliko cikle treba dnevno piti za endometrij? Sad sam iscijedila cijelu litru na sokovniku da ne moram svako jutro guliti.

Sve ok, to je baš individualno. Jesi ih možda pitala da li se anestezija dodatno plaća, informativno me zanima?
    Ja ti pijem od 3-5 dcl dnevno i sutra sva sreća prestajem za ovaj put 💪Nekad cijedim na sokovnik, nekad kupim one dm-ove.

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

AuroraB
    05. Prosinac 2020. 17:34

Anestezija se plaća 1200kn

AuroraB
    05. Prosinac 2020. 17:37

Ruska1986 sad tek vidim što si mi napisala, da definitivno si bila u pravu :) :)

Lucyinthesky
    05. Prosinac 2020. 17:37

LucyLou

Lucyinthesky, bit ce tu i smrzlica, vidjet ces!😊jeste odlucili koliko sutra vracate?

Hvala draga, naravno da priželjkujem 🐧, ali neću se začuditi ni ako ih ne bude, been there done that.
    A ovo drugo,joj 🙊ja zapravo nisam nikad razmišljala o mogućnosti vraćanja 2,nismo ih ni imali, a i u ranijoj klinici čini mi se nije bilo tad ni moguće, tako su nam bili rekli, a i bojim se toga svega a blizancima, ma sad više niš ne znam.
    Danas pričam s ovima i kaže biolog "ma da, sutra vratimo 2,a ostale pustimo do 5.dana"...ja u šoku 😳Naravno, postavim tisuću pitanja i naravno da je na nama odluka, a ovo sugestija. Nisam ziher još, a mm uglavnom šuti, još uvijek brijemo da nisu to naši embriji 🤦‍♀️🤣

🧍‍♂️42-od astheno-normo

AuroraB
    05. Prosinac 2020. 17:38

MISS

Evo ja dosla s pregleda! Vidi se GV i unutra mala tockica , bas sam sretna , iduci pregled 21.12
    Danas mi je bilo 5+2 po njegovoj racunici ( racuna se isto po zadnjoj M) , tako da bi 21.trebalo bit vec 7+4 , trebalo bi se cut srce i sve . kaze da hemtoma nema, jajnici su ok, kaze da je za ovaj period trdunoce sve kako treba bit…konacno mogu malo predahnuti,nadam se da ce se sve nastavit uredno i skolski!
    ❤️👏🐞

Miss, tako mi je drago da si došla s dobrim vijestima <3, znači isplatilo se mirovanje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.