Sveznalice Lucija007, MTB, Nikitta, Bozmajel mi možete reći gdje su nestali moji folikuli? Bilo je po 6 antralaca na svakom, danas samo tri na lijevom jajniku.
Anksimoronjel se možda srećemo u ponedjeljak? 🙂
Ja sam ti sutra na pregledu 😀 sad vidjeti kad ce me ponovo naruciti... mogu sutra samo sresti Lucinthesky 🤣🤣🤣 btw. Kad ti je sutra transfer?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Šteta.. ja bih htjela sresti nekoga od vas🙂
Mattan ja sam u prošlom postupku na zadnjem UZV imala jedan od 22mm, on je nastavio rasti i njega onda aspiriraju sa ostalima, i zovu ga "mega" :-)
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Šteta.. ja bih htjela sresti nekoga od vas🙂
Mattanja sam u prošlom postupku na zadnjem UZV imala jedan od 22mm, on je nastavio rasti i njega onda aspiriraju sa ostalima, i zovu ga "mega" :-)
Ne mora znacit da necemo... sigurno hocemo sljed tjedan... bar jednom...kad se pratimo...
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
AuroraB, možda ti je slabija terapija, idu na kvalitetu umjesto količinu. Meni su se nekad pojavljivali novi u odnosu na prvi UZV, a u ovima na samoj Bemfoli su mi obično nestajali
AuroraB, možda ti je slabija terapija, idu na kvalitetu umjesto količinu. Meni su se nekad pojavljivali novi u odnosu na prvi UZV, a u ovima na samoj Bemfoli su mi obično nestajali
Da... to mi je u startu rekao doktor, da nejdemo na količinu ovaj puta... a dobro. Ja sam zadovoljna zasada. Od 18 u proslom postupku ih je 8 bilo za oplodnju. Vidjeti ćemo sada baš kako bude ispalo.
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Anksimoron ako vidiš neku plavu žensku, netipično uplašenu, kako zuji pogledom po čekaonici koga će sresti; to sam ja! 🙂
Anksimoronvidjela sam u uputstvima da svima koji imaju AMH manji od 15 ide odmah 12mcg, tvoj AMH je puno veći od mojeg ako se dobro sjećam?
Mattanhvala na savjetu, špekec nije problem🤣, a svaki savjet mi dobro dođe jer sam ovog puta extra uplašena i stalno mislim da radim nešto krivo, uglavnom skroz drugačije se osjećam nego prvi puta!
Ruska1986ja sam ga vidjela dosada u njegovom uredu ili kako korača hodnicima, mislila sam da nema više aktivnu ulogu, ali eto imaaa🙂 Ne znam kako to da je odjednom uspio dobiti toliko strahopoštovanje od mene…ali eto. Danas sam vidjela na kratko i tvog doktora! Izgleda mi skroz simpa🙂
Sad su svi moji jer sam zadnji put kod Grbavca bila tako da su svi pokriveni 😊😊😊 Ma covjek ima znanje, to mu nitko ne moze osporit.. Al takav nekakav dojam je i na mene ostavio.. 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lunar, to je sve svježije od 6 mjeseci, bit će OK. Dobro nam došla. Pročitaj prvih 2 stranice teme, napravi potpis i priključi se našem čoporu.
AuroraB, to se mijenja iz UZVa do UZVa. Neki nestanu, novi se stvore, neki se sakriju. Zapravo tek na aspiraciji znaš točno koliko ih imaš, sve ovo prije je samo orijentacija. I bolje ti je da idu na kvalitetu nego na kvantitetu.
💔💔💔
Anksimoron ako vidiš neku plavu žensku, netipično uplašenu, kako zuji pogledom po čekaonici koga će sresti; to sam ja! 🙂
🤣🤣🤣🤣 oki... pomno cu sad promatrat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Curke, pozdrav svima, nova sam ovdje iako vas citam vec neko vrijeme 🤗 uskoro imam termin (prvi pregled) kod Lučingera pa me zanima ako znate kakva je praksa sto se tice datuma nekih nalaza… Naime, imam nalaze hormona od 6/2020, ureaplasma, myoplasma, klamidija od 09/2020… znam da ce mi on na pregledu reci sve ali ne bih htjela propustit jos jedan mjesec jer mi je danas 1. dan ciklusa a hormoni se rade 3.dan npr a ja tek imam pregled kod njega za dva tjedna i onda cu morati opet cekati iducu M da napravim nove nalaze. Znate li mozda kakva je praksa? Sto trazi na prvom pregledu? Hvala vam 🙂
Lucinger ti nista ne trazi novi.. Om ti se na nalaze uopce ne obazirem..
Samo ponesi to sto imas i to je to...
Moje je sve bilo preko godinu dana staro i vise... Odmah sam isla u postupak...
Sortiraj odgovore
Najstariji